За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Amazfit GTR 3 Moonlight Grey

код товару: U0594302
Ціна за одиницю:
2999 грн
+70 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення Bluetooth

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.39"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 454 х 454
Сенсорний екран так

Пам'ять

Оперативна пам'ять 4 МБ

Живлення

Ємність аккумулятора 450 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 21 днів

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення нагадування ,  SMS ,  виклики ,  події календаря ,  соціальні мережі ,  електронна пошта
Моніторинг пройденої відстані ,  фізичної активності ,  відстеження сну ,  кількість спалених калорій ,  швидкість руху ,  контроль місця розташування

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 45.8 мм
Висота корпусу 45.8 мм
Товщина корпусу 10.8 мм
Вага 32 г
Колір корпусу сірий
Колір ремінця сірий

Інші

Виробник Amazfit
Модель GTR 3 Moonlight Grey
Артикул GTR 3 Moonlight Grey
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6972596103738
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сила, створена для довгої роботи
Годинник Amazfit GTR 3 дасть вам потужність і час роботи, які залишаться з вами дуже надовго.
Навіть із величезною кількістю передових функцій, зібраних у тонкому та легкому корпусі, годинник GTR 3 зберігає витончену елегантність, властиву тільки класичному круглому годиннику, і водночас вміщує в собі потужну батарею, здатну працювати 21 день без підзаряджання.

Класичний дизайн майбутнього
Для смарт-годинника важливо не тільки мати найпередовіші функції, але й мати унікальний і сучасний дизайн, який доповнюватиме ваш щоденний стиль.
Так само, як і класичний годинник, Amazfit GTR 3 має класичний круглий корпус, виготовлений із найлегшого авіаційного алюмінієвого сплаву, доповнений зручним функціональним обертовим колесом, що спрощує навігацію. Корпус без безеля бездоганно переходить у вигнуте скло екрана для посилення ефекту занурення, а комфортні, стильні ремінці підійдуть як до формального, так і спортивного одягу, ставши цікавинкою вашого стилю.

ЧІТКИЙ І ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ЧИТАННЯ HD-ДИСПЛЕЙ AMOLED
Екран Amazfit GTR 3 з діагоналлю 1.39 дюйма з неперевершеною візуальною чіткістю, яка досягає 326 пікселів на дюйм, вирізняється співвідношенням екрана до корпусу 66% і добре читається навіть за яскравого сонячного світла. Важливі для вас дані відтворюватимуться чіткіше, яскравіше та швидше, ніж будь-коли раніше.

ЦИФЕРБЛАТИ, ЩО ЗАРЯДЖАЮТЬ ЕНЕРГІЄЮ, І ПОСТІЙНО ВВІМКНЕНІ ДИСПЛЕЇ ПІД ВАШ СТИЛЬ
Вибирайте циферблат під свій настрій, одяг чи захід із понад 100 стильних варіантів. Усі вони підтримують постійно увімкнений дисплей відповідного стилю. Потрібен більш високотехнологічний стиль? Зробіть крок у майбутнє та виберіть один із 15 анімованих циферблатів.
Встановіть потрібні вам функції за допомогою восьми редагованих циферблатів або завантажте будь-яку фотографію як фонове зображення, щоб зробити свій годинник по-справжньому унікальним.

Легкий контроль здоров'я
Отримуйте важливі для вас дані про здоров'я точніше та ефективніше за допомогою Amazfit GTR 3. Встановлений у годиннику біометричний ФПГ-датчик BioTrackerTM 3.0 із шістьма фотодіодами (6PD) одночасно відстежує кілька показників здоров'я та ефективніше використовує оптичне світло.

Перевірка чотирьох показників здоров'я одним дотиком
Іноді ви просто хочете отримати швидкий огляд статистичних показників здоров'я без потреби відкривати окремі програми.
За допомогою Amazfit GTR 3 ви можете вимірювати частоту серцебиття, насичення крові киснем, рівень стресу та частоту дихання одним торканням годинника й отримувати результат усього за 45 секунд. Отримуйте необхідні дані та продовжуйте свій день.

