За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта GIGABYTE Radeon R7 360 2048Mb OC (GV-R736OC-2GD)

код товару: U0135889
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки AMD
Графічний чіп Radeon R7 360
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 2 ГБ
Тип пам'яті GDDR5
Розрядність шини пам'яті 128 Bit
Частота ядра (Base) 1050 MHz
Частота ядра (Boost) 1200 MHz
Частота пам'яті 6500 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 4096 x 2160
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 2 x DVI1 x HDMI1 x DisplayPort
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 1 шт
Роз'єми додаткового живлення 6 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 500 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.4
Розміри 159 x 127 x 42 мм

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель Radeon R7 360 2048Mb OC
Артикул GV-R736OC-2GD
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта GIGABYTE Radeon R7 360 2048Mb OC (GV-R736OC-2GD) - подвоєна товщина мідних шарів друкованої плати. Шари міді друкованої плати 3D-прискорювачів Gigabyte, виготовлених за технологією Ultra Durable VGA, мають подвоєну товщину 70 мкм. Завдяки новому дизайну вдалося знизити загальне електричний опір і забезпечити більш ефективне відведення тепла. Gigabyte представляє WindForce, новітню технологію охолодження, що відрізняє відеокарти бренду від інших. Gigabyte розуміє, що вентилятор має вирішальне значення для відеокарти, так що тільки вентилятори з більшою ефективністю обрані для WindForce.

Система охолодження оснащена технологією прямої сенсорної теплової труби з чистої міді, яка забезпечує чудову здатність охолодження і ефективність теплопередачі на вкрай низькому рівні шуму. Шари міді друкованої плати 3D-прискорювачів Gigabyte, виготовлених за технологією Ultra Durable VGA, мають подвоєну товщину 70 мкм. Завдяки новому дизайну вдалося знизити загальне електричний опір і забезпечити більш ефективне відведення тепла. На графічних платах Gigabyte виготовлених за технологією Ultra Durable VGA встановлена ​​першокласна пам'ять від провідних виробників, яка проходить попереднє всебічне тестування. Застосування такого відео ОЗУ гарантує високу якість продуктів Gigabyte і дозволяє збільшити пропускну здатність відеопам'яті в середньому на 10%.

На графічних платах Gigabyte встановлені твердотільні конденсатори з підвищеним ресурсом роботи, виготовлені провідними японськими компаніями. Основу твердотільних конденсаторів складає спеціальний органічний полімер, на відміну від рідкого електроліту - базового компонента типових електролітичних конденсаторів. Феритові сердечники дроселів виконані зі сплаву на основі оксиду заліза і ряду інших металів. Такий сердечник має властивість довше утримувати електромагнітну енергію на високих частотах у порівнянні зі звичайним сталевим сердечником. В результаті вдається знизити втрати енергії та мінімізувати негативний вплив електромагнітного випромінювання, підвищивши тим самим надійність системи в цілому.

У виробах серії Ultra Durable VGA застосовуються польові транзистори зі зниженим опором каналу RDS (on) при перемиканні станів. Завдяки зазначеним компонентам нам вдалося оптимізувати енергоспоживання, попутно вирішивши завдання мінімального нагріву критичних модулів і вироби в цілому. Абсолютно новий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє легко змінити важливі настройки і безпосередньо оновити драйвер і BIOS. Тактові частоти, напруги, продуктивність вентилятора і установка екранне меню можна контролювати і настроювати в режимі реального часу відповідно до ваших уподобань.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2839 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!