За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Siemens WT45W561OE

код товару: U0354513
Ціна за одиницю:
33065 грн
+737 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 9 кг
Клас енергоспоживання А++
Особливості легке гладіння (антизминання) ,  старт/пауза ,  корзина для вовни ,  вибір температури сушіння ,  індикація часу, що залишився ,  автоматичне самоочищення конденсатора ,  звуковий сигнал ,  блокування від випадкового натискання ,  індикація ходу виконання програми ,  сенсор вологості ,  підсвітка барабана ,  дитячий замок ,  відкладений старт ,  дисплей: LCD
Висота 84.2 см
Ширина 59.8 см
Глибина 59.9 см
Колір корпусу білий
Колір дверцят срібний

Інші

Виробник Siemens
Модель WT45W561OE
Артикул WT45W561OE
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4242003800287
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Розроблена на базі унікальної технології activeAir з тепловим насосом Heat-Pump, сушильна машина ефективно використовує тепло і скорочує енергоспоживання. Сама сушка білизни побудована за принципом повітряної конденсації Air Condensation Technology, яка передбачає використання води. Запобіжить усадку білизни сенсорна технологія autoDry. Вона автоматично визначає вологість тепла і регулює температуру всередині барабана, виключаючи небажане пересушування. Багатопотокова система softDrying system забезпечить 3D догляд за кожним виробом з рівномірним висушуванням всього обсягу завантаженої білизни.

Оснащена розширеним набором з 14 програм сушіння білизни і обробки парою, SIEMENS дозволить з легкістю позбутися складок і неприємних запахів на вашому одязі. Навіть вироби з вовни, куртки та ділові сорочки ви зможете швидко висушити або освіжити, моментально повернувши їм чудовий вид. Програма швидкої сушки Rapid 40 дозволить отримати ідеально суху білизну всього за 40 хвилин. При цьому вона гарантує делікатне поводження завдяки оптимізованому контролю температури і індивідуальної фазі охолодження. Забути про сортування одягу перед кожною процедурою сушки білизни дозволить режим Змішані тканини. Просто завантажте весь зібрану одяг в барабан і машина ефективно висушить її, виключивши усадку або деформацію ніжних волокон.

Завдяки функції 24-годинного таймера ви більше ніколи не будете підлаштовувати свій день під низку домашніх турбот. Просто виставляйте бажаний час старту кожної програми, і ваше білизна буде готове рівно до того моменту, коли це необхідно. Забути про складках на одязі дозволить спеціальна функція антисминание. Вона може використовуватися безпосередньо під час сушіння білизни, заощаджуючи ваші сили і час на подальшій прасування.

Забудьте про видалення пуху, ворсу і інших забруднень з конденсатора після кожної процедури сушіння білизни. Інноваційна система очищення IntelligentCleaning передбачена для автоматичного самоочищення конденсатора водою, яка утворюється в процесі сушіння. Таке рішення дозволило не тільки позбутися від виснажливих клопоту з очищенням приладу, але і зберегти його високу продуктивність і енергоефективність протягом усього терміну експлуатації.

Оснащена потужним двигуном, SIEMENS WT45W561OE може виконувати прискорену сушку білизни на 1400 об. / Хв. У той же час висока продуктивність сушильної машини ніяк не позначилася на її енергоефективності. З економною витратою електроенергії за стандартний цикл сушки білизни в межах 2.1 кВт / ч їй присвоєно високий А ++ клас енергоспоживання. При цьому максимальний рівень шуму під час роботи приладу варіюється в межах комфортних 65 дБ, що не зможе потривожити невимушену бесіду рідних у сусідній кімнаті або сон найменших членів вашої сім'ї.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

33065 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!