За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта MSI GeForce RTX2070 SUPER 8192Mb GAMING X TRIO (RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO)

код товару: U0367137
Ціна за одиницю:
19681 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2070 SUPER
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Boost) 1800 MHz
Частота пам'яті 14000 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 3 x DisplayPort1 x HDMI
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Максимальна споживана потужність 215 Вт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 650 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5
Технології Multi-GPU SLI ,  2-way
Розміри 328 x 140 x 56.5 mm
Вага 1522 г

Інші

Виробник MSI
Модель GeForce RTX2070 SUPER 8192Mb GAMING X TRIO
Артикул RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719072658762
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Повернення монстра

Моделі серії GeForce RTX 20 Gaming Trio – це монстри серед відеокарт, оскільки в них застосовуються найбільш потужні графічні процесори і найпотужніша система охолодження з трьома вентиляторами. Чорний колір поєднується в їх дизайні з сірим кольором збройового металу. В їх витонченому вигляді виділяється металева підсилювальна пластина зі шліфованою поверхнею, а на передній і бічній сторонах можна побачити розкішну повноколірний підсвічування, яка налаштовується і синхронізується з підсвічуванням інших компонентів через додаток Mystic Light.

Барвисте підсвічування

Наповніть свою відеокарту яскравими кольорами за допомогою вбудованого підсвічування. Скориставшись утилітою Mystic Light, можна вибрати серед мільйонів відтінків і декількох динамічних візуальних ефектів. Міняти зовнішній вигляд пристрою-гранично просто, потрібно лише зробити кілька клацань мишкою. Якщо ж ви трохи втомилися від буйства фарб, то можете так само легко повністю відключити підсвічування.

Під надійним прикриттям

На звороті відеокарти Gaming Trio знаходиться підсилювальна пластина — бекплейт, яка не тільки робить пристрій міцніше, але і надає йому класний зовнішній вигляд. Крім того, завдяки термопрокладкам вона виступає в ролі радіатора для деяких елементів відеокарти.

Вентилятори TORX 3.0

Вентилятори TORX останньої версії піднімають планку ефективності ще вище. Традиційні лопаті з оновленою обробкою фокусують повітряний потік, який потім прямує вниз дисперсійними лопастями, що створюють збільшене статичний тиск.

  • Дисперсійні лопаті вентилятора мають більш крутий профіль, що сприяє більшому прискоренню повітряного потоку, збільшуючи ефективність охолодження.
  • Традиційні лопаті вентилятора створюють постійний повітряний потік і направляють його на масивний радіатор охолодження.

Дворядні підшипники

Дворядні підшипники забезпечують вентиляторам MSI TORX 3.0 тривалий термін експлуатації, гарантуючи безпроблемний геймінг протягом довгого часу. Працюючи під навантаженням, вентилятори залишаються практично безшумними. Це дозволяє відеокарті залишатися холодною навіть під час найважчих ігрових сесій.

Zero Frozr — охолодження за запитом

Вперше представлена в 2008 році технологія MSI Zero Frozr не залишилася непоміченою, в той час як зараз, вона вже встигла стати індустріальним стандартом. Суть технології полягає в управлінні вентиляторами, які повністю зупиняються при відсутності навантаження. Таким чином, ви можете повністю зосередитися на грі, не відволікаючись на шум вентиляторів.

Продумана аеродинаміка

Створення найкращої системи охолодження вимагає знання законів аеродинаміки.

Хвиляста форма ребер дозволяє повітряному потоку легше проходити через радіатор, що сприяє зниженню рівня шуму.

Технологія Airflow Control служить для того, щоб повітряний потік прямував безпосередньо на теплові трубки, при цьому завдяки збільшеній площі тепловіддачі він може поглинути більше тепла, перш ніж покинути радіатор.

Сконцентровані теплові трубки

Мідні теплові трубки проходять крізь масивний радіатор, що складається з безлічі алюмінієвих ребер, розподіляє тепло по всій його довжині. Для найбільшого ефекту вони розташовуються максимально щільно один до одного в основі радіатора, в районі контакту з графічним процесором.

Оцінка

5
progress
4
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

16 серпня 2020
imgimgimgimgimg

А когда появится эта видеокарта?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 серпня 2020

Дмитрий, пока точных сроков нет, но Вы можете воспользоваться кнопкой "Уведомить о наличии", и когда видеокарта снова поступит в продажу, мы Вас тотчас же оповестим.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
24 листопада 2019
imgimgimgimgimg

Купил я эту карту в начале сентября. Отличная работа, оправдывает свои ожидания. В связке с core i7 9700k тянет все современные игры на FullHd и 2k(например, фортнайт на ультра в 150+ фпс, раст в 90-100 фпс, гта 5 120+ фпс и т.п.). По сравнению с другими картами этой серии, является этаким середнячком. Не совсем дорогая (как от асус), не совсем дешевая (как от гигабайт), тихая и уровень шума минимален, даже в очень нагруженном состоянии. Меньше (2070, 2060 super) брать стоит только если есть ограничения в бюджете, а больше (2080...) не имеет смысла, ведь в данном варианте и так топовый чип от 2080, только немного урезанная плата. Рекомендую, если рассматриваете себе карту на перспективу - следующие 3 года она будет отличной, еще 2 средней, и уже лет через 5 можно будет задуматься о замене.

