За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG 22LF450U

код товару: U0134049
Ціна за одиницю:
5065 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора без інтернетуLED - телевізор

Дисплей

Діагональ екрану 22"
Роздільна здатність екрану 1366 x 768
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення 100Гц

Зображення

Процесор зображення Triple XD Engine

ТВ-тюнер

Система кольоровості (підтримувані стандарти) SECAM ,  PAL

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 5 (10 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x HDMICI1 x USBАнтеннийHeadphoneCompositeComponentScart

Мультимедіа

Підтримка Smart TV відсутня

Додатково

Підтримувані формати AAC ,  WMV ,  MPO ,  OGG ,  MOV ,  DivX ,  3GP2 ,  3GP ,  JPS ,  WMA ,  M4A ,  JPEG ,  MP3 ,  MPEG-4 ,  AVI

Фізичні характеристики

VESA VESA (75x75мм)
Розміри з підставкою 507.6 x 344.5 x 130.5 мм
Розміри без підставки 507.6 x 315.7 x 53.1 мм
Вага з підставкою 3 кг
Вага без підставки 2.9 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 22LF450U
Артикул 22LF450U
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG 22LF450U
Якщо ви шукайте бюджетний телевізор, який не поступатиметься як дорогим моделям, то LG 22LF450U створений спеціально для вас. Цей телевізор підкуповує витонченим дизайном, здатним вписатися в будь-який інтер'єр. А тонкий корпус дозволяє кріпити телевізор на стіну, не вимагаючи додаткових меблів. Модель оснащена безліччю дивовижних можливостей. Так, HD Ready - це формат, що подвоює стандартна роздільна здатність зображення. До переваг даного формату відносяться: низьке енергоспоживання, екологічність, і тривалий термін служби (більше 50 000 годин роботи). Висока яскравість і контрастність зображення дозволять вам повною мірою насолодитися переглядом улюблених передач і повнометражних фільмів. Edge LED - це підсвічування, все світлодіоди якої розміщені по периметру екрану. Використання бічного підсвічування дозволило зменшити товщину телевізора до 5,3 см завдяки дуже тонкій матриці. Відмінними рисами Edge LED є хороше світло контрастності і відносно висока яскравість, що забезпечують кристально чисте зображення і найреалістичніші відтінки.

Вбудований в телевізор процессор Triple XD Engine застосовується для обробки і візуалізації зображення на найвищому рівні. Процесор Triple XD Engine - це передова розробка компанії LG, завдяки якій відбувається Високорівнева передача контрасту і кольору. Також процесор відповідає за чіткість і реалістичність картинки, відчутно підвищуючи якість картинки. На додаток забезпечує придушення сторонніх шумів. C моделлю LG 22LF450U ви економите не тільки при купівлі телевізора, але і після неї. За допомогою нового датчика Eco Motion Sensor ви зможете скоротити споживання енергії. Датчик реагує на освітленість кімнати і рух перед екраном, тим самим визначаючи, чи присутній чоловік в кімнаті, в залежності від цього регулюється яскравість зображення на екрані і гучність звуку. Smart Energy Saving - функція відключення екрану дозволить відключити картинку під час прослуховування музики. А функція розумної економії відповідає за регулювання яскравості і контроль підсвічування.

Clear Voice II - Технологія, розроблена компанією LG, спеціально для посилення діалогів шляхом підкреслення людського голосу і зменшення фонових шумів. Мало хто міг досягти такого ефекту за допомогою настройки вручну, навіть при наявності докладного еквалайзера, тому LG подбав про те, щоб ви без праці змогли почути найважливіші моменти улюблених фільмів. Стереодинаміки телевізора з потужністю 10 Вт створюють об'ємний звук, за рахунок чого з'являється ефект присутності. Virtual Surround - це непросто звук навколо вас, але імітація його поширення зверху вниз. Так, при перегляді складається враження, що звук виливається на вас зі стелі. При подачі звуку з усіх боків він буде більш об'ємним і реалістичним.
У модель вбудований DVB-T2 тюнер, завдяки чому, ви, не купуючи жодних додаткових пристроїв, можете підключити до телевізора супутникову антену, ефірна і цифрове кабельне телебачення. Ви зможете насолодитися переглядом улюбленого фільму або передачі відразу після покупки.

Телевізор LG 22LF450U підтримує такі телевізійні стандарти, як: SECAM, NTSC, PAL, що дозволить вам переглядати практично будь-які канали, які надає оператор. Модель оснащена HDMI портом, за допомогою якого ви можете підключати до телевізора такі пристрої, як: ігрова приставка, програвач Blu-Ray, цифрова камера і відеокамера. Завдяки порту HDMI переглядати фотографії та відео з відпочинку, що знаходяться на комп'ютері, фотоапараті або камері, тепер можна на екрані телевізора. Також в цій моделі телевізора є USB порт, до якого можна підключати зовнішні носії, такі як флешка і жорсткий диск об'ємом до 2 Тб, і переглядати фільми у високій якості. У даній моделі ще є: CI слот, компонентний і композитний вхід, вихід для навушників, Scart і антенний вхід.

Оцінка

5
progress
3
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

14 травня 2016
imgimgimgimgimg

Покупали для кухни. Такой телевизор должен быть достаточно громким (чтобы бы было слышно когда готовишь, моешь посуду, кипятишь чайник, включена вытяжка и т.д.) и выдавать хорошие углы обзора. Со всем вышеперечисленным он справляется на "отлично". Не заметили засветов на матрице - она не пережата рамкой, хорошие углы обзора, что немаловажно для кухни, приемлемый звук, удобный пульт, яркая картинка.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
20 квітня 2016
imgimgimgimgimg

Очень функциональный телевизор. Сначала выбрал исключительно из-за качества изображения и углов обзора, но потом нашел много других удобных функций. Смотрим как цифровое, так и аналоговое ТВ, все показывает отлично. При том, можно подключать разные носители информации с разными расширениями файлов и пока он ни одним не подавился. Также есть таймер, если привыкли засыпать с телевизором. Подставка с ножками очень устойчивая, даже дети не смогли ее опрокинуть.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 березня 2016
imgimgimgimgimg

Покупали для офиса. Дизайн вполне приличный, сборка добротная. Подставку с виду хлипкая после сборки вполне себе ничего… По громкости динамиков значительно громче микроцентра, которым мы пользуемся каждый день. Очень неплох в качестве вторго монитора. Изображение с РС вполне четкое и контрастное. Благодаря Т2 настроили посчти все бесплатные цифровые каналы (благо окна офиса выходят на вышку). Хороший, недорогой вариант для малых помещений.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
5065 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!