За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Маршрутизатор TP-Link TL-ER6120

код товару: U0092328
Ціна за одиницю:
7575 грн
+168 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні технічні характеристики

Особливості Підтримання VPN

Характеристики провідної мережі

Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 3
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбіт/с)
Підтримка транспортних протоколів SNTP ,  L2TP ,  DDNS ,  TCP/IP ,  PPTP ,  PPPoE
Функції міжмережевого екрану фільтрація IP-адрес ,  фільтрація MAC-адрес ,  NAT ,  демілітаризована зона (DMZ) ,  SPI ,  фільтрація вмісту URL

Моніторинг та конфігурування

Віддалене управління SNMP ,  WEB-інтерфейс

Додатково

Кількість в комплекті 1 шт

Фізичні характеристики

Ширина 440 мм
Висота 44 мм
Глибина 220 мм

Інші

Виробник TP-Link
Модель TL-ER6120
Артикул TL-ER6120
Гарантія, міс 24
Штрихкод 6935364081232
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гігабітний VPN маршрутизатор на базі технології SafeStream™ TL-ER6120 надасть вам великі можливості по обробці інформації і широкий набір різноманітних функцій, до яких відносяться IPsec/PPTP/L2TP VPN, балансування навантаження, контроль доступу, блокування додатків IM/P2P, захист від DoS-атак, контроль пропускної здатності, ліміт сесій, сервер PPPoE та інші. Даний набір функцій ідеально підійде для захищеної, ефективної і легкокерованої мережі в малих і середніх підприємствах, готелях і установах з великою кількістю користувачів.

Висока продуктивність VPN
TL-ER6120 підтримує декілька протоколів VPN , включаючи IPsec, PPTP і L2TP в режимі Клієнт/Сервер, а також може справлятися з великими потоками трафіку. Маршрутизатор оснащений вбудованим апаратним VPN-обрабочиком, завдяки якому пристрій підтримує і контролює до 100 LAN-to-LAN/Client-to-LAN IPsec VPN з'єднань. Розширені VPN функції включають в себе: DES/3DES/AES128/AES192/AES256 шифрування, аутентифікації MD5/SHA1, Ручне керування/керування на основі IKE ключа і Основний/Агресивний режими узгодження.

Розширені функції захисту
Для захисту мережі від зовнішніх загроз, TL-ER6120 оснащений автоматичним захистом, яка дозволяє виявити і заблокувати DoS-атаки, такі як TCP/UDP/ICMP Flooding, TCP-сканування, Ping of Death (підроблений Ping) та інші. Більш того, маршрутизатор оснащений апаратним DMZ портом, який дозволяє уникнути зовнішніх атак і погроз. Для більш зручного управління внутрішньою мережею TL-ER6120 дозволяє адміністраторам за допомогою правил блокувати зазначені веб -сайти і додатки IM/P2P одним натисканням кнопки, а також встановлювати заборони на використання спеціальних сервісів, таких як FTP, HTTP і SMTP.

Модель TL-ER6120 оснащена двома портами WAN, тим самим надаючи широкі можливості Інтернет-доступу через один і той же пристрій. Функція «розумного» балансування навантаження дозволяє розподіляти потоки даних у відповідності з завантаженістю кожного WAN порту, таким чином, збільшуючи швидкість передачі по кожному з каналів. За допомогою функцій Ліміту сесій та Контролю пропускної здатності на базі IP адміністратори можуть здійснювати гнучке керування пропускною спроможністю мережі з метою її оптимізації.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7575 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!