За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Ergo LE43CU6530AK

код товару: U0344498
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці ADS
Частота розгортки панелі 60 Гц

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 2 x 8 (16 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення CompositeComponent3 x HDMI1 x Супутниковий вхідCOAX OutCI2 x USB1 x RJ-45АнтеннийHeadphone

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android 7.0

Додатково

Підтримувані формати WEBP ,  VP6 ,  RealVideo ,  MVC ,  XVID ,  COOK ,  Vorbis ,  VP8 ,  VP9 ,  H.265 (HEVC) ,  MPEG-4 ,  BMP ,  PNG ,  MPEG-2 ,  MPEG-1 ,  LPCM ,  MPEG1 ,  AMR ,  FLAC ,  APE ,  JPG ,  H.264 ,  GIF ,  H.263
Енергоспоживання 108 Вт

Технічні компоненти

CPU ARM Cortex-A53 quad core
DDR 1.25GB
Flash Memory 8GB

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 1108.7 х 690.4 х 269.1 мм
Розміри без підставки 1108.7 х 643.1 х 80.2 мм
Вага з підставкою 7.8 кг
Вага без підставки 7.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Ergo
Модель LE43CU6530AK
Артикул LE43CU6530AK
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Ergo LE43CU6530AK

ERGO - це широкі функціональні характеристики, втілені в лаконічному дизайні, який вигідно підкреслить будь-який інтер'єр. Slim-корпус на ніжках можна розмістити як на підставці, так і на стіні завдяки наявності настінних кріплень стандарту VESA.

43-дюймовий дисплей виконаний за технологією ADS, що забезпечує високі показники яскравості, контрастності і широке розмаїття відтінків. Дозвіл 4К і кути огляду в 178 градусів сприяють повного занурення в улюблений медіа-контент. Наявність повноцінного SmartTV під управлінням операційної системи Android розширює межі між реальністю і улюбленим контентом.

Виберіть спосіб управління у вигляді курсору, тачпада або клавіатури, дублюйте дисплей телевізора і працюйте з ним хоч з іншої кімнати, а також проводите трансляції! Міняйте настройки, перемикайте канали, регулюйте гучність прямо з програми на вашому смартфоні.

Вбудовані цифровий і супутниковий тюнери без додаткових пристроїв подбають про неймовірному якості трансльованих каналів в будь-якому місті України.

Телевізор ERGO оснащений інтерфейсом RJ-45 і вбудованим WI-FI-адаптером, що дозволяє підключати його до мережі як за допомогою мережевого кабелю, так і бездротовим способом. Крім того, повний набір вхідних і вихідних роз'ємів надає найширші можливості по підключенню до даної моделі всіляких мультимедійних пристроїв і периферії, як-то USB-накопичувачі, медіаплеєри.

Середньостатистична людина 70% вільного часу проводить за переглядом фільмів, серіалів, передач, це одне, з головних джерел різноманітності життя. Але для отримання максимального ефекту від телевізора важливо його відповідність нинішнім вимогам.

LED-телевізори - ЖК-панель, оснащена світлодіодним підсвічуванням. Світлодіоди, мають розташування по краях панелі (Edge led), або позаду кристалів (Direct led), створюють підсвічування ЖК матриці, яка регулює рівень світла, і формує зображення на екрані. При цьому чорний колір стає сірим.

Телевізори з OLED працюють інакше, підсвічування тут не потрібно за рахунок удосконалених світлодіодів. Окремо світяться пікселі виробляються найтонші відтінки кольорів. Дисплей здатний відтворювати «глибокий» чорний колір, це значимий фактор, що забезпечує поліпшену якість зображення. На рівні сприйняття OLED-екран виграє у LED по одному цього цінного властивості - здатність показати істинний чорний колір, але ця технологія дорога, хоча впевнено займає місце на ринку і можливо в найближчі роки витіснить LCD / LED-телевізори.

Також важливо звернути увагу, на ще одну нову технологію з підсвічуванням Ambilight, в цьому випадку за рахунок підсвічування висвітлюються стіни навколо екрану і візуально розмір зображення збільшується.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6699 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!