За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Рюкзак туристичний Ferrino Agile 35 Yellow (928062)

код товару: U0549166
Ціна за одиницю:
4409 грн
+154 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Сфера використання гірський туризм ,  експедиційний
Об'єм 35 л
Спинка м'яка
Тип вентиляції спини вентиляція спини
Відділення для питної системи
Застібки і замки блискавкаремінь-застібка
Додаткові кріплення для шолому ,  для скейта
Висота 65 см
Ширина 30 см
Глибина 18 см
Вага 0.95 кг
Колір жовтий

Інші

Виробник Ferrino
Модель Agile 35 Yellow
Артикул 928062
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Технічні характеристики:

  • Матеріал: Polyester Invisible Ripstop 210D PU — стійкий до зносу та стирання, водостійкий матеріал із нитки завтовшки 210D і PU-покриттям
  • Призначення: хайкінг, походи вихідного дня, легкохідний туризм, велотуризм, трейлранінг, початковий рівень альпінізму


Система підвішування та спинки:

  • Підвісна система: Hollow Back System
  • Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з вертикальної металевої пластини анатомічної форми і поліуретанової панелі, які забезпечують правильний і рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта під час ходьби, водночас зберігаючи легкість усієї конструкції.
  • Спина: завдяки системі Hollow Back System є м'якою, але водночас пружною й добре вентильованою. Перфорована, гофрована підкладка з EVA-піни та сіткова тканина, що покриває її, створюють між спиною користувача та спинкою рюкзака постійний рух потоку повітря мікровентиляційними каналами.
  • Плечові шлейки: регульовані за висотою, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті повітропроникною сітчастою тканиною, мають петлі для фіксування патрубка гідратаційної системи.
  • Пояс на стегнах: незнімний, регульований за натягом, з м'якою і пружною перфорованою, гофрованою підкладкою з EVA-піни, з двома кишенями на змійці.
  • Нагрудна стяжка: регульована за висотою, з еластичною вставкою і вбудованим свистком

Особливості конструкції:

Hollow Back System — підвісна система, основна перевага якої полягає в забезпеченні високого рівня вентиляції спинки, шлейок і пояса на стегнах, завдяки наявності наскрізних вентиляційних отворів у м'якій гофрованій підкладці з EVA-піни, а також завдяки використанню зовнішньої оболонки з міцної максимально повітропроникної сітки.

Side Compression — бічні компресійні стяжки рюкзака можуть використовуватися для кріплення на фасаді рюкзака такого спорядження, як-от трекінгові палиці, легкий намет або компактний туристичний килимок, що дуже важливо, коли внутрішній простір рюкзака вже зайнятий. Також компресійні стяжки можуть використовуватися за призначенням для стягнення та зменшення зовнішнього розміру запакованого рюкзака. Цей рюкзак обладнаний чотирма бічними стяжками, дві з яких на фастексах.

Removable Straps — рюкзак постачається в комплекті з парою додаткових строп, що завершуються трихщілинними лямками Nifco®. Стропи протягуються в спеціальні петлі фурнітури та використовуються для кріплення такого спорядження, як-от гірські або бігові лижі, снігоступи, намет, туристичний килимок та ін. Стропи також можуть бути використані в комбінації з бічними стяжками рюкзака.

Ice-axe holders (2) — тримачі для льодорубів розміщуються у верхній і нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і, переважно, являють собою комбінацію нижніх довгих петель або посилених шнурів і верхніх стягувальних еластичних шнурів із фіксатором. Такі тримачі дають можливість надійно фіксувати льодоруби та не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. У разі потреби тримачі можуть бути використані та для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодорубів, суміщених із кріпленнями для трекінгових палиць

Trekking poles holders (2) — тримачі для трекінгових палиць розміщуються у верхній і нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і, переважно, являють собою комбінацію нижніх петель і верхніх стягувальних еластичних шнурів із фіксатором. Рідше нижні петлі замінюються такими самими стяжними шнурами. Такі тримачі дадуть змогу надійно фіксувати трекінгові палиці та не завантажувати ними внутрішнього простору рюкзака. Пропонований рюкзак має дві пари кріплень для трекінгових палиць, поєднаних із кріпленнями для льодорубів.

Compatible H2O Bag — цей рюкзак сумісний, і може бути обладнаний фірмовою гідратаційною системою Ferrino місткістю два літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення й петлю для кріплення питної системи, а також усі необхідні отвори та затискачі для фіксації питного патрубка.

H2O Bag Pocket — об'ємні та глибокі бокові кишені рюкзаків для хайкінгу, призначені для розміщення фляг із водою. Кишені виготовлені з еластичної сітки, що дає змогу розміщувати фляги різного об'єму та висоти. Таке рішення може доповнювати сумісність рюкзака з гідратаційною системою, проте використання фляг має свої переваги.

Chest Strap Whistle — замість звичайного фастекса на грудній стяжці рюкзака розміщений фастекс із вбудованим свистком. Свисток дає змогу подавати розпізнавальні сигнали для визначення місця перебування, а також подавати звукові сигнали S.O.S. В екстремальних умовах не завжди вистачає сили голосу, щоб подати сигнал необхідної гучності, а свисток, що дуже зручно, завжди під рукою

Helmet Holder Compatible — цей рюкзак обладнаний спеціальною системою з чотирьох петель, адаптованих для фіксації альпіністської каски або велосипедного шолома. Чотириточкове кріплення шолома не входить до комплекту цього рюкзака, однак може бути придбане окремо. Водночас шолом або каска можуть бути закріплені на фасаді власними фіксувальними шлейками.

Матеріали:

  • Polyester Invisible Ripstop 210D PU — тканина з поліестеру з товщиною нитки 210D і високою щільністю переплетення. Тканина має структуру invisible ripstop, завдяки чому має високу зносостійкість і стійкість до розривання. Не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання. PU-просочення робить тканину водостійкою.
  • Nifco hardware — японська компанія Nifco є найвідомішим виробником пластикової якісної фурнітури для автомобілебудування та текстильних виробів. У пропонованому рюкзаку частково використано пластикову фурнітуру Nifco.
  • Woojin Plastic — В цій моделі використаний свисток WooJin, а також інша пластикова й алюмінієва фурнітура цього бренда.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4409 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!