За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор MYSTERY TV MTV-4223LT2

код товару: U0354871
Ціна за одиницю:
4299 грн
+188 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора без інтернетуLED - телевізор

Дисплей

Діагональ екрану 42"
Роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення АнтеннийCOAX OutCIАудіовхід1 x USBHeadphoneCompositeComponentD-sub3 x HDMI

Мультимедіа

Підтримка Smart TV відсутня

Додатково

Енергоспоживання 75 Вт

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник MYSTERY TV
Модель MTV-4223LT2
Артикул MTV-4223LT2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мінімалістичний дизайн, яскраві кадри і прекрасний звук - відмінний вибір для будь-якої кімнати в будинку - все це 42-х дюймовий телевізор MTV-4223LT2 від компанії Mystery Electronics.

Модель пропонує якісне зображення в сукупності з такими перевагами як насиченість кольору, яскравість і чіткість. Завдяки відмінній зображенні ваші улюблені телепрограми і фільми постануть перед в абсолютно новому світлі. Все це укладено в елегантний тонкий корпус. Сядьте зручніше, розслабтеся і дивіться телевізор з найкращою якістю зображення.

USB для відтворення мультимедійного контенту. Діліться враженнями. Підключіть USB-накопичувач, цифрову камеру, MP3-плеєр або інше мультимедійний пристрій через USB-вхід телевізора та перегляд фотографій, відео або слухайте музику, використовуючи зручного екранного оглядача.

HDMI для різних підключень. Використання одного кабелю, що передає як відео-, так і аудіосигнал від пристрою на телевізор, вирішує проблему безлічі поплутаних проводів. HDMI передає стиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість, яке передається від джерела до екрану. Вхід для комп'ютера. Використовуйте телевізор як монітор комп'ютера. Просто підключіть кабель і приступайте до роботи.

Висока якість ваших вражень. Насолоджуйтесь переглядом медіаконтенту на великому екрані телевізора Mystery серії MTV-23LT2. Він гарантовано вразить вас неймовірним рівнем чіткості, контрастності зображення з реалістичними квітами і відтінками. Одним з переваг даної моделі є досить вузькі рамки, які обрамляють екран. Вони стирають видиму грань між реальним світом і тим, що відбувається в кадрі завдяки чому ви зможете повністю зануритися в атмосферу медіа.

Формат екрану телевізора 16: 9 однаково зручний для перегляду фільмів, серіалів і телепередач. Задіяна в телевізорі LED-підсвітка забезпечує передачу яскравого і насиченого кольорами зображення. Частота розгортки панелі становить 50 Гц, що дозволяє телевізору плавно відображати динамічні сцени з швидкою зміною кадрів в фільмах і серіалах. Досить високий параметр контрастності 5000: 1 дозволяє даній моделі Mystery максимально коректно відображати темні і світлі сцени.

Повний спектр вражень. Пориньте в атмосферу медіа завдяки задіяної в телевізорі Mystery серії MTV-23LT2 аудіосистеми конфігурації 2.0. Вона представлена ​​двома динаміками сумарною потужністю 20 Вт, котрого більш ніж достатньо для створення комфортної акустичної середовища для перегляду медіа. Реалізовані в телевізорі конструкційні та програмні рішення дозволять вам насолодитися кристально чисте звучання навіть на найвищих налаштуваннях гучності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4299 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!