За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Fossil Gen 6 Brown Leather (FTW4062)

код товару: U0644614
Ціна за одиницю:
10199 грн
+187 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника круглі
Операційна система Wear OS
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення BluetoothWi-FiNFC

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.28"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 416 х 416
Сенсорний екран так

Процесор

Модель процесора Qualcomm Snapdragon Wear 4100+
Кількість ядер 4

Пам'ять

Вбудована пам'ять 8 ГБ
Оперативна пам'ять 1 ГБ

Живлення

Час автономної роботи до 24 години

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення низький заряд гаджета ,  SMS ,  виклики ,  події календаря ,  соціальні мережі ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  нагадування ,  електронна пошта
Моніторинг Оксиметр ,  контроль місця розташування ,  Geo-зони ,  швидкість руху ,  кількість спалених калорій ,  пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту WR30
Розмір корпусу 44 мм
Матеріал корпусу метал
Матеріал ремінця шкіра
Ширина корпусу 44 мм
Висота корпусу 44 мм
Товщина корпусу 11 мм
Ширина ремінця 22 мм
Колір корпусу чорний
Колір ремінця коричневий

Інші

Виробник Fossil
Модель Gen 6 Brown Leather
Артикул FTW4062
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4064092070828
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Смарт-годинник з Wear OS by Google сумісний з телефонами під керуванням Android або iOS. Найновіший набір мікросхем Qualcomm 4100+ забезпечує підвищення продуктивності на 30%. Підвищена потужність, надійніше з'єднання та 4-кратний радіус дії з Bluetooth 5.

Автоматично відстежує цілі активності, кроки, сон, частоту серцевих скорочень, кардіо та SpO2 (кисень у крові). Режими активності з GPS дають змогу відстежувати відстань і шлях. Удосконалені датчики надають дані для роботи всіх ваших програм для відстеження здоров'я та фітнесу.

Завжди увімкнений дисплей став яскравішим, з великою кількістю кольорів і великою кількістю пікселів. Тисячі циферблатів, щоб персоналізувати ваш образ і завжди бачити час. Сотні застосунків від помічника до фітнесу, безконтактних платежів, музики, соціальних мереж, новин, секундомірів та багато іншого.

Залишайтеся на зв'язку з повідомленнями про дзвінки, тексти, програми. Автоматична синхронізація часового поясу та календаря. Відповідайте та телефонуйте прямо на годинник, коли ваш телефон поза досяжністю. Цей розумний годинник обладнаний динаміком, мікрофоном і настроюваними кнопками.

Нова задня кришка та магнітний зарядний пристрій, що додається, забезпечують швидше заряджання, ніж у пристроїв інших поколінь. Заряджайте до 80% за 30 хвилин. Оптимізуйте час автономної роботи за допомогою спрощених режимів Smart Battery Mode. Swimproof 3 ATM ідеально підходить для всіх ваших занять.
Яскравий стиль та безмежна свобода від FOSSIL
Смарт-годинник FOSSIL GEN 6 має елегантний класичний дизайн і вдало доповнює ваш повсякденний або діловий образ. Батарея годинника забезпечує багато днів автономної роботи. Вбудовані датчики допоможуть стежити за самопочуттям та підтримувати себе у чудовій формі. Потужна платформа на Snapdragon гарантує підвищену продуктивність та швидкодію. З годинником FOSSIL ви не пропустите жодного повідомлення, дзвінка або нагадування про важливу подію.
Відмінна продуктивність
Завдяки сучасній платформі Snapdragon Wear 4100+ продуктивність FOSSIL GEN 6 підвищена до 30%, а це означає швидше завантаження додатків, м'яке прокручування та знижене енергоспоживання для збільшення автономності.
Надійне підключення через Bluetooth
Підтримка стандарту Bluetooth 5 забезпечує більш стабільне підключення, збільшення радіусу дії до 4 разів, мінімальну затримку та плавну роботу всіх додатків без лагів та розривів.
Персональний помічник на зап'ясті
З FOSSIL GEN 6 ви не пропустите нічого важливого. Смарт-годинник повідомляє про вхідні дзвінки та повідомлення, а також дає можливість прийняти або відхилити дзвінок, не торкаючись смартфона.
Вражаюча швидкість заряджання
Сучасний високоефективний процесор Snapdragon забезпечує відмінну продуктивність та оптимальне енергоспоживання. Більше не потрібно годинами чекати, доки батарея зарядиться. За 30 хвилин заряд батареї поповниться до 80%.
Вимірювання SpO2
Насичення крові киснем (SpO2) є важливим показником вашого здоров'я. FOSSIL GEN 6 стежить за рівнем SpO2, щоб надати повну картину про процеси, що відбуваються у вашому організмі.
Пульс під контролем
Високоточні датчики FOSSIL GEN 6 вимірюють частоту серцевих скорочень у режимі реального часу, щоб ви могли стежити за своїм самопочуттям як під час тренувань, так і у повсякденному житті.
Ваш годинник – ваші правила
Вибирайте той стиль і дизайн циферблату, який найбільше відповідає вашому настрою та образу. І не важливо, збираєтеся ви до спортзалу або на ділове побачення, смарт-годинник FOSSIL GEN 6 скрізь буде виглядати доречним.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10199 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!