За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung UE43RU7470UXUA

код товару: U0359783
Ціна за одиницю:
13699 грн
+344 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Частота оновлення PQI 1900

Зображення

Процесор зображення UHD Engine
Технології поліпшення зображення HDR10+ ,  Dynamic Crystal Color ,  Contrast Enhancer ,  Natural Mode ,  Digital Clean View ,  Mega Contrast ,  Micro Dimming ,  Auto Motion Plus ,  HDR ,  HLG

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Tizen

Додатково

Підтримувані формати MP4 ,  SVAF ,  FLV ,  VRO ,  TS ,  VOB ,  MOV ,  AVI ,  MKV ,  PS ,  3GP ,  ASF
Енергоспоживання 120 Вт

Технічні компоненти

CPU Quad-Core

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 970.2 x 648 x 343.7 мм
Розміри без підставки 970.2 x 563.2 x 58.1 мм
Вага з підставкою 12.1 кг
Вага без підставки 9.5 кг

Інші

Виробник Samsung
Модель UE43RU7470UXUA
Артикул UE43RU7470UXUA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8801643714925
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Технологія Dynamic Crystal Color. UHD телевізор Samsung з технологією Dynamic Crystal Color відтворює кристально чисті і неперевершено яскраві кольори.

Процесор UHD 4K. Вражаюча якість зображення завдяки оновленому процесору, який управляє передачею кольору, оптимізує рівень контрастності і забезпечує підтримку HDR.

Роздільна здатність 4K UHD. Насолоджуйтеся чітким зображенням на екрані 4K UHD ТВ який містить в 4 рази більше пікселів у порівнянні з FHD. Ще більше деталей в кожній сцені.

Технологія UHD Dimming. Насолоджуйтеся кольором, чіткістю і контрастністю. Інтелектуальна технологія підсвічування UHD Dimming ділить екран на невеликі блоки для більш точної передачі деталей.

Зображення до найдрібніших деталей. Дивіться HDR контент з поліпшеною чіткістю і точнейшей передачею кольору. Телевізор Samsung UHD забезпечує більш точну передачу деталей навіть в самих яскравих і темних сценах.

Система прихованих проводів. Всього три кроки, щоб заховати всі зайві дроти. Крок 1. Підключіть дроти. Крок 2. Вставте їх у кабельну виїмку на задній панелі телевізора. Крок 3. Акуратно пропустіть дроти всередині підставки телевізора.

Тонкий корпус. Витончений і вишуканий дизайн нового Samsung UHD ТВ дозволить гармонійно доповнити інтер'єр вашого будинку.

Легкий доступ і управління. Тепер ще розумнішими: з інтерфейсом Smart Hub і універсальним пультом One Remote. Весь потрібний контент - вже у вас в руках, від легкого налаштування улюбленої консолі до установки актуальних програм та перегляду телебачення.

Додаток SmartThings. SmartThings перетворює телевізор в центр управління вашими пристроями, що підтримують функцію "розумний будинок" від смартфона до побутової техніки. Це дає вам можливість в реальному часі керувати і контролювати стан обладнання вашого розумного будинку.

Екосистема домашніх розваг. UHD 4К телевізор Samsung UE43RU7470UXUA може стати центром нової і більш зручною для вашого будинку екосистеми домашніх розваг. Просте і зручне підключення і управління смарт-пристроями - навіть інших виробників.

Підтримка Airplay 2. За допомогою Airplay 2 ви вперше зможете управляти контентом прямо з девайсів Apple і відразу на великий екран улюбленого Samsung UHD 4K ТВ. Програвання відеороликів, музики, фотографій і не тільки - легко.

Оцінка

5
progress
5
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

04 травня 2020
imgimgimgimgimg

Телевизор купил 4 месяца назад и очень доволен!Сравнив , остановлся именно на этом так , как такого качественного изображения не увидел у аналогичных моделей.Понравился пульт с голосовым управлением и удобный в пользовании смарт.Рекомендую!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
24 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Телевизор купил пол года назад.Хорошее яркое изображение с глубокими цветами, крутой объемный звук. Смарт работает быстро и стабильно. Очень порадовал пульт, металлический с голосовым вводом, смотрится супер! Пользуюсь с удовольствием!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Покупали для ребенка в детскую.Телевизор простой и понятный в пользовании , изображение с натуральной цветопередачейи и хорошей детализацией.Пульт металлический с голосовым управлением , интернетом очень удобно пользоватся.Ребенок очень доволен такому подарку!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
02 квітня 2020
imgimgimgimgimg

В целом покупкой доволен. Изображение отличное если правильно настроить его под себя. Телевизор покупался в основном под Мегого и PS4. Голосовой пульт выводит взаимодействие с тв на качественно новый уровень.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 березня 2020
imgimgimgimgimg

Покупкой очень доволен, хотя долго сомневался стоит ли переплачивать за более продвинутый Smart, но в итоге не жалею ни секунды. Очень быстрая навигация по эфирным каналам, достаточно быстрая навигация по сети, необычный, но удобный пульт управления. Управление голосом хорошо работает с простыми командами, но с более сложными поисковыми запросами справляется на троечку. Ютуб теперь смотрю и листаю только по этому телевизору. Также? на уровне всех прочих достоинств, для меня был важен встроенный блок питания - так как телевизор вешаю на стенку и девать дополнительную болтающуюся коробку просто некуда. Из-за этого отказался выбирать среди Sony. Рекомендую!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13699 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!