За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Sony KDL50W805CBR2

код товару: U0183909
Ціна за одиницю:
30015 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 50"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування Edge LED
Частота оновлення 800Гц
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення X-Reality PRO
Технології поліпшення зображення Motionflow XR 800 Гц ,  24p True Cinema ,  Advanced Contrast Enhancer

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення Component4 x HDMIАудіовхід3 x USB1 x RJ-45CI+HeadphoneCompositeScart

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Енергоспоживання 110 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x400мм)
Розміри з підставкою 1116х691х191 мм
Розміри без підставки 1116х654х59 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Sony
Модель KDL50W805CBR2
Артикул KDL50W805CBR2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор SONY KDL50W805CBR2
Повне занурення в світ 3D (окуляри TDG-BT500A в комплект не входять)
Дивіться фільми Blu-ray, телетрансляції і мережеві відеоролики з неймовірною деталізацією зображення в 3D. Новий рівень глибини кольорів і фантастичний ефект присутності при перегляді спортивних трансляцій, фільмів та ігор. BRAVIA тепер з Android TV. Ваш розумний телевізор стає ще розумнішими. Згадайте, що вам найбільше подобається у вашому смартфоні або планшеті і уявіть: тепер все те ж саме можна робити на великому екрані BRAVIA. Нові телевізори Sony з Android TV дозволяють підключатися і працювати з різноманітним контентом - від додатків до фільмів - з різних пристроїв Android. Тепер все стало ще простіше і зручніше. Google Play: нескінченна різноманітність контенту і додатків. Відкривайте для себе фільми і серіали, відео, ігри та багато іншого на Google Play. Оцініть величезний вибір програм на екрані телевізора в новому світлі. Google Cast: відтворення з інших пристроїв. Телевізори BRAVIA за замовчуванням підтримують Google Cast, що дозволяє вам транслювати контент таких популярних сервісів, як YouTube, зі свого пристрою на чудовий великий екран BRAVIA. Транслювати контент можна з пристроїв на платформі Android, iOS і з ноутбука.

Голосовий пошук: скажіть, що ви хочете подивитися. Витрачайте менше часу на пошук контенту, приділіть більше часу перегляду. Голосовий пошук на Android TV дозволяє шукати контент в різних сервісах і на різних ресурсах - для цього тепер навіть не треба брати в руки пульт від телевізора. Швидкий пошук одним рухом: One-Flick Entertainment. Керуйте нескінченним різноманітністю контенту завдяки чуйному і інтуїтивному інтерфейсу BRAVIA. Проведіть пальцем вгору для пошуку телепрограм, інтернет-відео, додатків, фотографій та іншого контенту, або вниз - для відображення додаткових функцій, які розширюють враження від перегляду. Унікальний пульт ДУ One-Flick забезпечує швидке і інтуїтивно зрозуміле управління, яке дозволяє не відриватися від перегляду.

Інтуїтивне управління: пульт ДУ One-Flick. Неймовірна легкість і інтуїтивність роботи з телевізором. Проведіть по екрані меню та вікна на екрані завдяки сенсорної панелі - вам більше не доведеться направляти пульт управління на телевізор. Забудьте про складнощі при введенні тексту: тепер досить просто вимовити запит голосом, і пульт дистанційного керування One-Flick розпізнає текст для вас. Пульт також підтримує NFC, що дозволяє передавати фотографії зі смартфона на екран телевізора бездротовим способом в один дотик. Бездротове дублювання екрану смартфона на телевізор BRAVIA. Передавайте зображення екрану свого мобільного пристрою на великий і барвистий екран телевізора BRAVIA. Дублювання екрану працює зі смартфонами і планшетами Xperia, а також з іншими пристроями з підтримкою технології Miracast. Випробуйте нову радість спілкування з друзями і близькими від спільного перегляду відео та фотографій і вибору маршруту наступного подорожі. Більш того, якщо у вас є пульт дистанційного керування One-Flick, для сполучення пристроїв досить просто прикласти до нього NFC-сумісний смартфон або планшет Xperia, після чого можна відразу ж запускати режим дублювання екрану.

Ваш смартфон на великому екрані через кабельне підключення MHL. Задоволення від роботи з контентом і додатками зі смартфона на великому екрані телевізора завдяки кабельному підключенню MHL. Дивіться відео і фотографії в HD, переглядайте та використовуйте програми на великому екрані або слухайте музику в форматі MP3 через динаміки телевізора. Підключення до BRAVIA і одночасна зарядка телефону по одному кабелю. Завдяки підтримці HDMI-CEC на деяких смартфонах ви також можете використовувати пульт дистанційного керування телевізора для перегляду контенту на пристрої. Перетворіть свій телевізор в цифровий пристрій запису: USB HDD REC. Зберігайте улюблені телепрограми на зовнішньому жорсткому диску USB і дивіться їх, коли вам цього захочеться. Функція USB HDD REC дозволяє записувати відео у один дотик і по таймеру запису цифрового мовлення на будь-який зовнішній жорсткий диск з портом USB і ємністю пам'яті до 2 ТБ. Під час перегляду телепрограми просто натисніть кнопку REC, щоб почати запис. Оцініть плавність і високу ступінь деталізації навіть в найдинамічніших сценах з швидкою зміною планів завдяки Motionflow XR. Ця інноваційна технологія створює і додає додаткові кадри між вихідними кадрами відео. Спеціальний алгоритм зіставляє ключові складові зображення в послідовних кадрах і обчислює відсутні фази дви жения в наявної послідовності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

30015 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!