За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Philips 49PUS7170/12

код товару: U0163469
Ціна за одиницю:
26324 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 49"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення 800Гц

Зображення

Процесор зображення Pixel Precise Ultra HD
Технології поліпшення зображення Natural Motion ,  Perfect Motion Rate ,  Micro Dimming Pro

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x RJ-454 x HDMI1 x цифровий аудіовихід3 x USBАудіовхід2 x CI+АнтеннийHeadphoneScart

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Підтримувані формати AAC ,  H.265 (HEVC) ,  BMS ,  WMA-PRO ,  MPO ,  WAV ,  ASS ,  TXT ,  SUB ,  SRT ,  JPS ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  SMI ,  SSA ,  MP3 ,  JPEG ,  BMP ,  PNG ,  MPEG-2 ,  MPEG-1 ,  WMV9/VC1 ,  H264/MPEG-4 AVC ,  WMA ,  GIF ,  PNS
Енергоспоживання 65 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)
Розміри з підставкою 149 х 701 х 255 мм
Розміри без підставки 1103 х 639 х 37 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Philips
Модель 49PUS7170/12
Артикул 49PUS7170/12
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор PHILIPS 49PUS7170 / 12
Надшвидкий процесор Quad Core прекрасно доповнює витончений дизайн телевізора Philips 49PUS7170 / 12 серії 7170 на базі ОС Android. Елегантна срібляста рамка, тонка підставка і фонове підсвічування Ambilight роблять перегляд ще більш захоплюючим. Телевізор Philips 4K Ultra HD досконалий в кожній деталі. Процесор Philips Pixel Precise Ultra HD перетворює будь-яке зображення в зображення з роздільною здатністю UHD, щоб ви могли насолоджуватися високою чіткістю і плавністю динамічних сцен і чудовою контрастністю зображення. Глибші відтінки чорного і яскраві відтінки білого, насичені кольори і природне перенесення кольорів - в будь-який час і з будь-якого джерела.

Абсолютно нові враження від перегляду завдяки фонової підсвічуванні Ambilight. Ви доклали всіх зусиль, щоб зробити будинок затишним і комфортним. Чому ж не вибрати телевізор, який підкреслить витончений дизайн інтер'єру? Унікальна технологія Philips Ambilight візуально розширює межі екрану і підсилює враження від перегляду за рахунок проекції світлового ореолу за трьома сторонами від екрану. Ця технологія збільшує яскравість і насиченість фарб, дозволяючи повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. 4K Ultra HD: неперевершена якість зображення з високою роздільною здатністю. Телевізор Ultra HD в 4 рази перевершує дозвіл звичайного телевізора Full HD. Завдяки 8 мільйонам пікселів і унікальної технології Ultra Resolution якість зображення не буде залежати від вихідного контенту. Покращена чіткість, глибина зображення, чудовий контраст, плавне і природне рух і бездоганна деталізація.

Natural Motion для чіткості і плавної передачі динамічних сцен. Ви любите дивитися фільми в хорошій якості? Тоді ви зможете оцінити всі переваги технології поліпшення зображення Natural Motion, яка усуває тремтіння і забезпечує плавну передачу динамічних сцен. Тремтіння виникає при відтворенні фільмів, які записані при обмеженій частоті 24 кадру в секунду. Технологія Natural Motion подвоює їх кількість до 50 кадрів в секунду, в результаті чого відображається плавне і чітке зображення. Micro Dimming Pro для високої контрастності. Micro Dimming Pro оптимізує контрастність зображення на телевізорі в залежності від умов освітлення. Світловий датчик і спеціалізоване ПО аналізують зображення в 6400 областях, що гарантує високу контрастність, якісне і реалістичне зображення - як вдень, так і вночі.

Дивіться або записуйте одночасно кілька програм завдяки наявності подвійного тюнера. Більше ніяких компромісів! Телевізор оснащений подвійним тюнером, що дозволяє переглядати одночасно улюблений серіал і футбольний матч. Завдяки функції подвійного запису ви зможете відтворювати одну передачу під час запису іншого. Просте управління. Пульт дистанційного керування мае всіма звичними, інтуїтивно зрозумілими кнопками навігації, швидкого доступу і регулювання гучності. Переверніть пульт, щоб отримати доступ до повноформатної клавіатурі для зручного введення тексту в будь-якій ситуації. Завдяки процесору Philips Quad Core і ОС Android вам гарантовані незабутні враження від улюблених ігор. ОС Android легко справляється з поставленими завданнями, забезпечуючи швидке переміщення по меню телевізора, зручну роботу з додатками і легке відтворення відеофайлів, щоб ви могли повною мірою насолодитися улюбленими розвагами. Унікальний дизайн нової підставки створює ілюзію, ніби металеві ніжки з двох сторін підставки невагоме піднімають телевізор над столом. Елегантність і легкість в кожній деталі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

26324 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!