За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Philips 48PFT5500/12

код товару: U0143338
Ціна за одиницю:
16900 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 48"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення MCI 200Гц

Зображення

Процесор зображення Pixel Plus HD

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android 5.0 (Lollipop)

Додатково

Підтримувані формати WMA ,  GIF ,  SRT ,  SUB ,  TXT ,  WAV ,  WMA-PRO ,  H.265 (HEVC) ,  MP3 ,  WMV9/VC1 ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  AAS ,  SMI ,  SSA ,  AAC ,  JPEG ,  BMP ,  PNG ,  MPEG-2 ,  MPEG-1 ,  H264/MPEG-4 AVC

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 1082 x 686 x 249 мм
Розміри без підставки 1082 x 623 x 78 мм
Вага з підставкою 13.9 кг
Вага без підставки 12.4 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Philips
Модель 48PFT5500/12
Артикул 48PFT5500/12
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор PHILIPS 48PFT5500 / 12- відкрийте для себе тонкий світлодіодний Full HD LED TV Philips серії 5500 на базі ОС Android, оснащений технологією Pixel Plus HD. Максимально швидка обробка даних для зручного переміщення по меню телевізора і витончений дизайн. Micro Dimming оптимізує контрастність зображення на телевізорі залежно від умов освітлення. Світловий датчик і спеціалізоване ПО аналізують зображення в 6400 областях, що гарантує високу контрастність, якісне і реалістичне зображення - як вдень, так і вночі. Процесор Philips Pixel Plus HD оптимізує якість зображення і забезпечує кришталеву чіткість і чудову контрастність. При потоковій передачі або перегляді DVD ви завжди будете насолоджуватися чітким зображенням з яскравими відтінками білого і глибокими відтінками чорного.

Показник Perfect Motion Rate поєднує в собі технологію Philips для дисплеїв і вдосконалені техніки обробки відео для поліпшення якості кожного кадру зображення. Максимальна чіткість зображення і плавна передача динамічних сцен при перегляді спортивних передач або бойовиків, а також під час гри. Android легко справляється з поставленими завданнями, забезпечуючи швидке переміщення по меню телевізора, зручну роботу з додатками і легке відтворення відеофайлів, щоб ви могли повною мірою насолоджуватися улюбленими розвагами. ОС Android виправдовує свою назву: це справжній робот, який прискорює роботу процесора Dual Core і гарантує зручність використання. Телевізор Smart TV на базі ОС Android c швидким процесором і зручним інтерфейсом. Всі ці можливості відкриють вам доступ в світ безмежного контенту: від магазину Google Play і сервісу Netflix до інтернет-браузера Chrome і багато чого іншого. Ви завжди зможете швидко перейти до обраним елементам завдяки зручному меню.

У каталозі Google Play знайдуться цікаві та якісні ігри для користувачів будь-якого віку. Ігри оптимізовані для використання на телевізорі, тому якість зображення буде настільки ж вражаючим, як і сюжет гри. Крім того, вам не знадобиться громіздка ігрова консоль: ви зможете легко переміщатися по меню телевізора і грати в захоплюючі ігри, підключивши універсальний ігровий джойстик USB. Використовуйте Google Cast на вашому смарт-пристрої, щоб оцінити всі можливості Philips Smart TV. За допомогою програми ви зможете переглядати веб-сайти, різноманітний контент і додатки, а потім передавати файли на телевізор простим натисненням кнопки. Але й це ще не все! Ви зможете продовжувати роботу зі смарт-пристроєм навіть під час відтворення переданого контенту на телевізорі.

Завдяки додатку Spotify Connect ви можете відтворювати Spotify на телевізорі за допомогою додатка Spotify, використовуючи телефон як пульт дистанційного керування. Просто натисніть кнопку відтворення, і музика буде транслюватися через АС телевізора. Ніяких проводів і зайвих зусиль - просто влаштуйтеся зручніше і насолоджуйтеся улюбленими мелодіями. Сучасному телевізору з витонченим дизайном потрібна унікальна підставка, яка підкреслить витонченість його ліній. Саме тому команда дизайнерів Philips створила цю оригінальну підставку відкритого типу, яка впишеться в будь-який інтер'єр. Ми звикли, що екран телевізора, немов картину, обрамляє широка рамка. Ультратонка рамка виглядає сучасно і стильно, і при цьому не обмежує зображення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16900 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!