За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Garmin vivoactive 4S, White with Rose-gold Hardware (010-02172-23)

код товару: U0566455
Ціна за одиницю:
11383 грн
+248 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип жіночі
Форма годинника круглі
Сумісна ОС Android
Інтерфейси підключення BluetoothANT+Wi-FiGarmin Connect

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.1"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 260 х 260
Сенсорний екран так

Живлення

Час автономної роботи до до 7 днів

Функції і датчики

Навігація GPSГЛОНАСС
Моніторинг кількість спалених калорій ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Ширина корпусу 40 мм
Висота корпусу 40 мм
Товщина корпусу 12.7 мм
Вага 40 г
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця білий

Інші

Виробник Garmin
Модель vivoactive 4S, White with Rose-gold Hardware
Артикул 010-02172-23
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

 Цілодобове спостереження за здоров'ям

Спостерігайте за здоров'ям 24 години на добу з годинником vivoactive 4 / 4S завдяки вбудованому пульсометр, пульсоксиметр (Pulse Ox) та монітора енергії Body Battery. Відстежуйте спортивні показники і частоту пульсу, рівень стресу, параметри сну, показники дихання, рівень стресу, параметри сну, менструальний цикл, водний баланс і інші найважливіші параметри стану організму.

Інноваційна функція Body Battery дозволяє контролювати рівень енергії організму в будь-який момент часу, щоб ви могли найкращим чином планувати час тренування, відпочинку і сну. Ця функція використовує дані рівня стресу, варіабельності частоти пульсу (HRV), показники сну і спортивні навантаження. Високі показники Body Battery означають, що обраний час оптимально підходить для активних занять, а низькі значення говорять про необхідність розслаблення.

Коли приходить час нічного відпочинку, розширені показники сну дозволяють визначити фази поверхневого, глибокого і швидкого сну. Нова функція стеження за диханням вимірює кількість вдихів і видихів на хвилину. Датчик Pulse Ox визначає рівень насичення крові киснем під час сну. Загальний аналіз цих даних показує якість сну. Після пробудження користувачі можуть переглянути статистику сну в додатку Garmin Connect.

Спорт і фітнес

Нововведення vivoactive - анімовані тренування, вперше реалізовані в моделях vivoactive 4 / 4S. Ця функція пропонує наочну демонстрацію вправ прямо на екрані годин. Понад 40 екранних анімованих тренувань (йога і пілатес, силові і кардиотренировки, і ін.) Стануть у пригоді тим, хто хоче оновити звичні спортивні заняття, доповнюючи набір з більш 20 вбудованих тренувань в годиннику vivoactive, як з використанням GPS-приймача, так і для закритих приміщень (ходьба, біг, велоспорт, гольф, плавання в басейні, і інші). Хочете влаштувати короткий відпочинок? Пристрої запропонують нові дихальні вправи, які допоможуть концентрації і розслаблення.

За допомогою безкоштовного додатку Garmin Connect можна завантажити готові, а також створити власні плани тренувань, отримати інструкції та мотивуючі повідомлення в залежності від Ваших досягнень. Готуєтеся до марафону? Опція Garmin Coach надасть Вам безкоштовні плани тренувань для дистанцій 5 км, 10 км і напівмарафону, які допоможуть у досягненні поставленої мети!

Музика в годиннику

Тренуватися з музикою ще цікавіше! Моделі лінійки vivoactive 4 / 4s дозволяють завантажувати на годинник улюблені пісні або списки відтворення, включаючи контент, що надається музичними сервісами (наприклад, Spotify і Deezer). Підключившись до бездротових навушників (продаються окремо), слухайте музику в годиннику без використання телефону!

Безконтактна оплата GARMIN PAY

Система безконтактних платежей2 Garmin Pay в моделях vivoactive 4 / 4s - це свобода від гаманців і банківських карт. Вирушаючи на тренування або пробіжку, сміливо залишайте вдома незручні платіжні засоби - оплачуйте покупки за допомогою годин одним помахом руки!

Зв'язок і безпеку

Здійснюючи пробіжку або велозаїзд з годинником vivoactive 4 / 4S, не втрачайте зв'язок зі світом завдяки розумним оповіщенням від сполученого з годинником смартфона. Інформація про вхідні дзвінки, текстові повідомлення, нагадування календаря та інші примітки з'являться на екрані Вашого годинника. Готуючись до гонки або довгої тренуванні, заздалегідь внесіть в пристрій список контактів для екстреного зв'язку. У разі аварії або непередбаченої ситуації (для деяких типів занять), завдяки реалізованим в годиннику функцій безпеки і спостереження, ваші друзі і рідні отримають повідомлення про подію. Завантажуйте тисячі безкоштовних циферблатів, додатків і віджетів за допомогою безкоштовного додатку Connect IQ Store.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11383 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!