За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Philips 55PFS7109/12

код товару: U0071486
Ціна за одиницю:
22390 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення 600Гц
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення Pixel Plus HD

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так

Додатково

Підтримувані формати MPEG1 ,  L1/2 ,  WMA ,  GIF ,  JPS ,  PNS ,  SRT ,  SUB ,  TXT ,  AMR ,  MP3 ,  LPCM ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  AAS ,  SMI ,  SSA ,  AAC ,  JPEG ,  BMP ,  PNG ,  MPEG-2 ,  MPEG-1 ,  WMV9/VC1 ,  H264/MPEG-4 AVC ,  M4A

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x400мм)
Розміри з підставкою 1231 x 770 x 280 мм
Розміри без підставки 1231 x 716 x 62.4 мм
Вага з підставкою 18.9 кг
Вага без підставки 17.4 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Philips
Модель 55PFS7109/12
Артикул 55PFS7109/12
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор PHILIPS 55PFS7109/12 з ультратонкої ювелірної рамкою не залишить вас байдужими. Однак достоїнства цієї моделі не обмежуються дизайном: телевізор також підтримує безліч функцій, таких як Ambilight, 3D, Skype.

Ви доклали всі зусилля, щоб зробити будинок затишним і комфортним. Чому ж не вибрати телевізор, який підкреслить витончений дизайн інтер'єру? Унікальна технологія Philips Ambilight візуально розширює межі екрану і підсилює враження від перегляду за рахунок проекції світлового ореола по двох сторонах від екрану. Ця технологія збільшує яскравість і насиченість фарб, дозволяючи повністю поринути в події на екрані.

Витончений, сучасний лаконічний дизайн. Не дивно, що ультратонкий силует телевізора Philips притягує до себе погляд - це ідеальне рішення, яке чудово доповнить будь-який інтер'єр.

Широкі можливості завдяки процесору Philips Pixel Precise HD. Переглядайте улюблені передачі про природу і подорожі з високою чіткістю. Насичені кольори і висока контрастність завдяки більш глибоким відтінків чорного і більш яскравим відтінкам білого. Відкривайте нові горизонти, не виходячи з дому.

Ніщо не зрівняється з справжнім адреналіном під час гри, перегляду спортивного матчу або захоплюючого бойовика. Телевізори Philips з показником Perfect Motion Rate 600 Гц забезпечують бездоганну передачу динамічних сцен. Нехай завмирає від захвату тільки ваше серце.

Насолоджуйтеся комфортним переглядом 3D у високій якості. Конвертуйте будь-який контент з 2D в природне і стабільне зображення 3D. Посилити ефект допоможуть стильні і легкі 3D-окуляри без батарей.

Відкрийте для себе інтелектуальні можливості цього телевізора. Дивіться і беріть фільми, відео та ігри напрокат в інтернет-магазинах. Переглядайте минулі передачі улюблених телеканалів і насолоджуйтеся широким вибором інтернет-додатків, таких як Youtube. Спілкуйтеся з рідними та друзями в Skype, Facebook або Twitter.

У кожної людини є свої переваги і улюблені телепередачі. Philips Cloud TV постійно розширює свої можливості, щоб ви могли вибирати з сотень телеканалів з усього світу. Завдяки Cloud Explorer ви зможете легко і швидко поділитися обраним контентом з друзями і переглядати його на великому екрані, надавши доступ до облікового запису Dropbox прямо з телевізора.

Відкрийте нові можливості телемовлення. Ваш телевізор Philips Smart TV виступає в якості сервера і здатний підключатися до іншого ТБ, що знаходиться в тій же мережі Wi-Fi. Після того, як з'єднання встановлено, можна передавати цифровий контент телемовлення і запису з одного телевізора на інший без зайвих проводів і дорогих абонентських підключень.

За гарним дизайном зазвичай стоїть історія. Взяти, приміром, бездоганну фронтальну рамку з матового алюмінію з блискучим металевим контуром. Вона неймовірно тонка і природно обрамляє екран, підкреслюючи його чіткі контури, щоб ви могли отримувати максимальне враження від перегляду.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22390 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!