За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb DUKE OC (RTX 2080 Ti DUKE 11G OC)

код товару: U0315581
Ціна за одиницю:
43091 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2080 Ti
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 11 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 352 Bit
Частота ядра (Base) 1350 MHz
Частота ядра (Boost) 1665 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 3 x DisplayPort1 x HDMI ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Максимальна споживана потужність 260 Вт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 650 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Технології Multi-GPU SLI ,  2-way

Інші

Виробник MSI
Модель GeForce RTX2080 Ti 11Gb DUKE OC
Артикул RTX 2080 Ti DUKE 11G OC
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта MSI GeForce RTX2080 Ti 11Gb DUKE OC (RTX 2080 Ti DUKE 11G OC)

Грайте по максимуму. Графічні карти MSI підтримують новітні ігрові технології і здатні забезпечити плавну картинку з неймовірним рівнем деталізації в найвищих роздільних здатностях. Майбутнє гейминга. Плавний, швидкий, зачаровує реалістичністю геймплей без розривів картинки, тремтіння зображення і лагів.

Зображення надвисокої чіткості (UHD) є в чотири рази більше чітким порівняно з зображенням 1080p. Найвища деталізація картинки (HDR) сприяє більш різкого і чіткого зображення під час гри.

Багатопроцесорні конфігурації. Відкрите MSI DUKE можна об'єднати в єдину конфігурацію за допомогою технології NVIDIA NVLink, щоб домогтися максимально високої продуктивності.

Система охолодження DUKE. Включаючи в себе три оптимізованих вентилятора TORX 2.0 з подвійними підшипниками, система охолодження DUKE є вершиною розвитку технологій повітряного охолодження.

Гладкі теплові трубки. Володіючи плоскою і ідеально рівною нижньою поверхнею, мідні теплові трубки максимально ефективно передають тепло від мідної основи до ребер радіатора.

Мідна основа. В основі кулера знаходиться масивна пластина з нікельованої міді, яка відводить тепло від графічного чіпа і передає його на теплові трубки для подальшого розсіювання.

Високоякісна термопаста. При створенні ідеальної системи охолодження необхідно враховувати кожну деталь, і тому в кулері відеокарти DUKE застосовується високоякісна термопаста, яка представляє собою ефективний і довговічний теплової інтерфейс.

Вентилятори TORX 2.0. Використовуючи три вентилятора TORX 2.0, раніше вже відзначені нагородами, з дворядними підшипниками, графічні карти серії MSI DUKE роками забезпечуються першокласним охоложенням.

Дисперсійні лопаті вентилятора мають більш крутий профіль, що сприяє більшому прискоренню повітряного потоку, збільшуючи ефективність охолодження. Традиційні лопаті вентилятора створюють постійний повітряний потік і направляють його на масивний радіатор охолодження.

Дворядні підшипники. Дворядні підшипники забезпечують вентиляторів MSI TORX 2.0 тривалий термін експлуатації, гарантуючи безпроблемний геймінг протягом довгого часу. Працюючи під навантаженням, вентилятори залишаються практично безшумними. Це дозволяє відеокарті залишатися холодної навіть під час найважчих ігрових сесій.

Zero Frozr - залишайтеся непоміченими. Вперше представлена ​​в 2008 році технологія MSI Zero Frozr не залишилася непоміченою, в той час як зараз, вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються при відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитися на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

Продумана аеродинаміка. Використовуючи новаторські аеродинамічні методи, радіатор оптимізований для ефективного розсіювання тепла. Ефективно підтримує низькі температури і високу продуктивність.

Серія DUKE. Нові відеокарти MSI серії DUKE відрізняє сріблясто-чорна колірна схема і чітко окреслені форми. Такий дизайн відповідає нинішнім трендам в області оформлення комп'ютерів. Сяюча продуктивність. Налаштуйте власну колірну схему з мільйонів квітів і зумовлених ефектів за допомогою утиліти MSI Mystic Light.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

43091 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!