За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта Zotac GeForce GTX1070 Ti 8192Mb AMP Edition (ZT-P10710C-10P)

код товару: U0327572
Ціна за одиницю:
13292 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce GTX 1070 Ti
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Base) 1607 MHz
Частота ядра (Boost) 1683 MHz
Частота пам'яті 8000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 3 x DisplayPort1 x HDMI1 x DVI
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 2 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Максимальна споживана потужність 180 Вт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 500 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник Zotac
Модель GeForce GTX1070 Ti 8192Mb AMP Edition
Артикул ZT-P10710C-10P
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта ZOTAC GeForce GTX1070 Ti 8192Mb AMP Edition (ZT-P10710C-10P)

Приготуйтеся змінити розстановку сил з відеокартами Zotac GeForce GTX 1070 Ti AMP Extreme. Спроектована на основі нової архітектури NVIDIA Pascal і з використанням технологій Zotac, це одне з найдосконаліших ігрових графічних рішень.

Краща в своєму класі продуктивність, можливість генерації реалістичних світів віртуальної реальності: Zotac GeForce GTX 1070 Ti AMP Extreme - це абсолютно новий спосіб грати в комп'ютерні ігри.

Найдосконаліше графічне рішення на сьогоднішній день. Побудована на базі архітектури NVIDIA Pascal, ця революційна відеокарта демонструє неймовірно високий рівень продуктивності, підтримує найсучасніші ігрові технології та програми для віртуальної реальності.

Продуктивність. Графічні процесори серії GeForce GTX 1070 Ti виконані на основі блискавично швидких транзисторів типу FinFET і з застосуванням високошвидкісних технологій передачі даних. Вони підтримують функції бібліотеки DirectX 12, що дозволяє їм показувати максимальну продуктивність і енергоефективність при роботі з сучасними іграми.

Найсучасніші ігрові технології. Відкрите серії GeForce GTX 1070 Ti створені з урахуванням вимог, які пред'являють до графічної підсистеми дисплеї нового покоління, а також засоби відображення віртуальної реальності, монітори надвисокої роздільної здатності і мультимоніторних конфігурації. Вони підтримують технології NVIDIA GameWorks, що дозволяють добитися максимально плавної передачі руху і кінематографічної якості зображення, а також революційну методику панорамного захоплення 360-градусного зображення для віртуальної реальності.

Чи готові до віртуальної реальності. Відкрийте для себе новий рівень продуктивності систем віртуальної реальності, мінімальний рівень затримок і сумісність (plug-and-play) найбільш популярних засобів відображення завдяки використанню технологій NVIDIA VRWorks. Аудіо, емуляція фізичних взаємодій і тактильна віддача допоможуть вам почути і відчути всі віртуальні події.

Максимальний рівень продуктивності. AMP Edition демонструє неймовірно високу продуктивність. Інженерні рішення Zotac дозволили розширити межі можливого і вивести продуктивність графічних систем AMP на новий рівень.

Система IceStorm. Поліпшене охолодження за рахунок меншої висоти пристрою. Конструкція включає п'ять теплових трубок різної конфігурації дозволяє забезпечити максимальну продуктивність відведення тепла від ядра, яке ефективно розсіює широкий алюмінієвий радіатор. Надширокі вентилятори забезпечують більший повітряний потік при меншій швидкості обертання і більш низькому рівні робочих шумів.

Захист Carbon ExoArmor. Carbon ExoArmor - це надійна, довговічна і стильна захист для відеокарти і системи охолодження IceStorm. Покращена конструкція панелі, яка охоплює задню частину плати графічного адаптера, і металевий кожух вентилятора, прикритий карбоновими елементами, надають відеокарти стильний і завершений зовнішній вигляд.

Технологія Power Boost. Потужністю потрібно розумно керувати, Power Boost допомагає знизити рівень шумів пульсації і мінімізувати флуктуації потужності, що збільшує термін служби відеокарт серії AMP. Навіть в граничних режимах дана технологія дозволяє підтримувати стабільну роботу системи.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13292 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!