‎‎‏‏‎Рівне дихання
Пристрої для носіння нечасто підтримують моніторинг частоти дихання, але це важливий показник здоров'я: надмірно низька або висока частота дихання в багатьох випадках свідчить про різні проблеми зі здоров'ям. Годинник Amazfit GTR 3 дає змогу вимірювати ці важливі показники здоров'я одним дотиком.

Розумний цілодобовий моніторинг рівня кисню в крові
Насичення крові киснем (SpO2) відіграє важливу роль у людському здоров'ї, тому високотехнологічний біодатчик годинника Amazfit GTR 3 автоматично відстежує 6 рівень SpO2 весь день. Це стало можливо завдяки новому алгоритму Zepp. Годинник також надсилає нагадування, якщо виявляє занадто низький рівень SpO2 не під час сну.
ви також можете перевірити рівень SpO2 вручну, якщо зайняті інтенсивною розумовою чи фізичною діяльністю або погано почуваєтеся впродовж дня. Результат видається лише за 15 секунд.

Моніторинг серцебиття впродовж усього дня і під час плавання
Здоров'я серця важливе, хай ким ви є — спортсменом, фахівцем чи людиною, яка просто хоче стати активнішою в повсякденному житті.
Годинник Amazfit GTR 3 може відстежувати частоту серцебиття весь день — навіть під час плавання. Завдяки функціям, як-от виведення попередження у разі аномально високої або низької ЧСС і відстеження зон ЧСС для оптимізації тренувань, цей годинник слугує кожному всебічним і легким у використанні засобом для підтримки здоров'я.

Зрозумілий огляд стану здоров'я за допомогою системи оцінювання PAI
Щоденні турботи, як-от прибирання вдома або гра з дітьми, сприяють вашому добробуту.
Система оцінювання здоров'я PAI у годиннику Amazfit GTR 3 враховує ці невеликі дії, а також традиційні показники здоров'я та активності, наприклад, частоту серцебиття, і перетворює весь комплекс даних на одне просте, унікальне для кожного користувача значення, що дає змогу просто й зрозуміло оцінити стан здоров'я.

ДЕТАЛЬНИЙ МОНІТОРИНГ СНУ І МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ДИХАННЯ ПІД ЧАС СНУ
Через напружені робочі дні або непостійний режим сну він стає неякісним. За допомогою Amazfit GTR 3 ви можете легко, швидко та безпосередньо на екрані перевірити дані сну, так що більше немає потреби шукати їх у телефоні, прокинувшись уранці.
Моніторинг фаз нічного сну та короткого (денного) сну. Відстеження якості дихання уві сні. Рекомендації щодо покращення звичок, пов'язаних зі сном.

ВІДСТЕЖЕННЯ РІВНІВ СТРЕСУ І МЕНСТРУАЛЬНИХ ЦИКЛІВ
Коли напруження повсякденного життя починає накопичуватися або ви хочете для спокою розпланувати все заздалегідь, годинник Amazfit GTR 3 завжди з вами.

  • Настройте годинник для відстеження рівнів стресу впродовж дня.
  • Отримуйте попередження у разі аномально високих рівнів стресу.
  • Перевіряйте рівень стресу вручну на вимогу.
  • У разі виявлення високого рівня стресу пропонується виконати дихальну вправу, передбачену годинником.
  • Записуйте поточний цикл менструації.
  • Отримуйте прогноз щодо майбутніх менструальних циклів та фертильних періодів.
  • Отримуйте нагадування, щоб не було несподіванок.


СУПЕРНАДІЙНИЙ ПОМІЧНИК ІЗ ПІДТРИМАННЯ ФОРМИ З ПОНАД 150 СПОРТИВНИМИ РЕЖИМАМИ
Незалежно від того, чи є ви командним гравцем, чи волієте працювати наодинці, Amazfit GTR 3 — незамінний та легкий у використанні спортивний смарт-годинник для вас. Завдяки наявності понад 150 вбудованих спортивних режимів, серед яких ви обов'язково знайдете відповідний саме вам, годинник може відстежувати показники, як-от ЧСС, спалені калорії й не тільки.