Був вам корисний цей відгук?
()
(2)
22 грудня 2019

Виталий Владимирович день добрый!Прошу вашего совета по монитору.Собираю новый системник.На борту MSI GEFORCE RTX2070 SUPER 8192MB GAMING X TRIO,Intel core 9700k,ОЗУ 32Гб,на матери Asus ROG STRIX Z390-F GAMING.Хочу монитор 27".FHD или-же 2к?Вызывают сомнения отзывы по поводу просадки fps на 2к мониторах в некоторых играх на ультра настройках.А в FHD на 27"уже пиксели крупноваты.Что посоветуете?Спасибо заранее!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
11 січня 2020

Юрий,

Это довольно трудное решение, т.к. эта видеокарта отлично тянет 2к, но здесь есть нюанс. Я выбрал для себя монитор от MSI 24'' FullHD 144 Гц, хотя изначально засматривался на 2к. Исходя из опыта, определил для себя тот момент, что с FullHD у меня будет больше запаса на будущее, чем с 2к, больше фпс в играх. С такой герцовкой в шутерах плавнее и интересней играть. Скажу так, выбором я доволен. Для большинства игр на сегодня в 2к разрешении эта видиокарта выдаёт больше 60 фпс, по-этому если и будете брать монитор 2к - это минимум 75 Гц. Такой монитор позволит Вам качественно взглянуть на игры, особенно single play проекты. Запас у сборки RTX 2070 S + core i7 9700k с головой на, почти, все современные игры в 2к на максимальных настройках в 60 фпс. Но если вы предпочитаете играть в шутеры (аля Fortnite, CS..., где нужна скорость реакции), то выбор FullHD 144 Гц. О технологии RTX можете не беспокоится - она сыра и в играх пока только на уровне маркетинговых сказок. Она имеет вес только в професиональной графической работе, но это уровень RTX 2080 S и 2080 Ti. Разница между этими форматами ощутима, но не критична в играх на сегодняшний момент. Здесь Вам самим придётся решить - что для Вас важнее: производительность или картинка.

Надеюсь, помог кому-то)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 листопада 2019

Спасибо за отзыв и покупку в нашем магазине, Виталий Владимирович!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
04 жовтня 2019
imgimgimgimgimg

Отличная видеокарта, получил то, что хотел. Возникли некоторые нюансы, но виной был мой БП. Когда покупал была акция от nvidia, 2 игры в подарок, оказалось "лохотрон". Как бы там ни было, покупкой доволен, а магазину большое, спасибо.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 жовтня 2019

Здравствуйте, Виталий! У nVidia бывают задержки с отправкой кодов игр во время акций - Вы так и не получили их?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 жовтня 2019

Да, так и не получил.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 жовтня 2019

Прошли регистрацию по инструкции на их сайте, выполнили все условия, какое-то подтверждение пришло Вам на почту от них? Вы можете обратиться к нашим специалистам колл-центра по номеру, возможно еще сможем помочь в получении кода - 0 (800) 216-803.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
31 жовтня 2019

Регистрацию прошел, условия выполнил, подтверждение на почту пришло СПАСИБО, ВАША ЗАЯВКА ПРИНЯТА! Обратился в колл-центр, Андрей, передал информацию ответственному менеджеру, вообщем ждем.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
04 листопада 2019

Акция была от Nvidia, теперь к ним обратился в службу поддержки.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
06 листопада 2019

Виталий, расскажите потом, чем дело закончилось - удалось получить коды?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
20 березня 2020

Забыл написать, коды получить не удалось, так как в Nvidia сказали, что не верно ввел данные. Хотя я на 100% уверен, что сделал все правильно, попросил предоставить доказательства моей ошибки, отказали ссылаясь, что это ихняя внутренняя информация. Вот Вам и акции от Nvidia))))

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
01 серпня 2019
imgimgimgimgimg

когда ета видеокарта появится у вас ?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
17 серпня 2019

Здравствуйте, Максим! Рекомендуем воспользоваться кнопкой "Уведомить о наличии" и как только интересующий Вас товар появится у нас в продаже, Вам на электронную почту придет уведомление и мы будем рады выполнить Ваш заказ.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19681 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!