За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ваги підлогові Beurer BF 850 black

код товару: U0746627
Ціна за одиницю:
3082 грн
+96 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип роботи електронні
Призначення діагностичні
Максимальне навантаження 180 кг
Точність вимірювання 100 г
Живлення 4 x AAA
Вбудована пам'ять, користувачів 8
Техніка включення quick start
Особливості матові електроди з неіржавкої сталі ,  автоматичне передавання даних у радіусі дії bluetooth® після запуску програми ,  технологія увімкнення: quick start ,  програма для контролю ваги beurer healthmanager ,  частотний діапазон 2.402-2.480 ггц ,  великий 2-рядковий рк-дисплей ,  технологія bluetooth® low energy ,  зберігання 30 останніх вимірювань для 8 осіб

Фізичні характеристики

Вага 2.135 кг
Габарити 2.3 х 32.5 х 32.5 см
Колір чорний

Інші

Виробник Beurer
Модель BF 850 black
Артикул BF 850 black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

З діагностичними вагами Beurer BF 850 з автоматичним передаванням даних через Bluetooth ви можете легко визначати не тільки масу тіла, але й інші фітнес-параметри, які завжди будуть у вас під рукою! Їх можна використовувати у ванній кімнаті, з застосунком і без нього (ви можете легко настроїти профіль користувача на самому виробі). Ідеально підходять для прихильників фітнесу та тих, хто намагається досягти своєї оптимальної ваги, оскільки вони мають такі функції: вимірювання ваги тіла, визначення жирової маси, визначення вмісту води в організмі, вимірювання м'язової маси, вимірювання кісткової маси, визначення основного обміну речовин і рівня фізичної активності (BMR/AMR); розрахунок BMI (Body Mass Index — індекс маси тіла). Ваги мають 5 рівнів активності — можна визначити, скільки калорій вам потрібно щодня, наприклад, для зниження ваги, підтримки її постійної або набирання ваги.

Ваги для всієї родини
8 елементів пам'яті з автоматичним розпізнаванням користувача дають змогу кожному члену сім'ї зберегти свої особисті дані про фітнес і отримати до них доступ у будь-який час. Ініціали кожного користувача зображаються на великому РК-дисплеї.

Комфорт і безпека використання
Міцна платформа з безпечного загартованого скла 2.3 х 32.5 х 32.5 см призначена для макс. ваги користувача до 180 кг.
Великий 2-рядковий РК-дисплей (мультидисплей) з цифрами 22 мм і із синьою підсвіткою — значення зображаються точно, чітко й одночасно.
Сучасні сенсорні клавіші — просте та комфортне використання. Матові електроди з неіржавкої сталі — для аналізу біоелектричного імпедансу — точність вимірювання гарантована.

Простота використання
Завдяки технології Quick-Start (швидкий запуск) ваги не потрібно вмикати, щоб почати вимірювання. Вимірювання починається, коли Ви стаєте на ваги. Функція автоматичного вимкнення (ваги не потрібно вимикати після використання) гарантує енергоощадне використання.

Ви завжди зможете керувати своїми даними в будь-який час і в будь-якому місці, хай де Ви будете!
Діагностичні ваги Beurer BF 850 за допомогою Bluetooth дають змогу вам легко та зручно передавати ваші виміряні значення на будь-який доступний пристрій (смартфон, планшет, комп'ютер), де Ви зможете керувати своєю особистою статистикою у застосунку "HealthManager». Програма "Beurer HealthManager" безплатно завантажується з Google Play і iPhone App Store. Після відкриття застосунків відбувається автоматичне передавання даних у діапазоні Bluetooth. У разі неможливості перенесення даних у застосунок BF 850 зберігають до 30 останніх вимірювань для 8 осіб і передають їх, щойно застосунок HealthManager доступний.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!