За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта ASUS GeForce RTX2070 8192Mb TURBO (TURBO-RTX2070-8G)

код товару: U0315632
Ціна за одиницю:
14744 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2070
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 1 x HDMI2 x DisplayPort ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 1 шт
Роз'єми додаткового живлення 6 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 550 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник ASUS
Модель GeForce RTX2070 8192Mb TURBO
Артикул TURBO-RTX2070-8G
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718017139052
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта ASUS GeForce RTX2070 8192Mb TURBO (TURBO-RTX2070-8G)

Компанія ASUS анонсувала нову відеокарту ASUS Turbo GeForce RTX 2070 (TURBO-RTX2070-8G). Її графічний процесор має підтримку 2304 CUDA-ядер. Разом з ним працює 8 ГБ GDDR6-пам'яті з 256-бітної шиною. В основі системи охолодження відеокарти ASUS Turbo GeForce RTX 2070 знаходиться 80-мм вентилятор радіального типу, побудований на базі подвійного шарикопідшипника (Dual Ball Bearing). Він ефективно працює навіть при щільному розташуванні декількох відеокарт, коли немає великого простору для захоплення холодного повітря.

Повітряний потік прямує уздовж відеокарти і виштовхується за межі корпусу, щоб він не піднімав температуру всередині. Тому новинка також хороша для компактних корпусів, в яких складно організувати ефективну циркуляцію повітря. У наборі зовнішніх інтерфейсів ASUS Turbo GeForce RTX 2070 (TURBO-RTX2070-8G) є порт HDMI 2.0b, два DisplayPort 1.4 і один USB Type-C. Для коректної роботи потрібне підключення одного 6-контактного і одного 6 + 2-контактного коннектора PCIe. Розміри складають 268 х 113 х 40 мм. Також новинка може похвалитися проходженням інтенсивного 144-годинного тесту і безкоштовної 6-місячної преміум-підпискою на сервіс WTFast Gamers Private Network в комплекті поставки. Вартість і дата початку продажів поки не повідомляються.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь). Сьогодні під ТМ ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з яким не може зрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, в числі споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництв яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

У кожному ноутбуці або комп'ютері є відеокарта, що відповідає за відтворення відео. Вона має вигляд друкованої плати, що вставляється в роз'єм розширення. Буває в вигляді окремого чіпа або частини північного моста чіпсета. Абсолютно всі типи приладу можна розділити на кілька відео: Звичайні. Їх називають офісними моделями. Він підходить для ПК всіх інших типів і призначений для звичайного повсякденного користування. Геймерські. Це спеціальні посилені прилади, призначені для хардкордних гравців. Якість продукту можна побачити під час відтворення гри, перегляді картинок і іншого. Разом з покращеною версією карти комп'ютер зажадає і більш прокачаний процес, і велику пам'ять.

Професійні. Використовується для комп'ютера з високоякісної графікою і для роботи зі спеціальними програмами. Їх часто експлуатують майстри фото і відео зйомок. Відрізняються вони не тільки гарною якістю, але і високою ціною. Для Майнінг. Це певний вид заробітку, заснований на мапі. Під час цієї діяльності користувач отримує спеціальну криптовалюта, що дорівнює звичайним грошовим коштам. Єдина відмінність в тому, що гроші зберігаються в інтернет-гаманці. Для проведення такого процесу потрібна хороша і довговічна карта, так як ПК буде обробляти більше кількість інформації.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14744 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!