За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Sony KDL43WF805BR

код товару: U0314195
Ціна за одиницю:
12335 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип підсвічування Edge LED
Частота оновлення 400Гц
Частота розгортки панелі 50 Гц

Зображення

Технології поліпшення зображення X-Reality PRO ,  HDR ,  Hybrid Log Gamma ,  Motionflow XR ,  Live Colour Technology

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 5 (10 Вт)

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Підтримувані формати JPEG ,  3GPP ,  VP8 ,  MP4 ,  MJPEG ,  XVID ,  MPEG2TS ,  FLAC ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  MP3 ,  MPEG-2 ,  MPEG-1 ,  WMA ,  MOV ,  WMV ,  WebM ,  MPEG4 ,  MPEG2PS

Технічні компоненти

Flash Memory 16GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (200х100мм)
Розміри з підставкою 970 x 631 x 268 мм
Розміри без підставки 970 x 571 x 57 мм
Вага з підставкою 9.9 кг
Вага без підставки 9.4 кг

Інші

Виробник Sony
Модель KDL43WF805BR
Артикул KDL43WF805BR
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4548736077782
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор SONY KDL43WF805BR

Насолоджуйтесь кращим зображенням
Дізнайтеся про HDR і технологіях підвищення дозволу в наших телевізорах з Android TV, а також простому і швидкому пошуку контенту за допомогою голосових команд.

Не пропустіть жодної деталі з форматом Full HD
Технологія X-Reality PRO підвищує роздільну здатність кожного пікселя, домагаючись неймовірної чіткості Full HD. Кожна сцена проходить покадровий аналіз, а зображення зіставляються з нашою базою даних для поліпшення картинки і зниження рівня шуму. Подивіться, наскільки чіткими стали деталі будівлі.

Захоплюючі розваги в HDR
Цей телевізор подарує вам неймовірне задоволення від фільмів та ігор в форматі HDR. Він підтримує різні формати HDR, зокрема HDR10 і Hybrid Log Gamma.

Насолоджуйтесь іграми з PlayStation в HDR якості
Цей HDR-телевізор ідеально підійде до консолей PlayStation 4 і PlayStation 4. Завдяки чітким текстурам і яскравим, насиченим кольорам ви зможете отримати справжнє задоволення від гри.

Знайде, що скажете
В цьому телевізорі 4K HDR з Android TV є передова система управління голосом - тепер ви можете шукати фільми і телепередачі в додатках і на каналах мовлення, просто вимовляючи їх назви.

Створено для звуку
Реалістичність звуку нарівні з реалістичністю зображення. ClearAudio + дозволяє оптимізувати звук телевізора для ще більш повного занурення і яскравості переживань. Насолоджуйтесь музикою, діалогами і звуковими ефектами в ще кращій якості.

Коли ніщо не відволікає від зображення
Цей тонкий і стильний телевізор HDR з вузькою рамкою, що імітує алюмінієве покриття, не тільки займе мінімум простору, а й гармонійно впишеться в інтер'єр.А завдяки продуманій системі укладання кабелі будуть максимально приховані спереду.

Корпорація Sony - це унікальний виробник аудіо та відеопродукції, тому що вона, крім виробництва музичних центрів, телевізорів і відеокамер, займається науково-дослідницькою роботою широкого спектру. У лабораторіях цієї корпорації створювалися численні технології і формати, без який сучасне життя була б некомфортна.

Наприклад, в 1951 році саме в лабораторії Sony її інженерами і вченими вперше був створений магнітофон, а через шість років там же винайшли діод, ще через пару років - транзисторний телевізор. У 1964 році інженери Sony створили настільний калькулятор, їх уму і творчості належать і такі відкриття, як система кольорового телебачення Тринітрон (створена в 1968 році), відеокамера побутового призначення (з'явилася в 1980года), 1980 рік ознаменувався винаходом 3.5 'комп'ютерної дискети, 1982 - CD-програвача.

Sony - автор літій-іонного акумулятора, мінідиску, плеєрів Walkman, телевізора з плоским екраном і цифрової фотокамери. Всі ці винаходи були зроблені в дев'яності роки минулого століття, майже щороку ознаменовувався новим продуктом. Названі революційні винаходи є наочним прикладом того, що стратегія Sony полягає в розвитку новітніх технологій і в створенні якісних і доступних за ціною продуктів, в яких передові технології фактично реалізовані.

Успіх Sony, зрозуміло, позначений не тільки фінансовими показниками. Новинки марки Sony стверджують життя в новому її якості і новому комфорті, які стають масовими і доступними. Sony відкрила еру, в якій на зміну громіздким телевізорів і відеомагнітофонів прийшли кишенькові моделі, в якій з'явилися камери, не тільки записують, а й відтворюють відеоряд. Sony заявила про прихід нового часу приходом на ринок цифрових звукових носіїв, що дають можливість переписувати і прослуховувати записи без втрати якості сотні разів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12335 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!