За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 86UK6750PLB

код товару: U0315504
Ціна за одиницю:
124857 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-Fi4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 86"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування Direct LED
Частота оновлення TM 200
Частота розгортки панелі 100 Гц

Зображення

Процесор зображення α7 Intelligent Processor
Технології поліпшення зображення True Colour Accuracy Pro ,  Active Depth Enhancer ,  Dynamic Tone Mapping ,  Hybrid Log Gamma ,  HDR Effect ,  Dolby Vision ,  Dynamic Color Enhancer ,  HDR10 Pro

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 3 x USB1 x Супутниковий вхід4 x HDMIHeadphoneАнтеннийCI+1 x оптичний аудіо1 x RJ-45

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати SHVC ,  DTS ,  apt-X ,  DTS Express ,  VP9 ,  H.265 (HEVC) ,  PCM ,  MP2 ,  HE-AAC ,  EAC3 ,  AC3 ,  DTS-HD ,  WMA ,  AAC ,  MP3

Фізичні характеристики

VESA VESA (600x400мм)
Розміри з підставкою 1943 х 1188 х 345 мм
Розміри без підставки 1943 х 1118 х 93.3 мм
Вага з підставкою 45 кг
Вага без підставки 44.2 кг
Колір сірий

Інші

Виробник LG
Модель 86UK6750PLB
Артикул 86UK6750PLB
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806098203338
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 86UK6750PLB

Надчітке зображення з високою роздільною здатністю. Чим вище роздільна здатність, тим вище деталізація зображення. Роздільна здатність телевізора LG UHD в 4 рази вище в порівнянні з телевізорами Full HD. Тобто зображення відтворюється в 4 рази чіткіше. Однакове зображення під будь-яким кутом. Телевізор LG UHD точніше передає кольори і однаково якісно відтворює контент, де б ви не сиділи. Основа природного зображення. Чотирьохядерний процесор усуває перешкоди, підвищує різкість і навіть покращує якість зображення з низькою роздільною здатністю до рівня 4K.

Підвищена максимальна яскравість. Технологія Ultra Luminance від LG підвищує насиченість зображення, затемнюючи темні ділянки і роблячи світлі ділянки яскравішими. Active HDR 4K для реалістичних сцен. HDR (розширений динамічний діапазон) - це новий стандарт якості зображення. Він забезпечує високу деталізацію і природне перенесення кольорів з розширеним діапазоном контрастності. Телевізор LG UHD підтримує кілька форматів HDR, в тому числі HDR10 Pro і HLG Pro.

Багатоканальне відтворення з об'ємним звуком. Якісний телевізор неможливо уявити без якісного звуку. Ця технологія створює кілька віртуальних каналів для сверхоб'емного звуку. Вишуканість всередині і зовні. Завдяки стильним металевим рамкам телевізор виглядає ще більш сучасним. Простота використання для вашої зручності. Відкрийте для себе різноманітність функцій телевізора Smart TV на базі LG webOS. Не обмежуйтеся базовими функціями управління. Знаходьте, запускайте і використовуйте програми та преміум-служби за допомогою голосових команд.

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій. LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові.

Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі. Компанія LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу. Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ​​в широкому асортименті.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

124857 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!