За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор MYSTERY TV MTV-4228LTA2

код товару: U0354883
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 42"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USBCOAX OutCIАудіовхід1 x RJ-45АнтеннийHeadphoneCompositeComponentD-sub3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Енергоспоживання 75 Вт

Технічні компоненти

DDR 1G
Flash Memory 8GB

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник MYSTERY TV
Модель MTV-4228LTA2
Артикул MTV-4228LTA2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Досконалість в кожному дюймі зображення. Телевізор Mystery серії MTV-28LTA2 переверне ваші уявлення про якість зображення. Дана модель може похвалитися здатністю передавати неймовірно деталізоване, контрастне зображення з реалістичними квітами і відтінками, що подарує вам незабутні враження від перегляду медіа.

Реалізований в телевізорі 2-ядерний процесор ARM Cortex A7 з частотою 1.3 ГГц з легкістю справляється з обробкою навіть високоякісного зображення. Функція Upscaling дозволяє телевізору автоматично масштабувати зображення, тим самим покращуючи його якість і дозвіл. Екран даної моделі обрамляють досить вузькі рамки, які фактично повністю стирають видиму грань між реальністю і тим, що відбувається в кадрі. Таким чином, ви зможете повністю зануритися в атмосферу медіа. Співвідношення сторін екрану 16: 9 забезпечує комфортний перегляд фільмів, серіалів і телепередач.

Звучання кінематографічної якості. Пориньте в атмосферу, що відбувається на екрані з аудіосистемою конфігурації 2.0 задіяної в телевізорі Mystery серії MTV-28LTA2. Вона представлена ​​двома динаміками загальною потужністю 20 Вт, які створюють максимально комфортну акустичну середу, незалежно від конфігурації приміщення. Задіяні в пристрої конструкційні та програмні рішення забезпечують передачу кристально чистого звучання навіть на найвищих налаштуваннях гучності.

Smart TV - створений для вашого комфорту. Розширте межі своїх можливостей з телевізором Mystery серії MTV-28LTA2. Він може похвалитися реалізованим в ньому функціоналом Smart TV, який зробить ваше дозвілля перед екраном ТБ максимально комфортним. Дана модель працює на базі операційної системи Android 4.4. Вона відрізняється широкими функціональними можливостями, а також інтуїтивно зрозумілим меню управління, в якому зможе розібратися навіть дитина. Розумний телевізор Mystery надає вам можливість швидко знаходити потрібний вам контент, дивитися відеоролики з популярних онлайн-сервісів, а також завантажувати та встановлювати корисні додатки. Високий рівень швидкодії всієї системи забезпечує 1 Гб оперативної пам'яті. Для розміщення ваших особистих даних в телевізорі передбачено 8 Гб вбудованої пам'яті.

Комунікаційні можливості. Розкрийте потенціал телевізора підключивши його до інтернету за допомогою модуля Wi-Fi або роз'єму RJ-45. Дана модель Mystery отримала роз'єми HDMI і VGA, що дозволить вам транслювати на екран телевізора зображення з ПК, мультимедійних центрів, а також ігрових консолей. Дивіться те, що вам подобається, скачавши на флеш-накопичувач медіа і підключивши його до порту USB.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6537 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!