За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Panasonic TX-49FXR610

код товару: U0314199
Ціна за одиницю:
24502 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 49"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160

Зображення

Процесор зображення Quad Core
Технології поліпшення зображення HDR

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x RJ-451 x USB 3.01 x оптичний аудіо1 x USBCI+АнтеннийHeadphoneComposite3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так

Додатково

Підтримувані формати VOB ,  3GPP ,  H.265 (HEVC) ,  MP4 ,  Apple Lossless ,  PS ,  FLAC ,  VRO ,  AVI ,  MKV ,  MP3 ,  AAC ,  JPEG ,  WAV ,  WMA-PRO ,  WMV ,  TS ,  m4v ,  FLV
Енергоспоживання 154 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 1106 x 701 x 242 мм
Розміри без підставки 1106 x 644 x 81 мм
Вага з підставкою 15 кг
Вага без підставки 14 кг

Інші

Виробник Panasonic
Модель TX-49FXR610
Артикул TX-49FXR610
Гарантія, міс 36
Штрихкод 5025232876792
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор PANASONIC TX-49FXR610

Зображення в форматі 4K HDR в поєднанні з інтелектуальними розвагами. Продумано, але прості у використанні інтелектуальні телевізори серії FX610 відтворюють вражають зображення у форматі 4K HDR, а завдяки універсальну підставку Switch Design можна адаптувати до будь-якого інтер'єру.

Switch Design. Регульована підставка підійде для будь-якого інтер'єру. Широка або вузька - два різні стилі в одній універсальній підставці дозволяють змінити вигляд телевізора відповідно до інтер'єру кімнати або розміру підставки для телевізора.

Підтримка технології Multi HDR з функцією Auto Brightness Enhancer. Підтримка різних форматів HDR. Телевізори Panasonic підтримують різні формати HDR, наприклад HDR10 і Hybrid Log Gamma. Крім того, для поліпшення зображень у форматі HDR компанія Panasonic пропонує декілька оригінальних функцій, наприклад Auto Brightness Enhancer, яка налаштовує відео відповідно до навколишнього освітлення в середовищі немає.

my Home Screen 3.0. Зручний доступ до вмісту завдяки налаштувань домашньому екрану. Насолоджуйтесь змістом завдяки «доступу в 1 крок»: функцію my Home Screen 3.0 можна налаштувати таким чином, щоб легко отримувати доступ до часто використовуваного вмісту. Ви можете додати на домашній екран прямі трансляції, улюблені програми, веб-закладки та типові пристрої.

Режими «Гра» і «Спорт». Насолоджуйтесь улюбленою вмістом в оптимальному режимі перегляду. Телевізори Panasonic забезпечують найкращий режим зображення для перегляду. Режим «Спорт» поєднує насичені відтінки з об'ємним звуком для реалістичного перегляду футболу та інших видів спорту. А швидка вибірковість по дзеркальному каналу в режимі «Гра» підсилює відчуття присутності в грі.

Локальне потокове відтворення на телевізорі. Перегляд телевізійних передач в будь-якій кімнаті без використання антенного гнізда. Пройшли дні, коли телевізор потрібно було ставити у антенного гнізда. Телевізори, які можна налаштувати як локальний клієнт потокового відтворення, можна просто підключати до джерел потокової трансляції (через локальну мережу, адаптери PowerLine або навіть Wi-Fi): сигнали інтернет-протоколу конвертуються локальним сервером потокового телебачення, наприклад на телевізорі високого класу або в приставці .

Запис на жорсткі диски з USB-інтерфейсом. Найзручніший спосіб зберігати улюблені програми. Телепрограми можна записувати на USB-носій або зовнішній жорсткий диск: для цього достатньо просто натиснути кнопку REC на пульті дистанційного керування.

Корпорація Panasonic Corporation, що виникла в 1918 році,-лідер у виробництві електроніки на світовому ринку. Panasonic - провідний бренд Panasonic Corporation. На рахунку корпорації Panasonic - випуск більш 15 000 найменувань товарів. Підприємства і наукові центри фірми розміщені в різних куточках світу, їх налічується понад 500.

Засновник корпорації - Коносуке Мацусіта. "Ideas for life" - це девіз фірми, що означає, що корпорація орієнтована розробку концепцій, що сприяють поліпшенню життя людей, що створюють безпеку, зручність і комфорт життя. \

Сьогодні під брендом Panasonic випускаються найрізноманітніші товари електроніки і побутової техніки - від тостерів до фотоапаратів (під брендом Lumix). Компанія вже давно увійшла в десятку лідерів світового виробництва електротехніки й здавати свої позиції ні в якому разі не має наміру.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

24502 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!