За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Точка доступу Wi-Fi Mikrotik SXT Lite 5 AC (RBSXT5HacD2n)

код товару: U0212396
Ціна за одиницю:
3193 грн
+108 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Характеристики бездротових мереж

Режими роботи Wi-Fi точка
Робоча частота 5 ГГц
Моніторинг та управління Web-інтерфейс
Кількість антен 1

Характеристика провідних мереж

Інтерфейси LAN 10/100 Мбіт/с
Кількість LAN портів (RJ-45) 1

Фізичні характеристики

Ширина 140 мм
Висота 56 мм
Глибина 140 мм
Живлення PoE/адаптер
Робочий діапазон температури повітря -30°C ~ +70°C

Інші

Виробник Mikrotik
Модель SXT Lite 5 AC
Артикул RBSXT5HacD2n
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

SXT Lite5 ac є подальшим розвитком популярної моделі SXT Lite5.
Як випливає з назви, новинка працює в частотному діапазоні 5 ГГц і отримала підтримку сучасного стандарту 802.11 ac, який дозволяє досягти більш високої швидкості. Стандартом 802.11 ac передбачена можливість використання широких каналів по 80 МГц і щільною модуляції 256QAM, що на практиці забезпечує стабільно високу швидкість на великих відстанях.

Побудова мережі за допомогою SXT Lite5 ac
SXT Lite5 ac також підтримує роботу з більш старими 5 ГГц стандартами, а саме 802.11 a/n, для яких можуть бути використані особливі налаштування з шириною каналу 5 і 10 МГц. Якщо ж вся ваша мережа побудована на обладнанні Mikrotik, може бути задіяний фірмовий протокол Nstreme або Nstreme 2 (Nv2), який використовує прогресивну технологію TDMA. В цілому, пристрій підтримує усі існуючі стандарти для роботи в частотному діапазоні 5 ГГц, що істотно розширює сферу його використання і застосування.

Технічні особливості RBSXT5HacD2n
В основі пристрою лежить добре зарекомендувавший себе процесор Atheros QCA9531 з робочою частотою 650 МГц. Наприклад, цей же процесор використовується в RB951Ui-2nD (хап) і відрізняється гарним розгінним потенціалом і низьким рівнем тепловиділення. Все це дозволяє пристрою справлятися з високим навантаженням без істотного нагрівання, що підвищує термін експлуатації.

У RBSXT5HacD2n застосовується один екранований порт 10/100 Мбіт, який також служить для подачі живлення на пристрій за допомогою Passive PoE 24V. З абсолютною впевненістю можна говорити про те, що навіть 100 Мбіт в повнодуплексному режимі не є складним завданням для QCA9531. Завдяки запасу по потужності, а також RouterOS (Level 3) можна поставити більш складну конфігурацію з фільтрами і правилами. Всьому цьому також сприяє об'єм оперативної пам'яті до 64 Мбайт.

Atheros QCA9531 має ще одну цікаву особливість: у нього вбудований двоканальний радіомодуль на 2.4 ГГц з підтримкою стандартів 802.11 b/g/n. Інженери компанії знайшли йому досить цікаве застосування, активувавши один канал і додавши йому всеспрямовану антену на 1.5 дбі.

Потужність SXT Lite5 ac і робота в двох частотних діапазонах
Вихідна потужність обмежена і не перевищує 50 мВт (17 Дбм), але більше і не потрібно, адже ця мережа призначена виключно для службового використання. Раніше для налаштування SXT потрібно фізично підключатися до локальної мережі, або підніматися на щоглу і підключатися безпосередньо до пристрою. Більше цього робити не потрібно, достатньо підключитися до мережі 2.4 ГГц за допомогою нетбука або ноутбука, і далі проводити настройку. У більшості випадків, навіть немає необхідності заходити на територію клієнта, адже стандарт 802.11 n при зовнішній установці пристрою має хороший радіус покриття.

За роботу в діапазоні 5 ГГц відповідає окремий чіп Atheros QCA9892, який підтримує MIMO 2x2 і призначений для використання в пристроях корпоративного рівня. Максимальна потужність радіомодуля також вражає – 29 дБм (приблизно 790 мВт). Для досягнення максимальної швидкості потужність слід знижувати до 22-25 дБм (150-300 мВт), в цьому випадку буде доступна модуляція 256-QAM (MCS 8-9) і 64-QAM (MSC 5-7). Щоб компенсувати знижену потужність, в пристрої застосовується спрямована антена з коефіцієнтом посилення 16 дбі і кутом спрямованості 28 градусів.

Сфера використання SXT Lite5 ac (RBSXT5HacD2n)
Компанія Mikrotik виконала велику роботу, адже всю цю начинку їм вдалося помістити в компактний всепогодний корпус зі скромними розмірами (14 х 14 х 6 см) і, при цьому, забезпечити невисоку ринкову вартість SXT Lite5 ac. В цілому, пристрій вийшло дуже цікавим і привабливим, воно поєднує в собі хорошу збалансованість технічних характеристик і широку функціональність. Завдяки низькій вартості, Lite5 ac стане відмінним рішенням для підключення клієнтів до базової станції провайдера, а також для побудови надійних мостів типу Точка-Точка початкового рівня.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3193 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!