За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING (ROG-STRIX-RTX2060-A6G-GAMING)

код товару: U0334528
Ціна за одиницю:
13578 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство графіки NVIDIA
Графічний чіп GeForce RTX 2060
Об'єм вбудованої пам'яті 6 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 192 Bit
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 2 х HDMI2 x DisplayPort
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження кулеррадіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 500 Вт
Версія OpenGL 4.5

Інші

Виробник ASUS
Модель GeForce RTX2060 6144Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING
Артикул ROG-STRIX-RTX2060-A6G-GAMING
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718017216630
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відеокарта ASUS GeForce RTX2060 6144Mb ROG STRIX ADVANCED GAMING (ROG-STRIX-RTX2060-A6G-GAMING)

NVIDIA Turing: Відкрите ASUS GeForce RTX використовують графічні процесори з мікроархітектури Turing і сумісні з платформою розробки додатків RTX. Результат - в 6 разів вища продуктивність в порівнянні з моделями попереднього покоління і підтримка сучасних технологій штучного інтелекту і трасування променів в режимі реального времені.DirectX 12: Інноваційні візуальні ефекти і методи рендеринга роблять гри ще більш реалістічнимі.4K: Висока продуктивність відеокарт серії GeForce RTX дозволяє насолоджуватися сучасними іграми в дозволі 4K - з неймовірним рівнем деталізації.

Оптимізований кожух покращує охолодження відеокарти при її використанні в складі багатопроцесорних графічних конфігурацій або в тісних корпусах. Пилонепроникний (IP5X) вентилятор з подвійним шарикопідшипником: тихий, ефективний, долговечний.Пиленепроніцаемий (клас захисту IP5X) вентилятор з подвійним шарікоподшіпніком144-годинна програма валідації: строгі тести гарантують надійну роботу устройства.Программное забезпечення GPU Tweak II дозволяє легко управляти всіма параметрами відеокарти.

Ефективне охолодження в будь-яких умовах. Відеокарта ASUS Turbo GeForce RTX 2060 розроблена спеціально для багатопроцесорних графічних конфігурацій, а також для будь-яких інших сценаріїв використання з обмеженою вентиляцією. У ній реалізовано безліч оптимізацій, що полегшують проходження повітряних потоків через кожух кулера і сприяють максимально ефективному охолодженню флагманського графічного процесора NVIDIA.

Сучасні технології охолодження. На відеокарті Turbo GeForce RTX 2060 використовується абсолютно новий кожух, який не тільки стильно виглядає, але і оптимізує охолодження пристрою. Рельєф його поверхні виконаний таким чином, щоб з максимальною ефективністю доставляти холодне повітря великим 80-міліметровому вентилятору, навіть якщо відеокарта встановлена ​​в тісному корпусі або впритул до іншої відеокарти в SLI-конфігурації.

Ефективне охолодження. 80-міліметровий вентилятор з подвійним шарикопідшипником, що використовується в кулері відеокарти Turbo GeForce RTX 2060, має вдвічі більшим терміном служби, ніж традиційні вентилятори з підшипниками ковзання. Додаткову довговічність йому надає пилонепроникна конструкція, що відповідає стандарту IP5X.

Дуже строгі тести. В процесі виробництва дана відеокарта проходить випробування на безперервну роботу протягом 144 годин, стрес-тест під високим навантаженням з використанням бенчмарка 3DMark і перевірку сумісності з популярними іграми, такими як Fortnite, League of Legends, Overwatch і PlayerUnknown's Battlegrounds.

Адаптивна синхронізація. Turbo GeForce RTX 2060 підтримує технологію NVIDIA G-Sync, яка синхронізує частоту оновлення екрану монітора з частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки G-Sync усувається неприємний ефект розриву кадру і зменшується затримка відображення, що забезпечує як вищу якість картинки, так і поліпшену реакцію гри на дії користувача.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

14 серпня 2019
imgimgimgimgimg

Все супер,за исключением одного но!Пришлось сносить Windows 10,так как видеодрайвер напрочь отказывается устанавливаться,требуется как минимум сборка 1803.Так что кто созрел к покупке,учтите это.Я установил 1903,где уже был встроен видеодрайвер,однако новые все равно не устанавливаются.Пока не разобрался с чем это связано.Впрочем все работает,видеокарта определяется как положено.Какойто косяк на програмном уровне,возможно моей операционки.В furmark после часа не более 64 градусов.В паре с моим довольно старым Ryzen 5 1600 чувствует себя отлично.Думаю описывать fps в играх нет смысла,на YouTube просторе полно обзоров.Стоила ли покупка своих денег?Да,однозначно! Сомнения сразу же развеялись после запуска нескольких игр.Сотрудникам магазина огромное спасибо!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
14 серпня 2019

Здравствуйте, Владислав Игоревич! Рады, что несмотря на возникшие препятствия, Вы получили именно то, что ожидали от данной видеокарты. Спасибо за отзыв и выбор нашей сети магазинов!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13578 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!