За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Варочна поверхня Kernau KIH 6412.1-4B

код товару: U0483103
Ціна за одиницю:
12475 грн
+370 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1.4/1.85 кВт ,  Задня ліва 1.4/1.85 кВт ,  Передня ліва 1.4/1.85 кВт ,  Задня права 2.8/3.7 кВт
Максимальна потужність підключення 7400 Вт
Управління сенсорне

Додаткові характеристики

Функції турбо-режим ,  Stop&Go ,  захист від дітей ,  дисплей ,  індикатор залишкового тепла ,  автовідключення ,  таймер

Підключення

Напруга 220 В ,  240 В

Фізичні характеристики

Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 х 5.3 см
Розміри 59 х 52 х 5.3 см
Колір чорний

Інші

Виробник Kernau
Модель KIH 6412.1-4B
Артикул KIH 6412.1-4B
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Індукційна плита Kernau обладнана управлінням типу Slider, яке дає прямий доступ до вибору рівня потужності за допомогою одного дотику до панелі управління. Кожна конфорка має надзвичайно зручний індикатор залишкового тепла, який попереджає про можливість опіку в разі дотику до поверхні гарячої плити і гарячої посуду. Панель управління даної індукційної плити покрита покриттям Anti Touch, яке запобігає залишення слідів відбитків пальців на її поверхні. Захист Auto Stop запобігає пошкодженню плити в разі випадкового її включення, довгої перерви в роботі, википання рідини на панель управління або пригорання. Завдяки функції Auto Power конфорки автоматично підлаштовуються до розміру посуду, завдяки чому, плита споживає мінімум електроенергії. Дана вбудована індукційна плита відрізняється практичністю і, перш за все, зручністю у використанні.

Функція STAND-BY
Після відключення обладнання воно переходить в стан сну, завдяки чому споживає всього 0,5 Вт, що значно економить споживання електроенергії.

Покриття BLACK UNDERCOAT
Ефективно приховує під склом всі елементи конструкції обладнання. Навіть при освітленні зі стелі або витяжки, внутрішня поверхня плити залишається невидимою, а її поверхня - ідеально чорної.

Таймер
Функція, яка полегшує роботу на кухні і піклується про Вашу зручність. Вона дає можливість запрограмувати час роботи обладнання.

Батьківське блокування
Запобігає включення і виключення пристрою маленькими дітьми. Деактивувавши панель управління, функція запобігає випадкове зміна налаштувань і програм.

Функція AUTO POWER
Функція, завдяки якій конфорки автоматично пристосовуються до розміру посуду, внаслідок чого плита споживає абсолютний мінімум енергії, необхідний в процесі приготування.

Покриття ANTI TOUCH
При використанні приладу необхідна стосуватися панелі управління. Покриття Anti Touch запобігає появі на ній слідів відбитків пальців і забруднень.

Функція AUTO STOP
Функція полягає в автоматичному відключенні плити в разі заливання конфорка. Це виключає ризик пошкодження пристрою.

Функція BOOSTER
Це функція, завдяки якій конфорки мають високу потужність і дають можливість закип'ятити воду або підігріти конкретну страву протягом короткого часу.

Установка 400 В
Плити бренду Kernau пристосовані до підключення до мережі з напругою 400 В. Модифікацію підключення може здійснити тільки кваліфікований електрик, пристосовуючи обладнання до певної мережі.

Функція BRIDGE
Завдяки цій функції можна з'єднати дві сусідні конфорки в одну. Це спростить приготування страв навіть у винятково великий посуді нестандартної форми. Чи не стануть проблемою великі сковорідки-гриль, жаровні, а також велика кількість маленького посуду.

Управління SLIDER
Дає безпосередній доступ до вибраного рівня потужності за допомогою одного дотику до панелі управління. Користування плитою є простим, швидким і інтуїтивним.

Функція KEEP WARM
Функція, яка дозволяє досягти і автоматично утримувати температуру 70 ° C, завдяки чому Ви легко уникнете википання рідини і пригорання страв на дно посуду.

Функція STOP & GO
Функція, яка забезпечує ще більший контроль за процесом приготування. Вона успішно справляється в ситуаціях, коли Ваше приготування необхідно на короткий час припинити, після чого всі робочі конфорки перейдуть в режим «підтримки тепла», завдяки чому нічого не пригорить або википить.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12475 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!