За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Sony KD55XF9005BR2

код товару: U0315604
Ціна за одиницю:
46172 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип підсвічування LED підсвітка

Зображення

Процесор зображення 4K HDR Processor X1 Extreme
Технології поліпшення зображення Local Dimming ,  X-tended Dynamic Range PRO ,  HDR10 ,  Hybrid Log Gamma ,  Triluminos Display ,  Super Bit Mapping ,  4K X-Reality PRO ,  Live Colour Technology

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Підтримувані формати AAC ,  AVC ,  3GPP ,  VP8 ,  H.265 (HEVC) ,  MP4 ,  XVID ,  MPEG2TS ,  AVCHD ,  FLAC ,  MPEG4 ,  WebM ,  WAV ,  WMA ,  MPEG-1 ,  MPEG-2 ,  JPEG ,  MP3 ,  MPEG2PS ,  MPEG-4 ,  AVI ,  MKV
Енергоспоживання 145 Вт

Технічні компоненти

Flash Memory 16GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 1228 x 771 x 268 мм
Розміри без підставки 1228 x 706 x 69 мм
Вага з підставкою 19.1 кг
Вага без підставки 18.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Sony
Модель KD55XF9005BR2
Артикул KD55XF9005BR2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор SONY KD55XF9005BR2. Телевізор від SONY стане чудовим вибором для установки в офісному приміщенні або вітальні. Передня панель пристрою виконана у стриманій чорному кольорі, що дозволяє йому гармонійно вписуватися в більшість типів сучасних інтер'єрів. У нижній частині телевізора розташовані спеціальні підставки, які забезпечують йому стійке положення і не допускають його перекидання, що особливо важливо, якщо в будинку є маленькі діти або тварини. Розміри телевізора з урахуванням підставок становлять 1228 х 771 х 268 мм, а вага - 19.1 кг. Діагональ екрану телевізора складає 55 дюймів (140 см), завдяки чому дана модель є чудовим вибором для перегляду фільмів, телепередач і навіть ігор. Екран обрамляє вузька рамка, яка дозволить вам повністю зосередитися на перегляді контенту. SONY KD55XF9005BR2 є результатом гармонійного поєднання інноваційних технологій поліпшення якості зображення, а також широких функціональних можливостей.

Вражаючі деталізацієя і контранст. Застосована в SONY інноваційна технологія X-Motion Clarity дозволяє посилити рівень контрастності в порівнянні зі звичайними моделями телевізорів. Це стало можливим завдяки затемнення окремих областей картинки і додаткового підсвічування інших ділянок. Телевізор забезпечує в три рази більший діапазон яскравості, що дозволяє істотно поліпшити якість зображення.

Плавне відображення кожного моменту. SONY KD55XF9005BR2 виготовлений із застосуванням інноваційної розробки X-Reality Pro, яка дозволить вам назавжди забути про розмите зображення під час динамічних сцен. Насолоджуйтесь чітким зображенням без ривків під час перегляду гоночних змагань, гостросюжетних фільмів та іншого контенту. Такого результату вдалося досягти завдяки точної калібрування кожного пікселя, що дозволило оптимізувати тривалість і яскравість кожного кадру. Таким чином, ви не зможете насолоджуватися кожним динамічним моментом при перегляді телевізора.

Неймовірна якість зображенн. Задіяна в даній моделі HDR-технологія забезпечує пристрою широкий динамічний діапазон, а також істотно збільшує контрастність між світлими і темними ділянками, завдяки чому картинка виглядає насиченою і реалістичною. Впровадження такого рішення дозволить вам насолоджуватися переглядом улюблених фільмів, серіалів і телепередач. SONY KD55XF9005BR2 отримав дисплей TRILUMINOS. Він характеризується коректною передачею кольорів та відтінків, що забезпечує бездоганну якість зображення. Застосований в телевізорі процесор X-Reality Pro демонструє високий рівень продуктивності при обробці графічних даних. Широкоекранний формат (16: 9) однаково зручний для перегляду відео, а також ігор. Роздільна здатність екрану складає 3840 x 2160 (4K UHD) точок.

Кристально чистий звук. Телевізор SONY оснащений вбудованою акустичною системою (конфігурації 2.0), яка представлена ​​кількома стереофонічними динаміками. Їх загальної потужності (20 Вт) більш ніж достатньо для створення гучного і об'ємного звуку. Звукові ефекти (DTS Studio Sound, S-Force Front Surround 3D, ClearAudio + та інші) дозволять вам отримати абсолютно нові емоції та враження від улюблених фільмів, серіалів і телепередач.

Функціонал SMART TV. Реалізований в SONY KD55XF9005BR2 функціонал Smart TV відкриє перед вами безліч можливостей для розваг. Телевізор працює на базі ОС Android. Вона може похвалитися простим інтерфейсом, в якому може розібратися навіть недосвідчений користувач, що дозволить вам зручно взаємодіяти з пристроєм. З його допомогою ви зможете встановлювати різноманітні програми та віджети, дивитися прогноз погоди, а також фільми з онлайн-сервісів. Для зберігання ваших даних в телевізорі передбачено 16 Гб вбудованої пам'яті. Інтуїтивно зрозуміле меню допоможе вам швидко знаходити потрібну інформацію, змінювати параметри екрану і включати додаткові функції. Time Shift дозволить вам записувати улюблені серіали, матчі та фільми, завдяки чому ви гарантовано нічого не пропустіть.

Комунікації. У телевізорі передбачено 3 порту USB для відтворення фільмів і серіалів з флешок і зовнішніх жорстких дисків. Для того щоб встановити з'єднання з інтернетом скористайтеся роз'ємом LAN або Wi-Fi модулем. Для підключення мультимедійних пристроїв (ігрові приставки, домашні кінотеатри, мультимедійні центри) в телевізорі передбачено 4 роз'єми HDMI. За допомогою Miracast ви зможете транслювати фото, відео і музику на телевізор зі свого мобільного пристрою.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

46172 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!