За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Sony KD100ZD9BR3

код товару: U0314721
Ціна за одиницю:
1324391 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 100"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип підсвічування Direct LED
Частота оновлення XR 1200
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення 4K HDR X1
Технології поліпшення зображення Triluminos Display ,  Super Bit Mapping ,  4K X-Reality PRO ,  X-tended Dynamic Range ,  Live Colour Technology

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Підтримувані формати MPEG2PS ,  MPEG2TS ,  XVID ,  MJPEG ,  H.265 (HEVC) ,  AVC ,  AAC ,  FLAC ,  WebM ,  MOV ,  WAV ,  WMA ,  WMV9/VC1 ,  MPEG-1 ,  MPEG-2 ,  JPEG ,  AVCHD ,  MP3 ,  AVI ,  MPEG-4
Енергоспоживання 792 Вт

Технічні компоненти

Flash Memory 16GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (600x400мм)
Розміри з підставкою 2258 x 1393 x 504 мм
Розміри без підставки 2258 x 1303 x 98 мм
Вага з підставкою 144.8 кг
Вага без підставки 118.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Sony
Модель KD100ZD9BR3
Артикул KD100ZD9BR3
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор SONY KD100ZD9BR3

Наш секрет бездоганної якості зображення - в поєднанні яскравості, багатства відтінків і деталей розширеного динамічного діапазону (HDR) з приголомшливою чіткістю 4K. На екрані цього телевізора тіні ще темніше, а світло яскравіше, що надає кожній сцені виразність і реалістичність. Відчуйте себе в гущі подій. Золотий пісок пляжу, тепле сяйво заходу ... Завдяки 4K HDR Processor X1 ™ Extreme ви побачите і відчуєте їх як наяву.

Коли ніщо не відволікає від зображення. Цей телевізор з розкішною золотистої рамкою прекрасно вписується в будь-який інтер'єр, не псуючи його завдяки майстерно прихованим кабелям. Він виконаний у вигляді монолітної панелі, і це ефектне мінімалістичне дизайнерське рішення дозволяє повністю зануритися в перегляд. Світ можливостей. Отримайте миттєвий доступ до будь-яких розваг, про які раніше можна було тільки мріяти. Фільми та телепередачі, тисячі додатків - телевізори Sony з Android TV відкривають перед вами дивовижні можливості.

X-tended Dynamic Range ™ PRO: досконале диво підсвічування. Унікальний алгоритм підсвічування забезпечує розширений діапазон яскравості в порівнянні зі звичайним LED-телевізором, а саме насичені світлі і глибокі темні відтінки, що розкривають усі тіні. Завдяки поєднанню з розширеним динамічним діапазоном (HDR) поліпшується якість зображення, і кожна сцена буде виглядати не просто яскраво, а блискуче.

TRILUMINOS ™ Display. Унікальна технологія екрану TRILUMINOS ™ дозволяє насолодитися природною передачею кольору. Завдяки широкому охопленню колірної гами кольору на екрані телевізора виглядають набагато реалістичніше. Технологія екрану TRILUMINOS ™ чудово передає відтінки червоного, зеленого і синього, які визнані складно відтвореними квітами на екрані телевізора. А завдяки максимальному охопленню колірної гами вдається досягти точної передачі відтінків кольору шкіри.

4K X-Reality ™ PRO: підвищення дозволу будь-якого зображення до 4K. Відкрийте для себе хвилюючий світ фантастичною чіткості зображення. Завдяки потужному процесору обробки зображення 4K кожен піксель піддається ретельній обробці і виконується поліпшення якості зображення. Окремі області кожного кадру піддаються ретельному аналізу і зіставляються зі спеціальною базою даних, після чого виконується поліпшення якості відображення текстур, контрастності, кольору і контурів незалежно один від одного. В результаті вдається домогтися неймовірної реалістичності деталей, що б ви не дивилися.

Motionflow ™ XR забезпечує плавність динамічних сцен. Оцініть плавність і високу ступінь деталізації навіть в найдинамічніших сценах з швидкою зміною планів завдяки Motionflow ™ XR. Ця інноваційна технологія створює і додає додаткові кадри між вихідними кадрами відео. Спеціальний алгоритм зіставляє ключові складові зображення в послідовних кадрах і обчислює відсутні фази руху в наявної послідовності. Крім того, деякі моделі підтримують функцію вставки чорного кадру, що дозволяє домогтися справжнього кінематографічного якості і повністю позбутися від розмиття.

Повне занурення в світ 3D. Дивіться фільми Blu-ray, телетрансляції і мережеві відеоролики з неймовірною деталізацією зображення в 3D. Новий рівень глибини кольорів і фантастичний ефект присутності при перегляді спортивних трансляцій, фільмів та ігор. Ви також можете підключитися до програвача 3D Blu-ray і дивитися 2D-відео з перетворенням в 3D, що забезпечує велику глибину і деталізацію зображення.

Жодного кабелю перед телевізором. Ви зможете легко укласти всі кабелі позаду телевізора і прибрати в підставку, щоб вони не заважали перегляду і не плуталися під ногами. Просте і зручне підключення. Легко програвайте на великому екрані контент з інших пристроїв, просто підключивши їх до телевізора через роз'єм USB або HDMI на бічній панелі. А коли роз'єм не використовується, його можна закрити кришкою, щоб не псувати вигляд.

Розкішна золотиста оздоблення. Вишукана алюмінієва лицьова панель оброблені елегантною золотистої рамкою, що прикрашає будь-який інтер'єр і доповнює враження від перегляду.

BRAVIA тепер з Android TV ™. Ваш розумний телевізор стає ще розумнішими. Згадайте, що вам найбільше подобається у вашому смартфоні або планшеті і уявіть: тепер все те ж саме можна робити на великому екрані BRAVIA. Нові телевізори Sony з Android TV дозволяють підключатися і працювати з різноманітним контентом - від додатків до фільмів - з різних пристроїв Android. Тепер все стало ще простіше і зручніше.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
1
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

05 травня 2019
imgimgimgimgimg

Для такого телевизора такой ценовой категории ,разработчики могли бы и операционную систему серьёзную поставить собственной разработки или IOS как минимум, но не ANDROID!!!! Дорогие продавцы когда кто нибудь купит этот TV и , не дай бог, это чудо у него сломается , дайте мне знать. Хочу его отремонтировать( хочу увидеть внутри этого чудо телевизора внеземные технологии ) ремонтирую аппаратуру уже много лет!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 квітня 2019
imgimgimgimgimg

Ну такое, хотела в ломбард заложить, а его не взяли в связи с нехваткой денег в кассе

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 квітня 2019

Очень жаль, Лариса, но - не зачёт :)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
04 квітня 2019
imgimgimgimgimg

У вас нолик лишний в конце цены

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
05 травня 2019

там два нолика лишних!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 квітня 2019

Здравствуйте, Игорь! Цена на данный телевизор верная - миллион восемьсот тысяч. Сто дюймов, смарт-ТВ, 115 кг и чуть больше двух метров в длину - мечта, а не телевизор :)

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
1324391 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!