За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Vinga S75UHD25BWEB

код товару: U0815309
Ціна за одиницю:
33999 грн
+1562 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний

Схожі товари:

Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний

Схожі товари:

Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 75"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Контрастність 6000:1
Тип матриці VA
Тип підсвічування Direct LED
Час відгуку матриці 8mc
Частота розгортки панелі 60 Гц

Зображення

Процесор зображення ARM Cortex
Технології поліпшення зображення HDR ,  4K Upscaling

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 5 (10 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення Headphone3 x HDMIАнтеннийCI+Аудіовхід1 x оптичний аудіо2 x USB1 x RJ-45

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Енергоспоживання 210 Вт

Технічні компоненти

DDR 1.5G
Flash Memory 8GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (600x400мм)
Розміри з підставкою 1685 x 1038 x 249 мм
Розміри без підставки 1685 x 697 x 89 мм
Вага з підставкою 24.7 кг
Вага без підставки 24.5 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель S75UHD25BWEB
Артикул S75UHD25BWEB
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4823093313262
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Vinga S75UHD25BWEB – це LED телевізор з діагоналлю 75 дюймів виробництва компанії Vinga. Обравши його, ви отримаєте універсальний багатофункціональний мультимедіа центр з підтримкою функції Smart TV і UHD розширенням.

Більше можливостей завдяки Smart TV

Завдяки вбудованій функції Smart TV телевізор Vinga S75UHD25BWEB виконує роль багатофункціонального мультимедійного центру:

  • дивіться онлайн улюблені шоу в зручний для вас час;

  • переглядайте унікальний відеоконтент на сервісах Divan TV, Netflix, YouTube, Megogo;

Насолоджуйтесь переглядом контенту в 4К якості

Висока роздільна здатність (3840 x 2160), технологія підсвічування Direct LED з функцією збереження контрастності та різкості зображення, рівномірна передача насичених кольорів без ефекту «світлих областей» – все це запорука найвищої якості зображення і все це втілено у телевізорі Vinga S75UHD25BWEB.

Чіткість зображення

Плануєте домашній перегляд динамічного бойовика чи презентуєте на роботі дизайнерський проєкт? Завдяки частоті оновлення в 60 Гц фото- та відеоконтент відображатиметься на екрані телевізора чітко, плавно і без змазаних елементів.

Стандартне та зручне кріплення

Телевізор Vinga S75UHD25BWEB з LED технологією на відміну від аналогічних моделей з LCD матрицею має тонкий, але міцний корпус. Його зручно поставити на тумбу, підлогу чи почепити на стіну стандартним кріпленням VESA.

Вбудований універсальний тюнер

У телевізор Vinga S75UHD25BWEB вбудований універсальний тюнер, який підтримує супутникове (DVB-S2), кабельне (DVB-C) та цифрове мовлення (DVB-T, DVB-T2). Більше ніяких додаткових витрат на тюнери, заплутаних дротів та кількох пультів управління – лише легкий доступ та необмежений вибір телеканалів.

Розширений функціонал завдяки webOS

Телевізор Vinga S75UHD25BWEB працює на операційній системі webOS. Завдяки цьому у користувачів є доступ до багатотисячної бази популярних додатків, функції голосового пошуку, інтеграції з іншими продуктами.

Поєднання зображення в 4К і підтримки функції Smart TV дає можливість користувачам Vinga S75UHD25BWEB використовувати його як домашній медіацентр. Крім того, він зручний в кріпленні і підтримує кабельне, супутникове та цифрове ТБ. Всім покупцям надається наша офіційна гарантія.

Створений для перегляду улюбленого контенту
Відкрийте для себе безкомпромісну якість та неймовірну реалістичність з телевізором Vinga S75UHD25BWEB. Його вражаюча діагональ 75 дюймів перенесе вас у світ незабутніх вражень, а роздільна здатність 4К (3840x2160) забезпечить чітке та деталізоване зображення, даруючи вам ультра-реалістичні кольори та глибокі контрасти. Насолоджуйтесь доступом до популярних додатків безпосередньо на вашому телевізорі та контролюйте його за допомогою розумного пульта дистанційного керування Magic Remote. Vinga S75UHD25BWEB - це справжнє задоволення для вашого зору та зручність управління, які перевершують всі очікування.
Операційна система webOS
Завдяки операційній системі webOS, ви отримуєте доступ до величезної бази популярних додатків, що відкривають вам нескінченні можливості розваг. Ви можете насолоджуватися своїми улюбленими шоу в зручний для вас час, а також насолоджуватися унікальним відеоконтентом на таких платформах, як Netflix, Apple TV, Prime Video та YouTube. Телевізор Vinga S75UHD25BWEB також дозволяє вам легко інтегрувати його з іншими пристроями. Ви можете підключити ваші ігрові консолі, аудіосистеми та інші пристрої, щоб створити повноцінний домашній кінотеатр або розважальний комплекс. Ви зможете насолоджуватися фільмами, музикою та іграми на великому екрані, перетворюючи вашу вітальню в епіцентр розваг.
Пульт дистанційного керування Magic Remote
Пульт дистанційного керування Magic Remote у новому дизайні ще більше схожий на чарівну паличку. Завдяки ергономічній конструкції його зручно тримати в руці, а система вибору та прокручування дає змогу пришвидшити пошук. Вбудовані функції штучного інтелекту спрощують доступ до додатків, а гарячі кнопки для основних постачальників контенту дають змогу здійснювати швидкий доступ до всіх улюблених каналів.
Технологія ThinQ з функціями штучного інтелекту
Технологія ThinQ максимально збільшує задоволення від перегляду. Виберіть свого улюбленого голосового помічника й керуйте телевізором за допомогою голосових команд на цілковито новій головній сторінці меню, діставши ще більше зручності й можливостей керування. Використовуйте додаток як пульт для телевізора. Регулюйте звук телевізора і перемикайте канали через додаток. Дивіться фото та відео з вашого телефону на великому екрані телевізора. Технологія ThinQ дає змогу легко керувати домашньою екосистемою Home IoT за допомогою голосових команд та швидше отримувати доступ до розваг.
Зручне кріплення
Телевізор Vinga S75UHD25BWEB з LED технологією має тонкий, але міцний корпус. Міцні ніжки дозволяють надійно розмістити телевізор на будь-якій поверхні, а завдяки кріпленням VESA (600x400мм) ви зможете його почепити на стіну.
Вбудований універсальний тюнер
У телевізор Vinga S75UHD25BWEB вбудований універсальний тюнер, який підтримує супутникове (DVB-S2), кабельне (DVB-C) та цифрове мовлення (DVB-T, DVB-T2). Більше ніяких додаткових витрат на тюнери, заплутаних дротів та кількох пультів управління – лише легкий доступ та необмежений вибір телеканалів.
Витончений дизайн
Тонка рамка й елегантний корпус гармонійно поєднуються з вашим інтер’єром, щоб забезпечити вам найкращі враження від перегляду.
Широкі можливості підключення
Наявність 3-х портів HDMI та 2-х USB дозволяє перетворити цей телевізор на домашній мультимедійний центр. Можна під’єднати ігрову консоль, медіаплеєр або зовнішній накопичувач, щоб дивитись скачані фільми у високій якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

33999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!