За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор MYSTERY TV MTV-4332LTA2

код товару: U0354894
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USBCOAX OutCIАудіовхід1 x RJ-45АнтеннийHeadphoneCompositeComponentD-sub3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Енергоспоживання 80 Вт

Технічні компоненти

DDR 1G
Flash Memory 8GB

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник MYSTERY TV
Модель MTV-4332LTA2
Артикул MTV-4332LTA2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Mystery серії MTV-32LTA2 зробить процес пошуку і перегляду медіаконтенту максимально простим і комфортним. Це стало можливо завдяки реалізованому в ньому функціоналу Smart TV. Дана модель працює базі операційної системи Android 4.4. Вона може похвалитися інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, в якому зможе розібратися навіть недосвідчений користувач, а також широкими функціональними можливостями. Розумний телевізор надає вам можливість за лічені секунди знаходити потрібний вам контент, переглядати відео з популярних онлайн-сервісів, а також завантажувати та встановлювати корисні додатки. Для розміщення ваших особистих даних і установки додаткового софта в телевізорі передбачено 8 Гб вбудованої пам'яті. Високий рівень швидкодії даної моделі Mystery забезпечує 1 Гб оперативної пам'яті.

Насолоджуйтесь неймовірно реалістичним зображенням. Відкрийте світ високодеталізованими, контрастного зображення насиченого природними квітами і відтінками з телевізором Mystery серії MTV-32LTA2. Дана модель може похвалитися досить вузькими рамками, які обрамляють екран. Таке конструкційне рішення дозволить вам повністю зануритися в атмосферу медіа, яке ви дивитеся. Співвідношення сторін екрану 16: 9 однаково зручно для перегляду фільмів, серіалів і телепередач. Задіяна в телевізорі LED-підсвітка забезпечує передачу яскравого зображення з насиченими кольорами. Досить високий рівень контрастності (3000: 1) забезпечує передачу реалістичною картинки.

Звук, гідний кінотеатру. Пориньте в атмосферу медіаконтенту завдяки реалізованій в телевізорі Mystery серії MTV-32LTA2 аудіосистеми конфігурації 2.0. Вона представлена ​​двома динаміками (2 х 10 Вт), чого цілком достатньо для створення комфортної акустичної середовища. Реалізовані в даній моделі Mystery конструкційні та програмні рішення дозволять вам насолодитися кристально чисте звучання навіть на найвищих налаштуваннях гучності.

Широкі можливості для підключень. Дивіться то що вам подобається, скачавши медіа на флеш-накопичувач і підключивши його до порту USB телевізора Mystery серії MTV-32LTA2. Насолоджуйтесь переглядом контенту на великому екрані. Скористайтеся роз'ємами HDMI і VGA для передачі на екран телевізора зображення з персональних комп'ютерів, мультимедійних центрів, а також ігрових консолей. Також телевізор Mystery оснащений роз'ємом для підключення навушників. Це дозволить вам насолоджуватися переглядом контенту, не потривоживши сон інших членів сім'ї. Встановіть з'єднання з інтернетом за допомогою роз'єму RJ-45 і модуля Wi-Fi.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5555 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!