За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор MYSTERY TV MTV-3231LTA2

код товару: U0354847
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора з Wi-FiLED - телевізорSmart TV

Дисплей

Діагональ екрану 32"
Роздільна здатність екрану 1366 x 768
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CICOAX OutАудіовхід2 x USB1 x RJ-45АнтеннийHeadphoneComposite2 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Технічні компоненти

Flash Memory 8GB

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник MYSTERY TV
Модель MTV-3231LTA2
Артикул MTV-3231LTA2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відкрийте світ неймовірно реалістичних кольорів. Насолоджуєтеся переглядом медіа на екрані телевізора Mystery серії MTV-31LTA2, який гарантовано вразить вас неперевершеним рівнем деталізації, контрастності, а також реалістичності зображення. Він гармонійно поєднує в собі звук і зображення високої якості, а також широкі функціональні можливості.

Однією з його особливостей є вузькі рамки, які обрамляють екран. Це дозволить вам повністю зануритися в атмосферу медіа. Співвідношення сторін екрану 16: 9 забезпечує комфортний перегляд фільмів, серіалів і телепередач. Період відгуку складає всього 6.5 мс, що забезпечує плавне відображення навіть найдинамічніших сцен у фільмах і серіалах. Реалізована в пристрої LED-підсвітка забезпечує передачу яскравих і насичених кольорів.

Кришталево чисте звучання. Телевізор Mystery серії MTV-31LTA2 надає вам можливість поринути в атмосферу медіа завдяки реалізованій в ньому аудіосистеми конфігурації 2.0. Вона реалізована у вигляді двох динаміків, потужність кожного з яких складає 10 Вт. Цього цілком достатньо для створення комфортної акустичної середовища навіть у великих за площею приміщеннях. Реалізовані в пристрої конструкційні та програмні рішення забезпечують передачу кристально чистого звучання навіть на найвищих налаштуваннях гучності.

Smart TV створений для вашого комфорту. Дана модель Mystery отримала функціонал Smart TV, який зробить ваше дозвілля перед екраном телевізора максимально комфортним. Пристрій працює на базі операційної системи Android 4.4, яка відрізняється інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Просте меню управління дозволить навіть недосвідченому користувачу швидко розібратися у всіх функціональних можливостях телевізора. Smart TV дозволить вам швидко знаходити потрібний вам контент, дивитися відеоролики, фільми і серіали з популярних онлайн сервісів, а також завантажувати та встановлювати додатки. Для установки додаткового софта і зберігання ваших особистих даних в телевізорі передбачено 8 Гб вбудованої пам'яті. Високий рівень швидкодії забезпечує 1 Гб оперативної пам'яті.

Комунікаційні можливості. Mystery серії MTV-31LTA2 оснащений роз'ємами HDMI, що дозволить вам транслювати на екран телевізора зображення з ПК, мультимедійних центрів, а також ігрових консолей. Для підключення телевізора до інтернету обладнано роз'ємом RJ-45 і модуль Wi-Fi. Дивіться те, що вам подобається, скачавши на флеш-накопичувач медіа і підключивши його до порту USB.

Модель MTV-4331LTA2 пропонує якісне зображення в сукупності з такими перевагами як насиченість кольору, яскравість і чіткість. Завдяки відмінній зображенні ваші улюблені телепрограми і фільми постануть перед в абсолютно новому світлі. Все це укладено в елегантний тонкий корпус. Сядьте зручніше, розслабтеся і дивіться телевізор з найкращою якістю зображення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2899 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!