За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аксесуари до епіляторів Braun SE 779 (SE779)

код товару: U0068861
Ціна за одиницю:
197 грн
+10 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип щітка

Інші

Виробник Braun
Модель SE 779
Артикул SE779
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

За допомогою щітки для пілінгу BRAUN SE 779 (SE779) відлущування ороговілих частинок шкіри здійснюється більш ретельно. Близько 3000 мікровібрацій в хвилину дозволяють приблизно в 4 рази прискорити аналогічний ручний процес.

Найтонші щетинки, розташовані щільно один до одного, ніжно видаляють відмерлі клітини шкіри, а легкий масаж стимулює регенерацію.

Щітка легко очищається під водою.

Можливо вологе і сухе застосування.

Підходить для моделей епіляторів: 7181, 7281, 7381, 7481, 7681, 7781, 7771, 7871, 7791, 7891, 7921, 7931, 7951, 7961.

Безсумнівним фахівцем і світовим у виробництві епіляторів вже довгий час є компанія Braun. Високотехнологічні та ергономічні епілятори Braun дбайливо доглядають за шкірою, створюють настрій і радують око вишуканим дизайном. Однією з останніх і найбільш популярних моделей є SE 7791, яка відноситься до серії Silk-pil 7 і використовує систему Dual Epilator, вперше пропонує в дивовижному поєднанні довготривалий ефект епіляції з технологією Gillette Venus. Це повністю бездротовий епілятор. Прилад працює від акумуляторної батареї протягом 30 хвилин. Для підзарядки акумулятора знадобитися всього годину. SE 7791 ідеальний для подорожей: компактні розміри, відсутність шнура, дозволять поміститися эпилятору навіть в самій маленькій сумочці. А епіляцію можна буде здійснити в будь-який час і в будь-якому місці.

Після кожного використання прилад, що має герметичний корпус, рекомендується промити під проточною водою, можна використовувати також спеціальну щіточку, яка входить в комплект. Чистота Вашого епілятора - це гарантія його тривалої і безперебійної роботи, а також запорука здоров'я Вашої шкіри.

Вам не доведеться по кілька разів поспіль «проходити один і той же шлях», зайвий раз травмуючи шкіру. Слід зауважити, що навіть чутлива і схильна до подразнень шкіра після епіляції SE 7791 має здоровий і неушкоджений епідерміс, а якщо і з'являються невеликі ділянки роздратування, вони швидко зникають. Отже, SE 7791 без побоювань можна використовувати дамам навіть з дуже чутливою шкірою, тим більше пристрій пройшов дерматологічне дослідження і підтвердив своє лагідне і ніжне ставлення до Вашої шкірі.

Епілятор SE 7791 - стильний, функціональний і зручний - задовольнить буквально всі очікування і смаки. Це диво сучасної техніки буде відмінним подарунком та джерелом хорошого настрою від результату його роботи.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

197 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!