РОЗУМНЕ РОЗПІЗНАВАННЯ 8 РІЗНОВИДІВ СПОРТИВНОГО НАВАНТАЖЕННЯ
За допомогою інтелектуального алгоритму годинник Amazfit GTR 3 може розпізнавати ваші рухи та почати записувати відповідні спортивні дані, щойно ви почнете займатися одним із перерахованих далі восьми видів спорту: біг на вулиці, бігова доріжка, ходьба, ходьба в приміщенні, катання на велосипеді на вулиці, плавання в басейні, весловий тренажер та еліптичний тренажер.

ОБРОБЛЕННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ДАНИХ ЗА ДОПОМОГОЮ PEAKBEATSTM
Годинник обладнаний новим алгоритмом аналізу рухів, розробленим у нашій компанії. Він оцінює спеціалізовані дані, як-от максимальний об'єм поглинання кисню (макс.), VO2), час повного відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект. Будьте в курсі аспектів спортивної діяльності, які можуть впливати на відновлення, прогрес та здатність виконувати вправи, та відстежуйте дані про свої спортивні результати професійніше.

Головне — процес, а не результат
Годинник має вбудований барометричний висотомір, який допомагає відстежувати висоту та тиск повітря під час занять на вулиці, а також підтримує навігаційні супутникові системи GPS, GLONASS, Galileo, BDS та QZSS для точного відстеження маршруту тренування.

Змагайтеся із собою
Набридло бігати одним? Бийте свої рекорди за допомогою віртуального метронома. На годиннику показується значок, що представляє один із ваших раніше записаних забігів, зі ще одним значком, що відтворює ваш поточний результат. Завдяки цьому ви маєте показник, який ви маєте перевершити під час спроб покращити результат із кожним забігом.

Зануртеся у воду завдяки водонепроникності 5 ATM
Годинник Amazfit GTR 3 належать до класу водонепроникності 5 ATM, тому ви можете спокійно насолоджуватися плаванням у морі або стрибати в басейн.

Легка взаємодія
У годинника Amazfit GTR 3 стабільний та простий інтерфейс користувача. Отримуйте миттєвий доступ до потрібних даних і функцій — цей смарт-годинник виконує базові дії з приголомшливою ефективністю.

Оптимізація роботи завдяки ОС Zepp
З легкістю знаходьте необхідні дані в застосунках на Amazfit GTR 3 за допомогою інтуїтивно зрозумілої операційної системи Zepp OS.
Платформа мініпрограм забезпечує велику екосистему застосунків, що містить понад 10 мінізастосунків і навіть сторонній застосунок Home Connect.
ОС Zepp, створена під натхненням від природної краси заходів сонця і світанків, має розкішну колірну схему, яка відтворює чари природи.
Zepp OS забезпечує безпроблемний і енергоощадний перехід до потрібної функції завдяки тому, що анімація, загалом, працює з частотою 60 кадр/сек і використовується спеціальний інтерфейс користувача.
У майбутньому користувачі зможуть за допомогою спеціального комплекту розроблення вебзастосунків створювати для GTR 3 власні циферблати та програми, якими можна буде ділитися з іншими.

Класичне коліщатко для безпроблемної навігації
Сенсорні екрани дуже зручні, але іноді інтерфейсом годинника потрібно переміщатися так, щоб пальці не затуляли екран, або не хочеться проводити пальцями після того, як ви спітніли.
Годинник Amazfit GTR 3 обладнаний фізичним коліщатком, з елегантністю створеним за допомогою вдосконалених процесів на високоточних верстатах зі ЧПК для простого переміщення по меню, яке ніколи не заважає — просто повертайте коліщатко, щоб переміщатися між застосунками та функціями, з чітким тактильним відгуком, що забезпечується лінійним вібромотором.

