За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Рюкзак туристичний Ferrino Instinct 40+5 White (928043)

код товару: U0549171
Ціна за одиницю:
10744 грн
+235 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Сфера використання для гірських лиж ,  для пішого та гірського туризму
Об'єм 40 + 5 л
Матеріал Cubic Tech CTF3
Спинка каркасна
Каркас Т-подібний
Тип вентиляції спини вентиляція спини
Відділення для питної системи
Застібки і замки блискавка
Особливості водовідштовхуючий матеріал
Додаткові кріплення для лиж ,  для шолому
Кількість відсіків 1
Висота 60 см
Ширина 32 см
Глибина 21 см
Вага 1.15 кг
Колір білий

Інші

Виробник Ferrino
Модель Instinct 40+5 White
Артикул 928043
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ferrino Instinct 40+5 — ультралегкий альпіністський рюкзак, що належить до преміальної лінійки Ferrino HighLab. Це без сумніву найміцніший і найбільш функційний рюкзак Ferrino, призначений для активних занять альпінізмом і лижним туризмом. Усі матеріали, з яких виготовлена ця модель, відповідають підвищеним вимогам до зносостійкості, міцності на розрив і стійкості до порізів. Усі матеріали та сама конструкція рюкзака з горловиною, що згортається, і змійками з гідробар'єром вирізняються високим рівнем водозахисту. На перший погляд невеликий рюкзак має витяжний клапан, який додає п'ять літрів об'єму, а також велику кількість корисної фурнітури, що дає змогу закріпити на фасаді рюкзака найбільш різнопланове спорядження від намету до лиж. У рюкзаку використана фурнітура суто найкращих виробників. Попри широкий функціонал і міцність матеріалів, рюкзак має малу вагу завдяки використанню у своїй основі надлегкого матеріалу Cubic Tech CTF3. Але й це не межа: знімний каркас і пояс на стегнах дають змогу зменшити вагу ще на 430 грамів. Швидкий доступ в основне відділення здійснюється через фронтальну змійку на фасаді. Для дрібниць передбачені додаткові кишені на поясному ремені й з тильного боку рюкзака. В одній з кишень є карабін для ключів. Підвісна система Hollow Back System забезпечує необхідну вентиляцію, правильну анатомічну посадку рюкзака й оптимальний перерозподіл навантаження. Ferrino Instinct 40+5 White — це практично вічний рюкзак, який збереже все спорядження, що переноситься, сухим і неушкодженим у найскладніших походах і жорстких погодних умовах.

ENSA (École nationale du ski et de l'alpinisme). Компанія Ferrino є офіційним постачальником Національної школи лижних видів спорту та альпінізму, розташованої в Шамоні (Франція). Ця організація займається підтримкою та розвитком гірських видів спорту, а також підготовкою гірських гідів, лижних інструкторів і гірських рятувальників. Рюкзак Instinct 40 + 5 White є товаром, що офіційно постачається для ENSA.


Технічні характеристики:

  • Об'єм, л: 45 (40+5)
  • Вага, кг: 1.15 (0.77 кг без додаткових строп, поясу на стегнах і знімного каркаса)
  • Розміри, см: 60х32х21
  • Матеріал: Cubic Tech CTF3 (ультралегкий, ультраміцний, водонепроникний матеріал)/Double Diamond Cordura® 210D (один із найбільш міцних і стійких до зносу матеріалів, водночас досить легкий і водозахисний)/SuperFabric (особливо стійкий до порізів, проколів і стирання композитний матеріал)
  • Призначення: трекінг, альпінізм, скі-альпінізм, скітур

Система підвішування та спинки:

  • Підвісна система: Hollow Back System
  • Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з Т-подібної металевої пластини анатомічної форми та поліетиленової перфорованої панелі анатомічної форми, які забезпечують правильний та рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта під час ходьби, водночас зберігають легкість усієї конструкції.
  • Спина: завдяки системі Hollow Back System є м'якою, але водночас пружною й добре вентильованою. Перфорована підкладка з EVA-піни та сіткова тканина, що покриває її, створюють між спиною користувача та спинкою рюкзака постійний рух потоку повітря вентиляційними каналами.
  • Плечові шлейки: регульовані за висотою, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті повітропроникною сітчастою тканиною. Мають систему петель для фіксації патрубка гідратаційної системи або підсумків.
  • Пояс на стегнах: частково знімний, регульований за натягом, з основою із перфорованої EVA-піни. Має кишеню на змійці та петлю для навішування обладнання
  • Нагрудна стяжка: знімна, регульована за висотою і довжиною, з вбудованим свистком


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10744 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!