За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung UE43KU6510 (UE43KU6510UXUA)

код товару: U0185253
Ціна за одиницю:
24033 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування Direct LED
Частота оновлення PQI 1600
Частота розгортки панелі 60 Гц

Зображення

Процесор зображення Quad Core
Технології поліпшення зображення UHD Dimming ,  Active Crystal Color ,  Auto Depth Enhancer ,  Mega Contrast ,  Auto Motion Plus

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) PAL ,  SECAM ,  NTSC

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоCI+АнтеннийCompositeComponent3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Tizen

Додатково

Вигнутий екран так
Підтримувані формати XML ,  AC3 ,  TS ,  TRP ,  TP ,  M2TS ,  m4v ,  VRO ,  FLV ,  WebM ,  PSB ,  FLAC ,  MPG ,  SRT ,  MP4Part10 ,  RMVB ,  MP4 ,  RM ,  H.263 ,  H.264 ,  H.265 (HEVC) ,  MPO ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  AAS ,  SMI ,  SSA ,  MP3 ,  AAC ,  JPEG ,  BMP ,  PNG ,  MPEG-1 ,  LPCM ,  M4A ,  WMA ,  SUB ,  TXT ,  ASS ,  WAV ,  ASF ,  3GP ,  3GP2 ,  DivX ,  MOV ,  VOB ,  OGG ,  WMV

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Колір білий

Інші

Виробник Samsung
Модель UE43KU6510
Артикул UE43KU6510UXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Samsung UE43KU6510 (UE43KU6510UXUA)

Висока яскравість зображення
Завдяки технології HDR ви можете побачити раніше невидимі деталі, приховані в самих яскравих областях екрану телевізора під час перегляду HDR-контенту. Тепер, сидячи у своїй вітальні, ви зможете відчути, що таке справжнє HDR-зображення, як у справжньому кінотеатрі.

Оцініть красу природних кольорів
Технологія Active Crystal Color замінює світлодіод з додатковим джерелом світла на синій світлодіод. Це забезпечує більш високу чистоту білого світла, що дає більш широку колірну гамму і більш природні кольори. До того ж, таким чином знижується споживання енергії.

Кожна деталь в приголомшливому 4K UHD
Висока деталізація з роздільною здатністю в 4 рази вище, ніж у форматі Full HD. Все, що ви дивитеся, буде виглядати краще завдяки точному відтворенню кольорів і високій яскравості.

Швидкий і зручний доступ до всіх джерел контенту
Новий Smart Hub забезпечує єдину точку доступу до контенту Live TV, Over The Top (OTT), ігор і багато чому іншому. Користувач може отримати доступ до свого улюбленого контенту, як тільки він включить телевізор.

Автоматичне підвищення якості зображення
Завдяки технології Samsung UHD Picture Engine ви зможете насолоджуватися переглядом різних типів вмісту на рівні UHD, навіть при потокової передачі вмісту з низькою роздільною здатністю. У ній використовується інноваційний 4-кроковий процес перетворення контенту з низькою роздільною здатністю в контент преміальної якості.

Підвищення контрастності
Технологія UHD Dimming забезпечує оптимальну контрастність, перенесення кольорів і чіткість, створюючи максимально реалістичне зображення. Більш складна, ніж існуюча технологія Micro Dimming, вона забезпечує таку якість зображення, яку раніше ви ще не бачили.

Підвищення якості зображення до рівня UHD
Технологія Ultra Clean View аналізує якість вхідного сигналу за вдосконаленим алгоритмом, фільтрує і знижує рівень шумів. Навіть якщо через джерело відеосигналу передається зображення в якості, меншій ніж Full HD, ви все одно зможете насолоджуватися картинкою, яка за якістю буде майже як UHD.

Перенесення вмісту телевізор
За допомогою програми Smart View ви зможете легко перенести фотографії, відео і музику з вашого смартфона або ПК на великий екран телевізора Smart TV. Цей додаток забезпечує зручну взаємодію і легке підключення до більшості персональних пристроїв.

Висока швидкість роботи і підвищена продуктивність
Потужний чотирьохядерний процесор прискорює ваш телевізор Samsung Smart TV таким чином, що він миттєво реагує на команди і запускає програми. Він також забезпечує достатню швидкість роботи, щоб в повній мірі відчути всі переваги багатозадачності з функцією Multi-Link Screen.

Smart TV працює ще швидше з ОС Tizen
ОС Tizen піднімає продуктивність Smart TV на новий рівень із скороченим часом завантаження і швидким доступом до Live TV і всіх ваших додатків. Вона навіть забезпечує підтримку популярних місцевих програм VOD (відео за запитом) для оптимізованого перегляду різного контенту на телевізорі.

Пориньте з головою в відеоконтент
Технологія Motion Rate 120 забезпечує захоплюючий перегляд відеоконтенту без мерехтіння. Дивовижна частота оновлення і технологія підсвічування гарантують швидке і плавне відтворення відео, від перегляду якого неможливо відвести погляд.

Просте і швидке бездротове підключення
Вбудований модуль бездротової мережі дозволяє підключати Smart TV до мережі Інтернет без проводів. Завдяки чітко організованим портам у відповідності з сучасними вимогами ви зможете дійсно насолоджуватися видатним дизайном вашого телевізора.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

24033 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!