За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Sony KDL50W808CBR2

код товару: U0183897
Ціна за одиницю:
27348 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 50"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення 800Гц

Зображення

Процесор зображення X-Reality PRO
Технології поліпшення зображення Intelligent Picture Optimizer ,  Advanced Contrast Enhancer ,  Live Colour Technology ,  24p True Cinema

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Підтримувані формати AVI ,  XVID ,  RAW ,  WMV9 ,  MP4Part2 ,  MPEG2TS ,  MPEG2PS ,  FLAC ,  WebM ,  WAV ,  WMA ,  MPEG-1 ,  MP4Part10 ,  JPEG ,  MP3 ,  MKV
Енергоспоживання 110 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x300 мм)
Розміри з підставкою 1116 x 691 x 191 мм
Розміри без підставки 1116 x 654 x 59 мм
Вага з підставкою 14.6 кг
Вага без підставки 13.7 кг

Інші

Виробник Sony
Модель KDL50W808CBR2
Артикул KDL50W808CBR2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сьогодні людина проводить велику кількість часу перед екранами різних пристроїв. Тому дуже важливо, щоб зображення на цих екранах було якомога більш приємним для людського ока. Щоб повною мірою догодити сучасному користувачеві, корпорація Sony створила нову модель телевізора SONY KDL50W808CBR2. Створюючи цю модель, розробники використовували інноваційну рідкокристалічну матрицю Bravia. Завдяки їй користувач може в повній мірі насолодитися реалістичним зображенням якості Full HD. Сучасну ЖК-матрицю доповнює надекономічного LED-підсвітка, яка встановлена ​​за технологією Edge. Вдала компоновка ЖК-матриці і підсвічування створює широкий кут огляду зображення. Можна не боятися що кольори на екрані втратять яскравість а тони зблякнуть. Щоб максимально «оживити» зображення на екрані, в телевізор був інтегрований графічний процесор X-Reality PRO. Процесор аналізує вхідний відеосигнал. Якщо трансляція має погану якість, він домалює відсутні пікселі, тим самим доводячи зображення до якості Full HD. Також процесор прибирає шуми з будь-якого джерела трансляції, будь то прямий ефір або відтворення DVD диска, роблячи зображення більш насиченим. Щоб користувач зміг отримати максимальне задоволення від перегляду динамічних сцен з бойовиків, спортивних змагань і від участі в відеогрі, телевізор оснащений технологією Motionflow XR. Вона збільшує плавність передачі динамічних сцен, і в той же час усуває розмитість зображення.

Ще одна розробка від корпорації Sony - технологія Advanced Contrast Enhancer допомагає створити на екрані гранично реалістичне зображення. Технологія ACE оптимізує контрастність зображення, надаючи тонам і відтінкам на екрані найбільш природний вид. Телевізор має функцію 3D відео. Тепер власник телевізора може повністю зануритися в світ мультимедійних розваг. Користувач може переглядати 2D контент у форматі 3D. Сучасний телевізор не може бути простим приймачем для аудіо-і відеосигналів. Щоб розширити функціональність телевізора, компанія-розробник оснастила його системою Smart TV на базі Android OS. Тепер користувач може перетворити телевізор на справжній розважальний центр. Заздалегідь встановлений браузер Opera дозволяє знайти будь-яку інформацію в інтернеті. Завдяки різноманітності сервісів Google Play користувач має можливість знайти будь-яку музику і будь-який фільм. Пошук потрібної власника телевізора інформації полегшить функція голосового пошуку Google. Також користувача порадує можливість установки на телевізор різних додатків від Google. Щоб людина змогла повністю зануритися в перегляд своїх улюблених передач, телевізор повинен видавати якісний звук.

 Для цього корпорація Sony встановила на телевізор Sony KDL-50W808CBR2 аудіосистему Clear Audio +. Вона прибирає всі сторонні шуми з вхідного аудіосигналу, надаючи звучанню кришталеву чистоту. Аудіотехнологія DSEE обробляє цифровий звук і робить його більш чітким, насиченим, багатим і деталізованим. Технологія S-Force в свою чергу мікшує звукові канали та створює стереозвук, який поширюється навколо джерела. Так з'являється ефект об'ємного звучання. Щоб власник телевізора міг в повній мірі оцінити якість оптимізованого об'ємного звуку, динаміки колонок автоматично налаштовуються системою Clear Phase. Технологія Clear Phase додатково балансує звучання всього діапазону частот і виводить на динаміки найбільш приємний для людського вуха рівень звуку. Телевізор оснащений різноманітним набором портів і роз'ємів, які роблять його сумісним з більшістю сучасних цифрових пристроїв. Гніздо Ethernet і Wi-Fi порт дозволяють вийти в інтернет. За допомогою встановленого HDMI інтерфейсу можна підключити до телевізора інші мультимедійні пристрої і переглядати з них будь-який контент в Full HD якості. Вбудований USB-порт дасть користувачеві можливість підключати до телевізора все розмаїття цифрових гаджетів. Також за допомогою USB-порту можна переглядати контент з зовнішніх носіїв на зразок флешок, відеокамер, фотоапаратів, планшетів, ноутбуків або смартфонів. USB-порт дає можливість записати на зовнішній носій трансляцію улюбленого фільму або передачі прямо з телевізора. Вбудований цифровий тюнер дозволити підключити телевізор до мережі цифрового телебачення, яка з величезною швидкістю витісняє аналогове мовлення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

27348 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!