За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung QE65Q8CN (QE65Q8CNAUXUA)

код товару: U0315512
Ціна за одиницю:
79655 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора вигнутий екран ,  Smart TVз Wi-FiQLED - телевізор4K-телевізори
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці QLED
Частота оновлення PQI 3300

Зображення

Процесор зображення Q Engine
Технології поліпшення зображення Digital Clean View ,  Auto Depth Enhancer ,  Supreme UHD Dimming ,  Q Contrast ,  Q Color ,  Q Viewing Angle ,  HDR10+ ,  Hybrid Log Gamma ,  Q HDR Elite ,  Auto Motion Plus

Аудіо

Потужність динаміків 40 Вт

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так

Додатково

Вигнутий екран так
Енергоспоживання 215 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x400мм)
Розміри з підставкою 1442.3 x 915.1 x 374.9 мм
Розміри без підставки 1442.3 x 827.9 x 105.2 мм
Вага з підставкою 27.7 кг
Вага без підставки 24 кг

Інші

Виробник Samsung
Модель QE65Q8CN
Артикул QE65Q8CNAUXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Samsung QE65Q8CN (QE65Q8CNAUXUA)

Новий 65-дюймовий телевізор Samsung - це ідеальне поєднання інноваційних технологій, елегантного дизайну і безмежних можливостей. Неймовірно широка палітра кольорів, поліпшена яскравість і контрастність, розширений динамічний діапазон - зображення ще ніколи не було таким барвистим і чітким. Відчуйте різницю з Q8C. Безрамковий екран і підтримка 4К-роздільна здатність дозволяють повністю зануриться в атмосферу, що відбувається. Апарат має приголомшливо широким колірним діапазоном, і все завдяки технології Samsung Q Color.

Насолоджуйтесь соковитим і детальним зображенням під час перегляду улюблених фільмів. Завдяки підтримці технології Q Contrast телевізор відтворює неймовірно глибокі чорні і яскраві білі кольори. Зображення виглядає однаково бездоганно при денному світлі, в сутінках і абсолютній темряві. Наповнені деталями зображення з поліпшеною текстурою - результат впровадження технології розширення динамічного діапазону Q HDR 1500. Насолоджуйтесь нічним видом, захопливою мерехтливими вогнями і насиченими темними відтінками. Відчуйте всю магію сонячного ранку. Потужний процесор Samsung Q Engine аналізує контент і забезпечує приголомшливу якість зображення.

Завдяки широким кутах огляду ви можете назавжди забути про спотворення передачі кольору. Улюблені кіносцени наповнюються надзвичайної контрастністю і реалістичністю незалежно від вашого місця розташування відносно екрану. Збирайтеся великою компанією або влаштовуйте вечора перегляду сімейних комедій, будучи впевненими в тому, що кожен отримає максимальне задоволення від перегляду. Телевізор Q8C виконаний в кращих традиціях Samsung - преміальні матеріали, металевий корпус, безшовна задня панель. Завдяки вигнутому дисплею і мінімальної товщині пристрій стане акцентним елементом інтер'єру, що підкреслює його витонченість. Безрамковий екран стирає будь-які межі і дозволяє повністю зануритися в світ захоплюючих фільмів, улюблених телепрограм і динамічних ігор.

Керуйте телевізором за допомогою голосу завдяки фірмовому пульту One Remote. Всі зовнішні підключені пристрої тепер під вашим абсолютним контролем. Щоб поміняти настройки або додати гучності на колонках, достатньо кількох секунд. Інтерфейс Smart Hub істотно покращено. Весь контент зібраний на одному екрані, що дозволяє попередньо переглядати програми, не відкриваючи їх. Оцініть всі переваги управління телевізором зі смартфона. Дивіться відеоролики і фотографії з мобільного пристрою на величезному екрані завдяки технології Smart View.

Samsung - всесвітньо відома марка корейської побутової техніки та аудіо- та відеоапаратури. Назва Samsung означає буквально "три зірки". Це спільна китайська і південно-корейська компанія. Коли компанія Samsung зароджувалася в 1969 році, вона виробляла побутову техніку, після приєднання до фірми корейської компанії Semiconductor Co почався масовий випуск під маркою фірми холодильників і пральних машин, а вже з 1983 року і персональних комп'ютерів. Компанія рік за роком підкорювала нові вершини, отримуючи світове визнання і завойовуючи все більші частки ринку.

У 1986 році компанія отримала приз "Краща компанія року", присуджений їй Корейської асоціацією менеджменту. У тому ж році під маркою Samsung був проведений десятимільйонна кольоровий телевізор, а в Канаді, Австралії з'явилися торгові представництва фірми Samsung. У Каліфорнії і Токіо (Японія) почали роботу науково-дослідні лабораторії корейської фірми. До 1998 року всесвітньо відома корпорація стала одним з найбільших виробників і продавців ЖК моніторів, нею був запущений масовий випуск цифрових телевізорів.

В даний час Samsung Electronics все знають як новатора в світі сучасних технологій, Samsung Electronics по праву входить у двадцятку найбільших брендів світового ринку. Продукція Samsung Electronics має 3 роки обов'язкової гарантії, споживач має право на безкоштовне сервісне обслуговування в авторизованих центрах сервісу всієї продукції, купленої у Samsung Electronics.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

79655 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!