За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung UE40J6330AUXUA

код товару: U0126955
Ціна за одиницю:
18209 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 40"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення 200 CMR

Зображення

Процесор зображення HyperReal
Технології поліпшення зображення Micro Dimming Pro ,  Ultra Clean View ,  Natural Mode ,  Digital Clean View ,  Mega Contrast ,  Wide Color Enhancer

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так

Додатково

Підтримувані формати MKV ,  SVI ,  FLV ,  VRO ,  M2TS ,  MTS ,  TRP ,  TS ,  WMV ,  VOB ,  MOV ,  DivX ,  3GP ,  ASF ,  TP ,  AVI ,  MPEG-4 ,  MPEG-1
Енергоспоживання 126 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x400мм)
Розміри з підставкою 907.2 x 585.6 x 288.1 мм
Розміри без підставки 907.2 x 536.5 x 63.1 мм
Вага з підставкою 8.7 кг
Вага без підставки 7.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель UE40J6330AUXUA
Артикул UE40J6330AUXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відчуйте нову реальність у форматі Full HD. Завдяки двократному збільшенню роздільної здатності в порівнянні з роздільною здатністю звичайних HD-телевізорів, ваш Full HD телевізор Samsung UE40J6330AUXUA дозволить випробувати нові відчуття від занурення у світ віртуальної реальності і відчути себе учасником подій, що відбуваються на екрані. Технологія локального затемнення від Samsung дозволяє домогтися більш глибоких чорних і більш чистих білих тонів. Технологія Micro Dimming Pro в порівнянні зі стандартною технологією Micro Dimming ділить фрагменти зображення на більш дрібні частини, в результаті чого зображенні стає ще більш чітким.

Телевізор Samsung легко підключається до вашого мобільного пристрою і відкриває для вас новий світ захоплюючих і корисних функцій, які зроблять ваше життя більш цікавою і насиченою. Ваш телевізор може прокинутися за вашим бажанням і надати вам всю інформацію на день, включаючи список справ і прогноз погоди. Ви легко можете перенести контент з вашого смартфона на великий екран телевізора або, навпаки, з телевізора на смартфон, щоб ви могли переміщатися по будинку і продовжувати дивитися улюблене ТВ-шоу.Функція Samsung Easy Sharing дозволяє легко обмінюватися контентом між телевізором і мобільним пристроєм. Ви можете легко вивести зображення зі смартфона на великий екран телевізора.

Ця функція може працювати і в зворотному напрямку, тобто ви можете вільно переміщатися по будинку і продовжувати дивитися ваш улюблений ТВ контент на екрані свого мобільного пристрою. Завдяки потужному чотирьохядерному процесору, продуктивність вашого телевізора Samsung значно поліпшується. Тепер телевізор працює швидше в режимі багатозадачності, швидше здійснюється перемикання каналів і серфінг в Інтернеті. Використання новітньої технології розширення діапазону передачі кольору Wide Color Enhancer Plus дозволяє істотно поліпшити якість зображення і, зокрема, передачу деталей. Зверніть увагу на багатство кольорової палітри, яка відображається на екрані завдяки технології Wide Color Enhancer Plus.

Весь необхідний контент на вашому Smart-телевізорі знаходиться в нижній частині екрана, завдяки чому вам не потрібно переривати перегляд поточної програми. Зручне меню Smart TV забезпечує швидкий і зручний доступ до будь-якого контенту. Використання новітньої технології розширення діапазону передачі кольору Wide Color Enhancer Plus дозволяє істотно поліпшити якість зображення і, зокрема, передачу деталей.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

18209 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!