За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта ASUS GeForce RTX2070 8192Mb DUAL ADVANCED (DUAL-RTX2070-A8G)

код товару: U0315627
Ціна за одиницю:
14726 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2070
Інтерфейс PCI-Express 3.0
Об'єм вбудованої пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 3 x DisplayPort1 x HDMI ,  1 x USB Type-C
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 2 шт
Роз'єми додаткового живлення 6 + 8 pin
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 550 Вт
Версія DirectX 12
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник ASUS
Модель GeForce RTX2070 8192Mb DUAL ADVANCED
Артикул DUAL-RTX2070-A8G
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718017142625
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта ASUS GeForce RTX2070 8192Mb DUAL ADVANCED (DUAL-RTX2070-A8G)

У складі GPU присутній 2304 CUDA-ядер, а підсистема відеопам'яті набрана з GDDR6-мікросхем загальним об'ємом 8 ГБ з 256-бітної шиною. За охолодження відповідає масивний кулер. Його конструкція включає в себе великий алюмінієвий радіатор, декілька нікельованих мідних теплових трубок, пластину жорсткості на звороті і три осьових вентилятора з дизайном Wing-blade. Вертушки не бояться пилу (IP5X) і можуть призупиняти свою роботу при низьких температурах GPU (<55 ° С). А щоб під вагою конструкції кулер не поламав друковану плату, по периметру використовується металева рамка.

Список переваг відеокарт ASUS GeForce RTX2070 8192Mb DUAL ADVANCED можна продовжити наступними пунктами: підтримка технології MaxContact для більш ефективної передачі тепла від GPU на систему охолодження; використання автоматичного процесу складання Auto-Extreme і преміальної елементної бази Super Alloy Power II; підтримка технології ASUS FanConnect II для підключення двох корпусних вентиляторів прямо до відеокарти; інтеграція LED-підсвічування ASUS Aura Sync; наявність двох мікросхем BIOS з різними профілями роботи кулера.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь).

Сьогодні під ТМ ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з яким не може зрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, в числі споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництв яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

У кожному ноутбуці або комп'ютері є відеокарта, що відповідає за відтворення відео. Вона має вигляд друкованої плати, що вставляється в роз'єм розширення. Буває в вигляді окремого чіпа або частини північного моста чіпсета. Абсолютно всі типи приладу можна розділити на кілька відео: Звичайні. Їх називають офісними моделями. Він підходить для ПК всіх інших типів і призначений для звичайного повсякденного користування. Геймерські. Це спеціальні посилені прилади, призначені для хардкордних гравців. Якість продукту можна побачити під час відтворення гри, перегляді картинок і іншого. Разом з покращеною версією карти комп'ютер зажадає і більш прокачаний процес, і велику пам'ять.

Професійні. Використовується для комп'ютера з високоякісної графікою і для роботи зі спеціальними програмами. Їх часто експлуатують майстри фото і відео зйомок. Відрізняються вони не тільки гарною якістю, але і високою ціною. Для Майнінг. Це певний вид заробітку, заснований на мапі. Під час цієї діяльності користувач отримує спеціальну криптовалюта, що дорівнює звичайним грошовим коштам. Єдина відмінність в тому, що гроші зберігаються в інтернет-гаманці. Для проведення такого процесу потрібна хороша і довговічна карта, так як ПК буде обробляти більше кількість інформації.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14726 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!