За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Sony KD75X8505CBR2

код товару: U0170957
Ціна за одиницю:
152658 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 75"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Частота оновлення MCI 800Гц

Зображення

Процесор зображення 4K X-Reality PRO

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення Аудіовхід3 x USB1 x RJ-45АнтеннийScart4 x HDMIComponent In (Y/Pb/Pr)

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Підтримувані формати MP3 ,  RAW ,  MPEG2TS ,  AVCHD ,  FLAC ,  WMV ,  3GP2 ,  WAV ,  WMA ,  MPEG-1 ,  MPEG-2 ,  JPEG ,  WebM ,  MPEG-4 ,  MKV ,  AVI

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x300 мм)
Розміри з підставкою 1675 x 1019 x 323 мм
Розміри без підставки 1675 x 970 x 79 мм
Вага з підставкою 36.3 кг
Вага без підставки 34.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Sony
Модель KD75X8505CBR2
Артикул KD75X8505CBR2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор SONY KD-75X8505CBR2
Відкрийте для себе вражаючий світ 4K від Sony. Вдихніть в улюблені телевізійні розваги нове життя завдяки небувалій деталізації і вишуканим кольорам. Переглядайте програми, ігри і перегортайте канали трансляцій в 4K, список яких постійно зростає. Потужний процесор 4K Processor X1 забезпечує приголомшливу якість зображення, що б ви не дивилися. Відеосигнал з будь-якого джерела аналізується із застосуванням інтелектуальних алгоритмів і оптимізується до роздільної здатності 4K для будь-якого контенту: Blu-ray, DVD, онлайн-відео. Оцініть чіткість, колір і контраст зображення в 4K. Технологія підвищення рівня деталізації скорочує шуми і підвищує деталізацію зображення, що б ви не дивилися, незалежно від джерела, що дозволяє отримати більш чітке і чисте зображення. Технологія підвищення точності передачі кольору аналізує кожне зображення і піксель незалежно один від одного, дозволяючи досягти ідеальних тонів і відтінків, які динамічно застосовуються до зображення для отримання яскравих, природних кольорів. Алгоритм системи динамічного підсвічування підвищує рівень підсвічування на світлих ділянках зображення і повністю її відключає на темних ділянках, дозволяючи насолодитися неймовірно яскравим білим і глибоким чорним.

Підвищення якості будь-якого зображення до 4K. Що б ви не дивилися, дивіться в реалістичному форматі 4K. Незалежно від джерела, кожен піксель значно підвищує якість зображення завдяки нашій передовій і найпотужнішою технології обробки зображення 4К. Дані зображення аналізуються і зіставляються зі спеціальною базою даних зразків зображень для створення максимально реалістичною картинки, що б ви не дивилися. Процесор 4K Processor X1 забезпечує неймовірну реалістичність деталей. Нові вдосконалені алгоритми обробки зображення Noise Crusher, Flat Area Detection і Super Resolution. Ці передові технології дозволяють домогтися чіткості, кольори виглядали природно і текстур. Неймовірно широка палітра природних кольорів. Телевізори лінійки BRAVIA відрізняються неймовірно природною передачею кольору, а тепер завдяки потужним алгоритмам обробки процесора 4K processor X1 і підвищеної точності передачі кольору кольору стають ще ближче до життя. Багаті відтінки червоного, смарагдово зеленого і глибокого синього подарують яскравість емоцій в кожній сцені. Оцініть найширший колірний обхват завдяки унікальній технології екрану Sony TRILUMINOS. 4K Processor X1 - підвищена точність передачі кольору. Підвищена точність передачі кольору процесора 4K Processor X1 виходить за рамки можливостей звичайних алгоритмів. Тут виконується оптимізація по кожному кольору окремо в режимі реального часу, а можливості екрану використовуються по максимуму. Покадровая оптимізація яскравості. Алгоритм системи динамічного підсвічування підвищує контрастність всього, що ви дивитеся. Процесор 4K Processor X1 забезпечує безперервну покадровую оптимізацію динамічного діапазону яскравості зображення на екрані.

4K Processor X1 - алгоритм системи динамічного підсвічування. Процесор обробки зображення 4K Processor X1 динамічно управляє яскравістю в залежності від кількості шуму на зображенні і оптимізує рівень контрасту по пропускній здатності, дозволяючи домогтися глибоких темних і яскравих відтінків. Нічого, крім 4K. З будь-якого джерела. Відкрийте світ розваг у форматі 4K у себе вдома. Телевізор сумісний з новітніми стандартами 4K, включаючи VP9, ​​HDMI для 50p / 60p і HEVC, завдяки чому ви зможете насолоджуватися кращим контентом не тільки зараз, але і в майбутньому. BRAVIA тепер з Android TV ™. Ваш розумний телевізор стає ще розумнішими. Згадайте, що вам найбільше подобається у вашому смартфоні або планшеті. Тепер ви зможете робити все те ж саме на екрані BRAVIA - тільки більше і краще. Погляньте на телевізори по-новому. Будьте готові до розваг, які назавжди змінять ваше життя. Дивіться контент зі смартфона на великому екрані завдяки Google Cast ™, знаходите відповіді на питання за допомогою голосового управління. Нам є, чим вас здивувати.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

152658 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!