За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Kivi TV 32HB50GU

код товару: U0352917
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора без інтернетуLED - телевізор

Дисплей

Діагональ екрану 32"
Роздільна здатність екрану 1366 x 768
Тип матриці PVA
Час відгуку матриці 20mc

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 2 x 8 (16 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CI1 x USBCompositeComponent2 x HDMI

Мультимедіа

Підтримка Smart TV відсутня

Додатково

Енергоспоживання 40 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (200х100мм)
Розміри з підставкою 730х180х468 мм
Розміри без підставки 730х61х433 мм
Колір сірий

Інші

Виробник Kivi TV
Модель 32HB50GU
Артикул 32HB50GU
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Kivi 32HB50GU - доступний варіант телевізора для любителів щоденного перегляду улюблених серіалів. Сучасний дизайн з тонкими бічними рамками, стійкою підставкою перетворить спальну кімнату в справжню зону відпочинку. При необхідності, користувач може розмістити телевізор аж до стіни за допомогою спеціального кріплення VESA.

Телевізор оснащений 32 "дюймовим екраном з роздільною здатністю 1366х768 пікселів, завдяки чому глядач спостерігає барвисту картинку без втрати якості. Хороша якість відтворення звуку забезпечує аудіосистема Dolby Digital, завдяки якій користувач неабияк захопиться переглядом і навіть відчує себе героєм сюжету.

Наявність різного роду інтерфейсів дозволяють переглядати файли з накопичувача на великому екрані, а тому у користувача буде можливість зібрати свою колекцію улюблених фільмів або тв-шоу.

60 кадрів в секунду. Насолоджуйтесь надчітким і плавним зображенням, яке зачарує вас з першого погляду. Технологія відтворення відео з частотою 60 кадрів в секунду зробить зображення на вашому ТБ помітно більш плавним і правдоподібним.

Сервіс онлайн ТБ від KIVI. Електронна програма телепередач. Величезна бібліотека високоякісного відео в розділі "Кінозал": сучасні фільми і серіали, мультфільми, передачі, а також спортивні події. Функція управління ефіром.

Досконалість передачі кольорів. Насолоджуйтесь природними квітами з передовим механізмом обробки зображення Advanced Color Engine (АСЕ) і технології обробки яскравості High Dynamic Range (HDR).

Чудове звучання. Телевізори KIVI можуть похвалитися не тільки ідеальним зображенням, а й прекрасним звуком. Сумарної потужності звуку в 20 Вт досить для будь-яких приміщень. Насолоджуйтесь яскравою картинкою в тандемі з чистим і неповторним звучанням.

Комфортне керування. Відкрийте для себе передові технології управління телевізором KIVI. Використання пульта-указки K1 з клавіатурою, а також ексклюзивного мобільного додатка KIVI Remote зроблять Ваш перегляд ТБ максимально функціональним і зручним.

Ідеальний з усіх боків. З'єднання пластика високої якості передньої панелі і міцною металевою задній панелі, надають елегантності зовнішнім виглядом і надійності при експлуатації. Просте підключення. Широкий набір доступних інтерфейсів, дозволить просто і швидко з'єднати телевізор з необхідними пристроями.

Підтримка цифрового телебачення в форматі Т2. Дивіться улюблені канали в кращій якості. Вбудований DVB-T2 тюнер інженери KIVI налаштовували саме під український цифровий ефірний сигнал, тому ви отримаєте максимальну кількість каналів у високій якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!