За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Стерилізатор Mamajoo паровий / підігрівач для пляшок 3 в 1 (8697767124517)

код товару: U0566355
Ціна за одиницю:
3771 грн
+104 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип підігрівач-стерилізатор для пляшечок дитячого харчування
Вага 1.02 кг

Інші

Виробник Mamajoo
Модель паровий / підігрівач для пляшок 3 в 1
Артикул 8697767124517
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Паровий стерилізатор і підігрівач пляшечок mamajoo 3 в 1 пропонує практичне розв'язання різних завдань в одному продукті, забезпечуючи водночас найкращу гігієну для немовлят. Його легко носити із собою і використовувати як вдома, так і в поїздках завдяки ергономічному, компактному та знімному корпусу.

Паровий стерилізатор і підігрівач пляшечок mamajoo 3 в 1 має функції стерилізації, підігріву їжі та молока. Паровий стерилізатор і підігрівач допоможе вам підігріти дитяче молоко або їжу до відповідної температури. Він має сенсорну панель керування, на якій легко можна відстежувати процеси за допомогою РК-екрана.

Функція парового стерилізатора

Налийте в підставку 100 мл води, переверніть предмети, які хочете стерилізувати, у кошик і закрийте кришку. Натисніть кнопку увімкнення/вимкнення, і процес почнеться після вибору функції «Стерилізація» на сенсорному екрані. Після того, як температура пристрою досягає 100 ℃, процес стерилізації займає 9-12 хвилин, і прилад автоматично перемикається в режим очікування після завершення. Стерилізація парою за високої температури швидко видаляє шкідливі бактерії. Одночасно можна стерилізувати 4 стандартні або 3 пляшечки із широкою шийкою й невеликі предмети для годування/годування грудьми.

Функція швидкого підігріву

У ємність нагрівача налийте невелику кількість води, помістіть пляшку або контейнер із їжею й закрийте кришку. Натисніть кнопку увімкнення/вимкнення, і процес почнеться після вибору функції «Швидке нагрівання» на сенсорному екрані. Залежно від рівня використовуваної води, пристрою буде потрібно приблизно 6 хвилин, щоб досягти 40 °C, подати 3 сигнали й автоматично перемикнутися в режим безперервного збереження тепла. У режимі швидкого нагрівання температуру можна регулювати. У режимі безперервного збереження тепла пристрій підтримуватиме стабільну температуру через автоматичне ввімкнення/вимикання нагріву, щойно вона впаде на 1 °C нижче 40 °C. Під час розігрівання дитячого харчування пристрій перейде в режим безперервного збереження тепла, коли температура досягне 70 °C.

Тепліша функція

У ємність нагрівача налийте невелику кількість води, помістіть пляшку або контейнер із їжею й закрийте кришку. Натисніть кнопку увімкнення/вимкнення, й процес почнеться після вибору функції «Тепліше» на сенсорному екрані. Температуру можна регулювати, натискаючи «+» для збільшення або «-» для зменшення. Діапазон температур становить 37-75 °C.
Під час підігріву молока, залежно від рівня води всередині, пристрій може нагрітися до 40 ℃ упродовж 5-10 хвилин, а після сигналу він автоматично перемикнеться в режим безперервного збереження тепла. У режимі безперервного збереження тепла пристрій підтримуватиме стабільну температуру завдяки автоматичному увімкненню/вимиканню нагріву, коли вона впаде на 1 °C нижче 40 °C. Під час розігрівання дитячого харчування пристрій перейде в режим безперервного збереження тепла, коли температура досягне 70 °C.

Чищення й обслуговування:

  • Панель керування, основний корпус і електричні частини треба очищати тільки сухим рушником, вони в жодному разі не мають контактувати з водою
  • Не використовуйте абразивні або антибактеріальні засоби для очищення виробу
  • Щоб видалити можливий вапняний наліт, налийте в пристрій 90 мл води та додайте 10 г (1 чайну ложку) порошку для видалення накипу
  • Виберіть функцію «Стерилізатор», дайте йому попрацювати 2-3 хвилини, не закриваючи кришку, й вимкніть пристрій
  • Вилийте воду з пристрою, стежачи за тим, щоб вода не витікала в зону вентилятора, й висушіть виріб

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3771 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!