За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 49UH656V

код товару: U0221748
Ціна за одиницю:
28281 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 49"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці IPS
Тип підсвічування Direct LED
Частота оновлення 1200 Гц

Зображення

Процесор зображення UHD Mastering Engine
Технології поліпшення зображення Color Prime Pro ,  HDR Pro ,  True Black

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) NTSC ,  SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення Антенний3 x HDMIComponent2 x USB1 x RJ-451 x оптичний аудіоCI+Headphone

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS 3.0

Фізичні характеристики

VESA VESA (300x300 мм)

Інші

Виробник LG
Модель 49UH656V
Артикул 49UH656V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 49UH656V – пристрій, в якому реалізовані сучасні технології обробки мультимедіа. Пориньте у світ зображення високої яскравості, контрасту, чіткості і насиченості. Ви отримаєте соковите, а найголовніше – реалістичне зображення. Наявність ряду вбудованих тюнерів надасть доступ до ефірного, кабельного і супутникового телебачення у високій якості. Апарат має стильну тонку панель і стане гідним доповненням сучасного інтер'єру.

Оцініть елегантний надтонкий дизайн з металевими елементами, який надає телевізору сучасний вишуканий вигляд. Дизайн LG 49UH656V гармонійно доповнить інтер'єр будь-якого будинку. Наявність у цієї моделі функції HDR Pro підвозить вам побачити фільми з тієї багатющою палітрою, яскравістю і точністю відтінків, з якими вони були зняті. А завдяки розширеному колірному спектру дисплея незалежно від кута огляду ви зможете насолоджуватися яскравими і соковитими натуральними відтінками. Алгоритм локального затемнення дозволить при перегляді вмісту розгледіти найдрібніші деталі зображення, невидимі раніше. Вражаюча чіткість і контрастність деталей в форматі 4K UHD. Завдяки високій яскравості і природної передачі кольору ви відкриєте для себе якісно новий світ зображення.
В телевізорі LG 49UH656V застосовані передові технології, включаючи Smart TV з усіма його унікальними можливостями. Нова операційна система webOS 3.0 значно спростила і прискорила доступ до будь-якого контенту. Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi ви отримаєте просте і зручне бездротове підключення до мережі. Крім того, ви може використовувати цей телевізор, як повноцінний комп'ютер для інтернет-серфінгу. Можна з легкістю відвідувати будь-які веб-сайти, популярні соціальні мережі тощо.

• Функція HDR Pro дозволяє побачити фільми з тієї яскравістю, багатющою палітрою і точністю колірних відтінків, з якими вони були зняті.
• ColorPrime Pro. Яскраві і соковиті, натуральні відтінки тепер можуть бути відображені завдяки розширеному колірному спектру дисплея UHD телевізорів LG.
• Широкий кут огляду. IPS 4K екран UHD телевізора LG завжди покаже вам ідентичні кольору незалежно від того, з якої частини кімнати ви будете його дивитися.
• УЛЬТРА Яскравість. Схема будови панелі і внутрішнього підсвічування в нових UHD телевізорах LG дозволяє звести до мінімуму поява ореолів на кордоні яскравих і темних об'єктів, що сприяє найкращому сприйняттю контрастних сцен.
• Тривимірна обробка кольору. У нових UHD телевізорах LG використовується тривимірний алгоритм обробки кольору, що позволяеет мінімізувати спотворення і домогтися відтінків, максимально наближених до натуральних.
• Локальне затемнення. Алгоритм Локального затемнення полягає в управлінні підсвічуванням кожного блоку пікселів окремо. Його головне завдання - збільшення контрастності і деталізації зображення. В результаті об'єкти мають більш чіткі межі, деталі кольорів більш точні, а темний фон найбільш насичений.
• Енергозбереження. Ця функція включає в себе контроль підсвічування, що дозволяє регулювати яскравість екрану в цілях економії електроенергії.
• Дизайн ULTRA Slim. Оцініть інноваційний надтонкий дизайн ULTRA Slim, який надає телевізору виключно вишуканий і елегантний вигляд. Дизайн ULTRA Slim не тільки дозволить вам заощадити місце, але і гармонійно доповнить собою сучасний естетичний інтер'єр вашого будинку.
• ULTRA Surround. Спеціальний алгоритм перетворює звукові хвилі, які виходять з двоканальних динаміків так, що вам буде здаватися, що ви слухаєте 7-канальний звук. Отримаєте ще більше задоволення від перегляду 4К фільмів!
• WebOS 3.0. Оновлена операційна система LG SMART TV на базі webOS 3.0 створена для того, щоб доступ до фільмів, серіалів, музики та інтернет-порталам через телевізор був простим і зручним.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

18 вересня 2017
imgimgimgimgimg

Изначально выбирал модель 55UH656V, потом показалось, что дочень большой, остановился на размере в 49. Впечатления очень положительные , один из лучших телевизоров за свои деньги! Изначально рассматривал только LG, есть опыт владения другими двумя телевизорами этой марки и существенных проблем за все время замечено не было. Получаем удовольствие от просмотра (4К контент просто КОСМОС! ). Очень советую к приобретению! Один из самых доступных 4К телевизоров на рынке с таким уровнем характеристик!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 березня 2017
imgimgimgimgimg

Модель з повним фаршом, нема хіба пульта меджика в комплекті. Працює добре, як в інтернеті так і при настройці і регулюванні картинки і звуку. Є багато попередніх налаштувань, як по картинці так і по звуку в залежності від освітлення в кімнаті (то по картинці) чи яка передача йде (якщо по звуку). Інтернет працює нормально, браузер такий, як на компі - можна заходити на любий сайт. Фльми онлайн показує тільки з сайтів на HTML5 (флеш не пітримується). Управління та налаштування просте і зрозуміле.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
28281 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!