За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Стабілізатор Full Energy FVR2000F 2000VA (FVR2000F)

код товару: U0849157
Ціна за одиницю:
1880 грн
+84 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки підлоговий
Потужність, Вт 1200 Вт
Потужність, ВА 2200 VA
Мінімальна вхідна напруга, В 140 В
Максимальна вхідна напруга, В 260 В
Точність стабілізації ± 8 %
Підключення до мережі 220В вилка
Кількість розеток 2
Відображення значень вхідного/вихідного напруг цифровий індикатор
Рекомендоване застосування для котладля побутової технікидля комп'ютера

Інші

Виробник Full Energy
Модель FVR2000F 2000VA
Артикул FVR2000F
Гарантія, міс 12
Штрихкод 2000003287154
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Стабілізатор напруги Full Energy FVR2000F 2000 ВА / 1200 Вт — це інноваційний пристрій, призначений для забезпечення надійного і стабільного електроживлення. Пристрій однофазний з потужністю 2000 ВА / 1200 Вт, здатний працювати з широким діапазоном вхідної напруги від ~140 В до 260 В і частотою 50 Гц. Вихідна напруга стабілізатора становить ~220 В ±8% за частоти 50 Гц, забезпечуючи надійне і стабільне живлення під'єднаних пристроїв. Стабілізатор обладнано двома вихідними розетками типу Shucko. Рівень спотворення сигналу становить менше ніж 3%, що забезпечує якісне електроживлення.

Значна перевага цього стабілізатора - його керування на базі мікроконтролера. Завдяки цій передовій технології, стабілізатор здатний забезпечити високу стабільність вихідної напруги, що є важливим фактором для збереження і нормальної роботи підключених пристроїв. Важливим аспектом стабілізатора є його повний захист від різних видів перенапруг, зниженої напруги, короткого замикання і стрибків напруги. Це забезпечує безпеку та надійність роботи ваших пристроїв, запобігаючи їхньому пошкодженню та збоям у роботі.

Важливим елементом стабілізатора є його високоефективний тороїдальний трансформатор. Це трансформатори, у яких сердечник виконаний у вигляді кільця (тора). Такий тип виконання дає багато переваг до використання саме такого типу перетворювачів напруги. Замкнутий кільцевий сердечник зводить до мінімуму втрати в трансформаторі - тороїдальний трансформатор має один з найбільших ККД. Як наслідок, він менше гріється, має менший струм холостого ходу і віддає більше корисної енергії в навантаження. Оскільки весь магнітний потік замкнутий всередині кільця, тороїдальний трансформатор практично не створює перешкод і не впливає на роботу обладнання. Він може використовуватися в якісних приладах із підвищеними вимогами до стабільної роботи, безпеки та завадостійкості.

Стабілізатор має низький рівень шуму, менше ніж 65 дБ на відстані 1 метра, що робить його придатним для використання в різних приміщеннях. Пристрій має клас захисту IP20. Відповідність стандартам безпеки CE (ЕМС+LVD) гарантує надійність і безпеку роботи стабілізатора. Час затримки стабілізатора можна налаштувати на 6 секунд або 180 секунд, що дає змогу пристрою адаптуватися до змін в електромережі. Довжина вхідного кабелю становить 135 см і оснащена захисною вилкою. Усі ці унікальні характеристики роблять стабілізатор напруги Full Energy FVR2000F надійним, ефективним і безпечним рішенням для захисту та стабілізації електроживлення вашого обладнання.

Переваги стабілізатора напруги Full Energy FVR2000F:

  • Управління на базі мікроконтролера забезпечує стабільний вихідний сигнал.
  • Інтегрована технологія переходу через нуль подовжує термін експлуатації пристрою.
  • Високоефективний тороїдальний трансформатор забезпечує ефективність роботи та мінімізує втрати енергії.
  • Захист від перенапруги, зниженої напруги, короткого замикання і стрибків напруги забезпечує безпеку під'єднаних пристроїв.
  • Час затримки налаштовується на 6 секунд або 180 секунд, це дає змогу стабілізатору швидко реагувати на зміни в електромережі.
  • Однофазний режим роботи та потужність 2000 ВА / 1200 Вт забезпечують достатню потужність для електрообладнання.
  • Відповідність стандартам безпеки CE (ЕМС+LVD), клас захисту IP20 і низький рівень шуму роблять стабілізатор надійним, безпечним і придатним для різних умов використання.

Оцінка

5
progress
3
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

05 грудня 2023
imgimgimgimgimg

Доповнення: Файний. Переваги: Працює дуже добре
Недоліки: Чутно трохи, як клацають контакти реле, тонка ручка для транспортування
Все вері гуд!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
02 грудня 2023
imgimgimgimgimg

Доповнення до пореднього посту: Сьогодні, тестував роботу у нижньому діапазоні від 132 до 202,4 вольтів. Все вері гуд - на вжоді 165-172, на виході - 224 вольтів. А 175, на виході 207-209 вольтів. По моїм спостереженням, напевне стабілізувач, має десь шість стабілізаційних ступенів - дві у верхньому діапазоні від 237,6 до 268 вольтів та чотири супені від 132 до 202,4 вольтів. Крок стабілізації - 17,6 вольтів. Все з тестами закінчив. Побачим, як стабілізувач, буде вести себе у роботі. Нанадую в межах 202,4 - 237,6 вольтів, стабілізувач працює наскрізним каналом без втручання в процес передачі електричної енергії. Простими словами, стабілізувач знаходиться у режимі «Standby», очікування.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
01 грудня 2023
imgimgimgimgimg

Я витратив на пошук не важкого, надійного, потужного, але не дуже вартісного стабілізувача, понад три тижні й відбулося диво, знайшов! Це новинка на українському ринкуFull Energy FVR2000F 2000VA (FVR2000F). Сьогодні забрав із точки видачі. Вага, приблизно 4,5 кг.Вже почав тестувати. Результати експрес тестування - якщо напруга мережі приблизно 210-230, то стабілізувач працює без втручання, так званний наскрізний канал. Починає спрацьовувати приблизно з 240 вольтів й робить напругу 220. Аналогічно, якщо в мережі десь 200, то на виході 220. Якщо в мережі 265, то на виході приблизно 240. На межі 268 вольтів в мережі, на виході 243 волльтів й спрацьовує захист, стабілізувач припиняє подачу енергії. Заміри нижче 200 вольтів, не проводив.Вихідні показники напруги, підтвердив сторонній прилад. Індикація напруги правдива. Працює, майже безшумно.Я на нього, ще не навантажував 1,2 кВт, але електрочайник 900-1100 ватів закипів, як завжди.. Впоравстя стабілізувач, кулер охолодження, якщо він є в середині, не вмикався. У мене склалося враження, що при паспортній мах потужності 1200 ватів, він спокійно мабуть може "потягнути" навантаження у 1500 ватів, але я не тестував, немає такого приладу!!!До слова, у порівнянні з ним, більш вартісні та брендові, ганебно програли. Завершаю огляд.Рекомендую всім й у кого є грошенята й тім у кого їх катма, бо ціна/якість, супергуд! ПЛЮСИ: Працює, як швейцарський годинник! Крок стабілізації приблизно 20 вольтів. Індикатор виходу показує правдиву інфу. МІНУСИ: Невідома кількість стабілізуючих ступінів, поріг захисту 268 вольт, як на мене, то низький. Хотілося, щоби захист спрацьовував на 275 вольтів.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
1880 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!