За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Candy ROEH8A2TE-S

код товару: U0601433
Ціна за одиницю:
15599 грн
+558 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 8 кг
Кількість програм 16
Кількість режимів сушки 16
Об'єм барабана 125 л
Об'єм контейнера для конденсату 5 л
Клас енергоспоживання А++
Енергоспоживання 1.94 кВт/год
Діаметр люка 38 см
Мережева напруга 220-240 В
Частота мережі 50 Гц
Особливості запам'ятовування налаштувань програм ,  7 швидких циклів ,  експрес сушка ,  super easy iron ,  установка ступеня сушіння ,  easy case ,  woolmark ,  контейнер для конденсату ,  таймер відстрочки старту ,  сушка за часом ,  Wi-Fi ,  захист від м'яття ,  легке гладіння (антизминання) ,  тепловий насос ,  звуковий сигнал ,  дисплей: LCD ,  сенсор вологості ,  блокування від дітей
Програми мале завантаження ,  білі речі ,  темні речі ,  кольорові ,  спортивний одяг ,  джинси ,  еко бавовна ,  щоденна ,  синтетика ,  блузи/сорочки ,  еко
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 60 см
Колір корпусу білий
Вага 42.5 кг
Колір дверцят білий

Інші

Виробник Candy
Модель ROEH8A2TE-S
Артикул ROEH8A2TE-S
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

EASY IRON

Удвічі менше складок, вдвічі швидше прасування. Ваша нова сушильна машина зменшує утворення складок і зачіпок завдяки спеціальним поперемінним рухам і функціям запобігання складок, до і після циклу сушіння. Інтелектуальний датчик забезпечує ідеальний рівень вологості для вдвічі більше швидкого прасування.

ТЕПЛОВИЙ НАСОС

Технології Candy дозволяють одночасно користуватися сушаркою і пральною машиною чи іншої побутовою технікою, не ризикуючи перевантажити електромережу. Отже, ви не обмежені в тому, скільки часу і електрики можете заощадити в своєму будинку.

ВИСТАЧИТЬ ВИТРАЧАТИ ЧАС

Завдяки функції "Відкладений запуск» (Start Delay), цикл сушіння можна почати з затримкою до 24 годин: відкладіть його на ніч, щоб заощадити на електриці, або запрограмуйте сушильну машину, як вам зручно. З Candy ви будете мати в своєму розпорядженні повний арсенал швидких циклів сушіння тривалістю від 30 до 90 хвилин на будь-який випадок. Ці сушарки гнучкі у використанні, швидко сушать і надійно працюють, а значить, стануть найкращим вибором, якщо треба заощадити час і гроші.

ЖИТТЯ В СТИЛІ «СМАРТ»

Завдяки повній сумісності з Wi-Fi і додатком Candy simply-Fi, ви отримуєте доступ до численних інтелектуальних функцій, наприклад дистанційне керування, додаткові цикли, поради по сушці і діагностика.

ТЕХНОЛОГІЯ EASY CASE

Обираючи сушильні машини Candy, користувач, перш за все, піклується про високу продуктивність і енергозбереження, і вже після покупки виявляється, що і інші функції мають велике значення. Для вирішення повсякденних проблем Candy винайшла революційний резервуар для збору конденсату Easy Case! Easy Case - це унікальне рішення для збору конденсату, що утворюється в процесі сушіння, вбудовану в двері конструкцію. Ергономічна ручка і продумана форма резервуара дозволяє швидко і зручно вийняти його з сушильної машини. Крім того, ви гарантовано зможете заощадити споживання води - конденсат можна повторно використовувати для повсякденного побутових потреб.

ДОДАТКОВА ПАМ'ЯТЬ

Тепер не доведеться довго згадувати, який цикл сподобався минулого разу: його можна зберегти завдяки функції "Додати в обране" (NEW FAVOURITE). Під час подальшої сушки сушарка Сandy відразу завантажить потрібні параметри циклу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15599 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!