За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Satelit 65U8000ST

код товару: U0603241
Ціна за одиницю:
14998 грн
+219 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Контрастність 3600:1
Час відгуку матриці 9mc
Частота розгортки панелі 60 Гц

Зображення

Процесор зображення MT

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення D-subComponent In (Y/Pb/Pr)3 x HDMIComposite In (AV)CI2 x USB1 x RJ-45АнтеннийHeadphone

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Android

Додатково

Енергоспоживання 200 Вт

Технічні компоненти

DDR 1.5G
Flash Memory 8GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x200мм)
Розміри без підставки 1464 x 906 x 76 мм
Вага без підставки 18.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Satelit
Модель 65U8000ST
Артикул 65U8000ST
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4820244480187
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

СУЧАСНИЙ І СТИЛЬНИЙ ТЕЛЕВІЗОР

Компанія Satelit представляє один із «розумних» телевізорів з великим екраном 65 дюймів: модель 65U8000ST — інноваційний пристрій з вражаючою якістю картинки. Satelit 65U8000ST радує смарт-можливостями під керівництвом операційної системи Android 9.0, стильним дизайном та розширеним функціоналом за дуже привабливою ціною. Пристрій Satelit 65U8000ST відтворює відео у надвисокій роздільній здатності 4K (3840х2160), що прирівнює якість зображення до реального.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ ДИЗАЙН

Особливу увагу дизайнери Satelit приділили тому, щоби телевізор ідеально виглядав у будь-яких умовах. Рамки, що обрамляють, настільки тонкі, що і зовсім не вимагають прив'язки до інтер'єру. Такий дизайн не тільки робить модель стильною та універсальною, але й повністю занурює у те, що відбувається на екрані. Діагональ 65 дюймів досить громіздка для невеликих приміщень. Такий телевізор готовий стати головною прикрасою будинку у вітальні або арт-об'єктом просторої спальні. Матеріал корпусу - пластик, виконаний у традиційному та елегантному стилі. Виробник подбав, щоб Satelit 65U8000ST чудово виглядав з усіх боків: встановлений на ніжки або підвішений на стіну за допомогою кронштейна стандарту VESA 400x200.

За допомогою LED-технології, Satelit 65U8000ST має покращення колірного охоплення, яскравість, високі показники контрастності 3600:1 і неймовірну глибину чорного. У даній моделі телевізора досягнуто максимальної 4k роздільної здатності 3840х2160 пікселів, що робить картинку неймовірно живою та барвистою. У такій роздільній здатності високорівнева деталізація, що відображає мікроелементи аж до ворсинок на одязі. Рівки кадру виключені завдяки частоті оновлення 60 Гц. Екран заснований на матриці класу А+ з широкими кутами огляду до 178* по горизонталі та вертикалі. Завдяки такій оглядовості, якісне зображення залишається таким при погляді з будь-якого кута кімнати. Це дозволяє переглядати фільми всією сім'єю або великими компаніями, не купуючись біля екрану.

МУЛЬТИМЕДІЙНІ МОЖЛИВОСТІ

ТБ Satelit 65U8000ST оснащений Smart-Tv, а значить, надає необмежений доступ до мережі інтернет. Смарт-складова моделі базується на відкритій платформі Android 9.0 версії. За допомогою вбудованого браузера та доступного магазину програм, перед Вами відкривається можливість відвідування соцмереж, інтернет серфінг, перегляд фільмів та відео онлайн, скачування програм та ігор. На додаток, Satelit 65U8000ST здатний приймати сигнал аналогової та цифрової мереж, за допомогою Т2 тюнера та транслювати ефірні телеканали. За допомогою повного набору необхідних портів (HDMI, VGA, USB) існує можливість підключення зовнішніх пристроїв і трансляції медіаконтенту з комп'ютера або смартфона.

СПРАВЖНІЙ 4K ТЕЛЕВІЗОР

4К вже не "технологія майбутнього", а технологія, яка доступна для будь-якого користувача. Подаруйте собі можливість насолоджуватися різноманітністю кольорів та відтінків світу разом із SATELIT.

ІДЕАЛЬНІСТЬ ПЕРЕДАЧІ КОЛЬОРІВ

Насолоджуйтесь природними кольорами з передовим механізмом обробки зображення та технологією обробки яскравості. Почуття об'єму посилюється завдяки підвищенню різкості та точності обробки текстур.

Зануритися в неперевершену глибину звуку

SATELIT передає не тільки ідеальне зображення, а й дозволяє заглибитися в неперевершений світ досконалого звуку. Сумарної потужності звуку 20 Вт вистачить для будь-якого приміщення. Насолоджуйтесь досконалою картинкою разом із чистим, неперевершеним звучанням.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14998 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!