За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung UE55KS9000 (UE55KS9000UXUA)

код товару: U0185282
Ціна за одиницю:
56299 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TV4K-телевізориLED - телевізорз Wi-Fi

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці VA
Тип підсвічування Edge LED

Зображення

Процесор зображення Quad Core
Технології поліпшення зображення Digital Clean View ,  Auto Motion Plus ,  Ultra Clean View

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) SECAM ,  NTSC ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 60 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CIRS-232C3 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоАнтенний4 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Tizen

Додатково

Підтримувані формати M2TS ,  m4v ,  VRO ,  FLV ,  MPEG4 ,  FLAC ,  APE ,  AIFF ,  ALAC ,  MIDI ,  MP4Part10 ,  MP4Part2 ,  MP4 ,  H.265 (HEVC) ,  WAV ,  AC3 ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  MP3 ,  AAC ,  JPEG ,  BMP ,  PNG ,  M4A ,  WMA ,  GIF ,  ASF ,  3GP ,  3GP2 ,  DivX ,  MOV ,  VOB ,  MPO ,  WMV ,  TS
Енергоспоживання 100 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x400мм)
Розміри з підставкою 1226 x 800 x 376 мм
Вага з підставкою 20 кг

Інші

Виробник Samsung
Модель UE55KS9000
Артикул UE55KS9000UXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Samsung UE55KS9000 (UE55KS9000UXUA)

Приголомшливий дизайн 360 безпрецедентного занурення
Безкрайній дизайн і металевий контур SUHD-телевізора створюють враження, ніби екран витає в повітрі, занурюючи вас глибше в зображення. Мінімалістична підставка і чиста задня панель підкреслюють витончену елегантність і майстерність виконання.

Новий рівень яскравості
Споглядайте сонячне світло у всьому його сяйві і знаходьте найтонші деталі в самих темних тінях завдяки технології HDR 1000. Тепер ви зможете бачити як кожен кадр ніби оживає прямо у вашій вітальні.

Реалістичні кольори
Екологічно безпечна технологія квантових точок від Samsung дозволяє побачити найтонші відтінки насичених і максимально наближених до життя кольорів на екрані телевізора Samsung SUHD, який забезпечує до 64 разів більше колірних варіацій у порівнянні зі звичайними телевізорами Samsung.

Чітке зображення з низьким рівнем відбиття
Навіяна самою природою технологія Ultra Black використовує унікальні частинки нанорозмірів для зниження рівня відбиття світла. Так що тепер зображення на екрані телевізора буде добре видно навіть у вітальні, заповненої яскравим сонячним світлом.

Підвищення якості зображення
Завдяки унікальному алгоритму обробки зображення від компанії Samsung джерело відеосигналу, якість якого нижче, ніж в SUHD, аналізується і обробляється таким чином, що контент відтворюється в оригінальній якості без спотворень.

Кожна деталь в приголомшливому 4K UHD
Висока деталізація з роздільною здатністю в 4 рази вище, ніж у форматі Full HD. Все, що ви дивитеся, буде виглядати краще завдяки точному відтворенню кольорів і високої яскравості.

Автоматичне посилення глибини зображення
Технологія Auto Depth Enhancer автоматично підсилює глибину зображення, застосовуючи різні рівні посилення контрастності до різних областей екрану, завдяки чому ви зможете повністю зануритися в зображення на екрані вашого телевізора.

Станьте частиною подій на екрані
Плавно вигнутий екран телевізора Samsung Curved TV дозволить вам відчути себе в центрі подій, забезпечуючи більш широке поле зору і рівномірний і збалансований огляд усіх областей екрану.

Швидкий і зручний доступ до джерел контенту
Новий Smart Hub забезпечує єдину точку доступу до контенту Live TV, Over The Top (OTT), ігор і багато чому іншому. Користувач може отримати доступ до свого улюбленого контенту, як тільки включить телевізор.

Підвищення контрастності
Технологія UHD Dimming забезпечує оптимальну контрастність, перенесення кольорів і чіткість, створюючи максимально реалістичне зображення. Більш складна, ніж існуюча технологія Micro Dimming, вона забезпечує таку якість зображення, якої раніше ви ще не бачили.

Перенесення вмісту на телевізор
За допомогою програми Smart View ви зможете легко перенести фотографії, відео і музику з вашого смартфона або ПК на великий екран телевізора Smart TV. Цей додаток забезпечує зручну взаємодію і легке підключення до більшості персональних пристроїв.

Висока швидкість і продуктивність
Потужний чотирьохядерний процесор прискорює ваш телевізор Samsung Smart TV таким чином, що він миттєво реагує на команди і запускає програми. Він забезпечує достатню швидкість роботи, щоб повною мірою передати всі переваги багатозадачності з функцією Multi-Link Screen.

Smart TV працює ще швидше з ОС Tizen
ОС Tizen піднімає продуктивність Smart TV на новий рівень із скороченим часом завантаження і швидким доступом до Live TV і всіх ваших додатків. Вона навіть забезпечує підтримку популярних місцевих програм VOD (відео за запитом) для оптимізованого перегляду різного контенту на телевізорі.

Пориньте з головою в відеоконтент
Технологія Motion Rate 240 забезпечує захоплюючий перегляд відеоконтенту без мерехтіння. Дивовижна частота оновлення і технологія підсвічування гарантують швидке і плавне відтворення відео, від перегляду якого неможливо відвести погляд.

Всі розваги в одному телевізорі
За допомогою функції ConnectShare доступ до самого різноманітного контенту здійснюється лише в один простий крок. Просто підключіть USB-накопичувач або зовнішній жорсткий диск до телевізора і насолоджуйтеся фільмами, музикою й фото на великому екрані.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

56299 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!