Легке життя
Найкращі смарт-пристрої легко вписуються у ваш спосіб життя та підвищують зручність повсякденних дій. Годинник Amazfit GTR 3 — це надійний, універсальний партнер для сучасного стилю життя, який завжди з вами — на роботі, у спортивному залі чи на вечірці із друзями.

Спрощення повсякденних завдань
Переглядайте інформацію про погоду, синхронізуйте календар мобільного телефона з годинником, отримуйте повідомлення про миттєві повідомлення, що надійшли, і виконуйте інші дії. Зробіть повсякденне життя зручнішим за допомогою Amazfit GTR 3

Прогресивний помічник Amazfit
Смарт-годинник Amazfit GTS 3 легко вписується у ваш спосіб життя і підвищує щоденний комфорт. Годинник стане для вас універсальним помічником у будь-яких ситуаціях: на роботі чи навчанні, у спортивному залі, у компанії друзів, у подорожі незнайомими місцями.
Тонкий стиль
Обтічний корпус годинника виготовлений з полегшеного та міцного сплаву авіаційного алюмінію та має товщину всього 8.8 мм при вазі 24.4 г. Дисплей Amazfit GTS2 покритий вигнутим склом підвищеної міцності, він органічно з'єднується з корпусом без безеля. Годинник на зап'ясті виглядає витончено і стильно. Три доступні кольори корпусу дозволяють проявити індивідуальний підхід при виборі годинника.
Максимально яскравий та чіткий дисплей
Ultra HD AMOLED-дисплей легко вміщує велику кількість корисної та важливої інформації. Щільність пікселів в Amazfit складає 341 ppi, а яскравість досягає 1000 нит - це робить зображення чітким та зручним для сприйняття навіть на яскравому сонці. Діагональ дисплея збільшена на 14% порівняно зі старими версіями та становить 1.75 дюйма. Знайти потрібні дані тепер стало ще легше.
Ваш унікальний стиль
Розумний годинник Amazfit GTS 3 завжди відповідає вашому настрою і легко підлаштовується під ваш стиль. Вибирайте та встановлюйте унікальні циферблати з більш ніж ста доступних на вибір варіантів, щоб ваш гаджет отримав оригінальний вигляд. Потрібно більше креативу? Тоді вам точно сподобається один із 15 анімованих циферблатів. Або використовуйте будь-яке зображення або навіть вашу фотографію в якості циферблата. Налаштуйте годинник таким чином, щоб отримати швидкий доступ до найбільш затребуваних функцій на одному з 12 настроюваних циферблатів.
Ваш персональний медичний консультант
Біометричний ФПГ-датчик BioTracker 3.0 із шістьма фотодіодами (6PD) одночасно відстежує кілька показників здоров'я. Вимірюйте рівень насичення крові киснем, стежте за серцевим ритмом протягом дня та під час плавання, моніторте ЧДР та рівень стресу. Щоб не плутатися у складних показниках, Amazfit аналізує дані та зводить їх у єдину оцінку стану здоров'я PAI.
Ефективні тренування
У годинник вбудовано понад 150 спортивних режимів, серед яких ви точно знайдете відповідний саме для вас. Інтелектуальний алгоритм розпізнає ваші рухи та автоматично визначає 8 видів спортивних тренувань. Новий аналітичний алгоритм оцінює такі спеціалізовані дані, як максимальний обсяг поглинання кисню (макс. VO2), час повного відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект. Слідкуйте за своїми спортивними досягненнями та підвищуйте ефективність тренувань з Amazfit GTS 3.
Amazfit для активних користувачів
Годинник не боїться вологи, він гідроізольований за стандартом 5ATM і витримує занурення у воду під час тренування в басейні. Підтримка навігаційних супутникових систем GPS, ГЛОНАСС, Galileo, BDS та QZSS та вбудований висотомір дозволяють точно відстежувати маршрути тренувань та визначати поточне місцезнаходження.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!