За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Точка доступу Wi-Fi TP-Link TL-WA730RE

код товару: U0000604
Ціна за одиницю:
1088 грн
+32 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Інші

Виробник TP-Link
Модель TL-WA730RE
Артикул TL-WA730RE
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Підсилювач бездротового сигналу TP-Link TL-WA730RE призначений для створення удосконаленої бездротової мережі з більшою площею покриття і, на відміну від провідної мережі, не вимагає прокладки кабелів. За замовчуванням пристрій працює в режимі посилення сигналу і виступає в ролі ретрансляційної станції, яка вловлює радіосигнал від базового маршрутизатора мережі або точки доступу і передає його на раніше недоступні ділянки або в місця, де важко прокласти кабель. Також пристрій має функцією автоматичного ретранслятора (Auto-repeater), яка дозволяє миттєво підключатися до незахищених мереж одним натисненням кнопки. Пристрій показує максимальну продуктивність при роботі з пристроями стандарту IEEE 802.11n, а при роботі з пристроями стандарту IEEE 802.11g швидкість передачі даних може досягати 54 Мбіт / с.

Модель TP-Link TL-WA730RE підтримує стандарт IEEE 802.11n, що дає можливість створити бездротову мережу, яка перевершує мережу на базі стандарту IEEE 802.11g за швидкістю передачі даних і площі покриття в дев'ять і в чотири рази відповідно . Завдяки швидкості передачі даних до 150 Мбіт / с підвищується продуктивність мережі, що дозволяє користувачеві отримувати більше позитивних емоцій від роботи в Інтернеті, а також організовувати спільний доступ до файлів, переглядати потокові мультимедіа-файли і дзвонити через Інтернет.

Модель TP-Link TL-WA730RE за замовчуванням працює в режимі посилення сигналу і виступає в ролі ретранслятора радіосигналу, що дає можливість розширити зону прийому сигналу, усунути вплив різного роду перешкод і підвищити загальну продуктивність мережі. Пристрій також може працювати як звичайна точка доступу, забезпечуючи доступ в Інтернет через ADSL / кабельний модем і виступаючи в якості сполучного ланки між бездротового і дротового мережами.

Модель TP-Link TL-WA730RE оснащена кнопкою Range Extender, простим натисканням якої користувач може встановити бездротове підключення до незахищеної мережі. Після успішного завершення автоматичної настройки підключення стає доступним для будь-якої кількості користувачів і не вимагає додаткової настройки через Web-інтерфейс.

Модель TP-Link TL-WA730RE повністю сумісна з пристроями стандарту IEEE 802.11g, включаючи маршрутизатори, точки доступу і адаптери, і забезпечує максимальну продуктивність зі швидкістю передачі даних до 54 Мбіт / с. Таким чином, в умовах стрімкого розвитку пристроїв стандарту IEEE 802.11n TL-WA730RE допоможе не тільки зберегти ваші інвестиції в устаткування стандарту IEEE 802.11g, а й підготувати грунт для переходу на IEEE 802.11n.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1088 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: