За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Спальний мішок Outwell Camper 0C Blue Right (929228)

код товару: U0578017
Ціна за одиницю:
3809 грн
+91 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Вид ковдра
Підходить для дорослих
Блискавка права

Матеріали

Зовнішній матеріал бавовна ,  поліестер
Внутрішній матеріал фланель ,  бавовна
Наповнювач Isofill

Температури експлуатації

Температура екстриму -15 °C
Температура мінімальна 0 °C
Температура комфорта +5 °C

Фізичні характеристики

Довжина 235 см
Ширина 90 см
Ширина (згорнутий) 48 см
Діаметр (згорнутий) 23 см
Вага 2.4 кг
Колір синій

Додатково

Додатково капюшон

Інші

Виробник Outwell
Модель Camper 0C Blue Right
Артикул 929228
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Outwell Camper/0 °C Blue Right (230351) — спальний мішок, зроблений у формі укривала, розрахований на зріст користувача до 2 м. Дуже м'яка тканина не містить PFC-з'єднань, повітропроникна та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Isofill з оптимальними ізоляційними властивостями. Наповнювач утримує тепло навіть у вологому стані та характеризується малою вагою завдяки порожнистій структурі волокон. Спальник обладнаний капюшоном на змійці з вбудованою подушкою, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей і довгою двосторонньою L-подібною змійкою YKK, яка дає змогу використовувати його як укривало в теплу пору року. Бігунок змійки має пулер для зручного захоплення однією рукою. Спальний мішок Outwell Camper/0 °C Blue Right (230351) призначений для використання від початку весни до кінця осені.

Спальний мішок Outwell Camper/0 °C Blue Right (230351) відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який унормовує вимоги до розмірів і теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини та використовуваних матеріалів.

Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло та комфорт тривалий час, попри холод і вогкість.

Особливості:

  • Two Layer Off-set — двошаровий синтетичний утеплювач, кожен із шарів якого прошитий зі зміщенням один щодо одного. У такий спосіб виключається виникнення містків холоду, де холодне повітря могло б проникати всередину спального мішка та забезпечується рівномірний розподіл наповнювача.
  • Isofill — порожнисте силіконізоване волокно, яке забезпечує оптимальну ізоляцію, утримуючи тепло навіть у вологому стані, і характеризується малою вагою завдяки своїй структурі.
  • Zip together — пара спальних мішків цієї моделі, що мають правосторонню і лівосторонню змійку, можуть бути сполучені разом, утворюючи двоспальний мішок для комфортного сну удвох.
  • Right Zip Option — застібка-змійка розташована на правій стороні спального мішка.
  • Heavy Duty Zips — посилена L-подібна змійка YKK з двостороннім замком гарантує легкість під час розстібання/застібання спальника і мінімальний знос упродовж тривалого часу.
  • Liner Attachment Points — спеціальні внутрішні петлі для кріплення лайнера (вкладки для спального мішка) для підтримання максимального рівня гігієни та збільшення періоду між пранням.
  • Square Sack — сумка-чохол для зручного зберігання.
  • 2-3 Seasons — спальний мішок призначений для використання від початку весни до кінця осені.
  • PFC free — використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, що містять перфторовані та поліфторовані сполуки, які застосовуються для надання тканині водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для довкілля й організму людини.
  • Zip-off hood — комфортний капюшон на змійці з вбудованою подушкою.
  • Built-in pillow — інтегрована м'яка подушка забезпечує додаткову термоізоляцію і комфортне положення голови під час відпочинку
  • Opens fully as a duvet — спальний мішок повністю розстібається й може бути використаний як тепле широке укривало.
  • Full-length zip baffle — внутрішній утеплювальний борт на всій довжині змійки перешкоджає проникненню холодного повітря крізь неї.
  • Anti-snag zip guard — уздовж змійки розміщений текстильний строп, який не допускає защемлення тканини спального мішка замком змійки.
  • Inside pocket — внутрішня кишеня передбачена для зберігання дрібних предметів першої потреби.

Особливості догляду, прання та зберігання:

  • Прати спальний мішок рекомендується відповідно до інформації, зазначеної на ярлику виробу, а саме: прати вручну або в машинці на спеціальних режимах, що відповідають типу матеріалів спального мішка, за температури не вище ніж 30 °C. Використовувати засоби для делікатного прання.
  • Під час зберігання спальний мішок має бути сухим, довге перебування в мокрому стані неабияк впливає на теплоізоляційні, міцнісні характеристики та зовнішній вигляд виробу. Рекомендується просушувати спальний мішок природним способом на відкритому повітрі або в приміщеннях, підвісивши його за петлі. Не допускається сушіння за допомогою інтенсивних джерел тепла (вогонь, нагрівач, батарея).
  • Якщо спальний мішок тривалий час не використовується, зберігати його рекомендується в сухому місці в розправленому стані. Тривалий час перебування в чохлі знижує ефективність матеріалів. Під час активного використання спального мішка упаковувати його в чохол рекомендується хаотично, щоб запобігти злежуванню тканин в одному положенні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3809 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!