За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ваги підлогові Sencor SBS2302SN

код товару: U0313241
Ціна за одиницю:
733 грн
+13 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип роботи електронні
Призначення побутові
Максимальне навантаження 150 кг
Точність вимірювання 100 г
Живлення 1 х CR2032

Фізичні характеристики

Інші

Виробник Sencor
Модель SBS2302SN
Артикул SBS2302SN
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ваги підлогові Sencor SBS2302SN виконані із загартованого безпечного скла для зручного і гігієнічного догляду. Мають 4 чутливих датчика для точного зважування. Ваги оснащені великим РК-дисплеєм і функцією «Затримки даних» на екрані для точного зважування (зважена маса залишається на екрані 10 секунд). Також ваги Sencor мають функцію автоматичного включення (зважування відразу після того, як наступите на ваги), індикатором низького заряду батареї і перевантаження, а також можливістю вибору одиниць виміру (кг / фунти). Автоматично вимикаються при бездіяльності. У комплект входить 1 літієва батарея (CR2032).

Компанія Sencor була заснована в 1969-му році на території Японії. Світового успіху даному виробнику вдалося домогтися багато в чому завдяки касетним програвачів, випущеним в 1972-му році. Ці пристрої, за рахунок деяких революційних на ті часи характеристик, викликали справжній фурор на ринку і забезпечили компанії блискавичний прорив. Саме сімдесяті роки принесли Sencor популярність і популярність на азіатському ринку.

До початку дев'яностих років двадцятого століття Sencor виходить на європейську торговельну площадку і міцно обгрунтовується всередині неї. У період з 2000-го по 2010-й роки стрімко зростає різноманітність модельного ряду продуктів, що реалізуються під логотипом Sencor, виробник продовжує нарощування своїх позицій в світі. В цей час Sencor вже виробляла найширший спектр першокласної побутової електроніки. На даний момент в асортименті продуктів, що пропонуються даним підприємством, присутній понад тисячу найменувань в різних товарних групах.

Під брендом Sencor сьогодні успішно випускаються і реалізуються різні моделі побутової і кліматичної техніки, планшетних комп'ютерів, мобільних телефонів, оргтехніки, автомобільної і портативної електроніки, товарів для краси і здоров'я і багато чого іншого. Продукти цієї компанії користуються попитом і популярністю в 25 великих країнах світу. Товари від Sencor характеризуються інноваційними рішеннями, реалізованими в них, індивідуальністю, ультрасучасністю, надійністю, тривалим терміном служби і першокласним японським якістю.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

733 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!